Budapestről jövünk, Szegeden a Virágpiacnál szálltok fel a Sartiba menö buszra, de van egy ami közös a Toroniba menő utasokkal. Toroniba kezdjük a szezont 2004 óta most megyünk kilencedik alkalommal, két hétig vagyunk.
Kedves Lovas Zsuzsa! Ugye nincs élet Toroni nélkül? Ti minden évben ide mentek. Én is voltam már kétszer. Imádtam! A férjem legkedvesebb helye. Sarti és Neos Marmaras is elérhető távolság, akár helyi busszal is.
Sziasztok!
Látom, sokan tapasztalt görögutazók vagytok, remélem tudtok nekem segíteni....A kérdésem az lenne, hogy szállt-e már meg valaki a Panorama-ban (Triphon), mi róla a vélemény illetve milyen felszereltségű (gondolok itt pl. konyhai eszközök). Érdeklődnék úgy általában az élelmiszer árakról, robogóbérlés...stb. Mit érdemes megnézni? Szeptember 10-i indulással mennénk, milyen időre számítsunk?Természetesen a legjobb volna a jó meleg, de azért aktívan szeretnénk tölteni azt az egy hetet, tehát az sem baj, ha nincs 35fok. Remélem, tapasztalataitok segítségemre lesznek! Szép napot mindenkinek!
Mi napra és időre pontosan 8 hét múlva indulunk Sartira!!! már nagyon várjuk a párommal - olyan kis előnászút féle lesz! már vásárolgatjuk a kellékeket, a naptejet, bőrönd stb.
A beszámolókat mi is várjuk nagy szeretettel!
Az első utazóknak pedig szerencsés utat kívánok!
Kedves rencsa!
Én nyaraltam két hetet a Triphonban, de érdemi választ sajnos nem tudok adni, mert az bizony nagyon régen, még 1998-ban volt. Akkor a szokásos felszerelése volt a konyhasaroknak, semmi extra. (bögrék, tányérok, evőeszköz, merőkanál, 2 vagy 3 lábas). Nagyon jó helyen található, gyönyörű volt a kilátás a szobánkból (a legfelső emeleten a Galini hotelhez legközelebb eső szoba). Kicsit zajos, ha a motorosok sokat száguldoznak az előtte lévő úton, de ezen füldugóval lehet segíteni.
Nem messze tőle, (a mögötte lévő utcában, mely párhuzamos a parti úttal) volt egy klassz szupermarket és pékség is.
Sajnos többet nem tudok segíteni, remélem akad valaki aki szintén nyaralt már ebben az apartmanban és friss infókkal tud szolgálni Neked.
Jó nyaralást kívánok!
Stormman és családja 05.21-től ebbe az apartmanba fog menni. Szerintem az egyik legjobb apartman Sartin, legalábbis szerintem! 2010-ben amikor mi Sartin nyaraltunk pár méterre volt a mi apartmanunk a Virozi a Tryphontól.Neked is azt mondom amit Stormmannak is írtam, hogy a lehető legjobb választás volt!
Stormman nem túl sokára már bővebbet is tud majd neked mondani.Jó nyaralást!
Igen már láttam a motorokat Időnként Sassos is feltűnik Mondjuk most legutóbb amit láttam az elkeserített, mert szakadt az eső, de inkább most esse ki magát, mint amikor nyaralunk Anyám már nagyon be van sózva, mondjuk én is Nagyon köszönöm a bíztatást, remélem tényleg minden oké lesz. Nekem még annyi reményem van, hogy júliusban visszamegyek, tehát ha most nem lesz olyan meleg, akkor majd júliusban bepótolom