A neten már töviről-hegyire bejártuk a szigetet!
Nézem az albumokat és minden a neten fellelhető képet Rodoszról!
Szóval teljes gőzzel készülünk már az útra!
Voltam Falirakiban a Soula apartmanban, a fényképeim között találsz is jó párat az apartmanról kívülről is, meg belülről, meg a környezetéről is.
A tengerpart egy kicsit messze van, de azért egész jó hely. A szomszéd medencéjét lehet használni, ott van étterem is. A szomszédot úgy képzeld el, hogy pár lépés, olyan, mintha az apartman udvarában lenne.
Babakocsizós szemmel nem néztem, de ahogy visszagondolok, nem emlékszem, hogy lenne akadálya.
Szia,
Persze, hogy mehetsz egyénileg is ,minden reggel indul hajó Mandrakiból kb 8 körül érdemes ott lenni, 9 órakor indul , de ez a hajó megy Nysiros szigetére is , de ha Tilos-on akarsz maradni akkor visszafelé felveszi az ottmaradt utasokat .Kb este 20 óra körül ér vissza Ródoszra .De Nysiros is fantasztikusan szép
Szia,
Feltétlen nézd meg a szigetet , egy kis csoda én szerencsére szakmámból adódóan minden héten vittem csoportot erre a kirándulásra és minden utasomat elbűvölte Tilos , de Nysiros.t se hagyd ki !!! megéri
Szia Dian!
Ez attól függ, milyen jellegű nyaralást szeretnél.
Nagyon eltérő a két hely egymástól. Rhodos egy nyüzsgő nagy város történelmi nevezetességekkel, Faliraki pedig egy elturistásodott üdülő város (?). Faliraki strandját a sziget egyik legjobb strandjának tartják.