Egyébként, hogy lehet azt beállítani, hogy itt bal oldalt az avatarom mellett megjelenjen, hogy hová utazom és h hány nap múlva? Sehol sem tudom beállítani
Egyébként, hogy lehet azt beállítani, hogy itt bal oldalt az avatarom mellett megjelenjen, hogy hová utazom és h hány nap múlva? Sehol sem tudom beállítani
előre is köszi!
Szia, ha bejelentkezel a Hellasz-ra, akkor jobb szélén van egy olyan, hogy Utazás, azon belül BEÍRÁS. Ott adhatod meg az utazási adataidat. Ha kész, az alján van egy olyan, hogy UTAZÁS BEÍRÁSA azzal mented az adatokat.
Remélem sikerül, szia : Éva
Hali
Csak egy kis érdekesség, beírtam a utazásunkat és a hazaérkezés dátumára azt írta ki, hogy a hazaérkezés napját adjam meg. Csak az a bökkenő hogy mi 9 éjszakát leszünk kint, nem 1 hetet. Lehet hogy a program nem érti ezt?
Dehogy sok a négy nap,mi is annyit voltunk és sok mindenre nem volt időnk Elsőre ajánlom a városnéző turistabuszokat, az körbevisz, aztán hajrá amerre tetszik
Szia! MI holnapután (19-én)megyünk 1 hétre thesszalonikibe, kérlek mondj valami biztatót! Kissé bizonytalan vagyok, el tudunk-e menni pl. busszal vmi jó és szép partra, és még aznap vissza? Van-e értelme a Meteorákat egynapos útra Th.-ból betervezni, és megjárható-e?Bárkitól kapok választ, sokat segít! üdv sokmaster
Mediterraneo | #195460 | 2012-09-18 13:13:45 | Válasz a #195453. hsz-ra
Pár bejegyzéssel feljebb Valcsi ajánlott egy linket, csak ismételni tudom őt: