Megjöttem Pargáról ( sajnos ), gyõnyõrû, csodálatos és felejthetetlen!
Mint már onnan is írtam zökkenõ mentesen odaértünk 24 óra alatt, a 10 nap nagyon gyorsan eltelt és a haza felé utat is simán megtettük.
A busz oda-vissza szuper volt a gk vezetõk is rendesek voltak, tudtak magyarul.
Az idegenvezetõ - mint már elöttem is írták- nem tökéletes, de mi nem is akartuk használni õt. A haza indulást nem szervezte meg tökéletesen, így sokat kellett várkoznia az utaoknak és a buszvezetõknek is.
A Sakisban voltunk elszállásolva, elégedettek voltunk vele. A Valtos öböltõl 10 percre van sétálósan, a város központtól 35 perc egy kis hegymenettel.
Autót béreltünk 3 napra 130 euróért, így eljutottunk a folyóhoz, Lefkadára és néhanyközelebb esõ gyönyörû öbölhöz!
Röviden ennyit, ha idõm engedi teszem fel a képeket és válazolok a kérdéseitekre.
Andrával találkoztam kint. Idõben megérkeztek, megmutattam neki a tengerhez vezetõ utat és néhány jó tanáccsal láttam el!
Szia Trompos! Üdv újra itthon! És részvétem! El tudom képzelni mennyire rossz lehet most neked!?
Majd, ha már visszazökkentél kicsit, akkor ess neki a fotóknak, mert várjuk õket nagyon!!!
Itt van a fõoldalon a hírek között:
Mérsékelt földrengés Görögországban
Mérsékelt erõsségû, a Richter-skálán 4,8-es földrengés volt vasárnap Görögország nyugati részén, de anyagi károkat nem okozott, és sérültjei sincsenek a földmozgásnak, közölték a hatóságok.
Az athéni geodinamikai intézet tájékoztatása szerint a tenger alatti rengés közép-európai idõ szerint 13 óra 20 perckor történt a jón-tengeri Pakszosz szigetétõl északkeletre, Athéntõl mintegy 330 kilométernyire.
E vidék a leginkább földrengésveszélyes területek között van Görögországban, amely maga is a szeizmikus szempontból legaktívabb térségek közé tartozik a világon.
Ez nincs messze Pargától.Bevallom én néha élveztem azt a kis földmozgást.
A képek már fenn vannak Parga az én szememmel címmel, a ftóalbumok között megtekinthetõ.
Mire vagy kiváncsi azon kívül amit leírtam? Választ adok minden kérdésre!
Koka | #40999 | 2007-08-13 13:39:06 | Válasz a #40998. hsz-ra
Szia,
nagyon nagyon fantasztikusak a képek. nekem még egy hét van indulásig de már dolgozni sincs kedvem, és a képeket elnézve most nehéz szívvel indulok munkába:(
a Pappas apartmanról nem tudsz valamit? milyenek a szobák, fürdõ?
Néhány kép alá tettem szöveget is tájékoztatásul.
A Papasban laktak 8-an közülünk, egyszerû görögo.-ban megszokott apartman. Nagyon közel van a városközponthoz, esténként zajos a környezet. De nem az apartman a fontos, oda csak aludni jár az ember én mindig ezt vallom! A kirándulások, a partok, a gyönyörû élmények adják a sava-borsát a nyaralásnak!!
Szia
Elõször is fel kell töltened a képeid/ha saját képet szeretnél berakni/ egy ingyenes tárhelyre.Majd
[img]kép url címe, ezt a jobb egérgomb->tulajdonságok között tudod megnézni[/img]