Kedves Gudli! és mindenkinek írom, hogy kis notesszel fogok közlekedni és igyekszem minél több infot begyűjteni. "Akinek rövid az esze, legyen notesze!" Ja! és a vizet melegítem Nektek!
Nem rossz otlet a notesz. a tavalyi nyaralast honapokkal kesobb irtam meg,es sok reszlet kiparolgott addigra a fejembol.iden azt tervezem,hogy az esti seta elott fogom leirni a napi esemenyeket,igy biztosan mindent feljegyzek. itthon pedig csak hozzaadom a kepeket es a terkepeket
Neked is nagyon köszönöm. Bízom benne, hogy mire kimegyünk tényleg minden olyan lesz, mint főszezonban. Aranyosak vagytok, hogy ennyit segítetek Sajnos a Zakynthos fórumon, már kevesebben írnak Az ottani nyaralásomat úgy néz ki, hogy majd saját tapasztalatom alapján kell megélnem, de nem bánom Bár az még egy picit messzebb van...
Sassost majd lesem hátha tényleg kiszórja végra a motorjait. A négykerekű izé a quad Azt annyira nem szeretem. Egyszer már béreltem egy olyat pár napra, de akkor megfogadtam hogy soha többet
Jaj ne is mondd Azt hiszem azt nem fogjuk elfelejteni. Ezt múlt nyáron megfejeltem azzal hogy kimentem egy német Merci elé. Szerencsémre egy idős német házaspár volt, akik meg tudtak állni Én meg nem győztem megnyugodni. Azt hiszem ez már vele jár, hogy ha én motorozom, akkor ott van egy kis izgalom
Nem baj Én nem szeretem, ezért ha Sartin úgy döntünk anyukámmal, hogy motorozunk, akkor megint robogót bérelek, mert a quadon szétment a se...jhajom
Ráadásul lassú és nehezen lehet irányítani...