Filippiada-ban tankoltam tavaly is meg 2009-ben is oda-vissza benzinkút van egy sárga tállal.Szeretem ha van a verdába benzin,bármikor bármi közbejöhet,a határtól,-ig onnan tuti elég.
Én mikor hazafelé tankoltam a Macedón határ után(mikor nem volt benzin görögben) sokan voltak a kúton és rögtön elkezdte tankolni a kutas a kocsit, mikor mutattam neki a kártyát, valamit gagyarászott a terminálról. Nem értettem, de gyorsan elővettem a szótárt és rögtön értettük egymást és nem volt probléma. A szótár egy kerek fém volt és 1 EURO volt ráírva
Filippiada-ban tankoltam tavaly is meg 2009-ben is oda-vissza benzinkút van egy sárga tállal.Szeretem ha van a verdába benzin,bármikor bármi közbejöhet,a határtól,-ig onnan tuti elég.
Szia Tapodyt!
Örülök, hogy írtál, mert Te idén is előttem jársz majd arra
Szeretném, ha majd felvérteznél engem, ez irányú friss infókkal is.
Remélem számíthatok rájuk
Közben megnéztem Filippiádát. Elég jó helyen van tankolásra.
Egyébként a Te tapasztalatod szerint mennyi arrafelé az árbeli különbség sziget és szárazföld között? És egyáltalán, Lefkada ebből a szempontból minek számít?
Augusztus 10. környékén tervezünk visszajönni. Eljátszottam a gondolattal, hogy ne csak egyben jöjjünk haza, hanem nézzünk meg valamit a haza úton és aludjunk egyet, legalább nem leszünk olyanok, mint a mosott sz... Az jutott eszembe, hogy Bulgárián át kellene jönni, megnézni a Rilai kolostort, vagy Szófiának a központi, normális részét, délután este, majd reggel indulás haza. 2005-ben és 2007-ben jöttünk erre haza - akkor nem voltak sokan a határon, akkor nem álltunk meg Bulgáriában, ami visszatart a bolgár - szerb határ, mert kétszer a törökök miatt nem szeretnénk a röszkei élményt megélni, elég lesz a magyar határon. Mi a véleményetek?
Az elmúlt években többször jártam arra; mondhatom problémamentes, már az utak is jók. Érdemes pl. a Booking.com-on szállást foglalni, ami általában az utolsó napokig lemondható (arra figyelni kell, hogy legyen parkolója!). Az egyetlen macera a pénzváltás, amit a határon nem érdemes, inkább bankban, kivéve, ha kártyával fizetsz (üzemanyag, szállás), s csak parkolásra, belépőre, vacsorára kell. A rendőrök mérnek, vigyázat!