Töltsd fel a képeidet egy tárhelyre vagy egy képfeltöltõ oldalra és onnan linkeld be ide.
Az új hozzászólás gombra kattintás után a szövegdoboz felett van egy Img gomb, azt kell az url elé és mögé tenni. [img] [/img]
Eredetileg 180 képet akartam feltenni, de ez a 90 is több mint két órát vett igénybe, kell keresnem egy jó tárhelyet, majd onnan szemezgetek még.
Remélem Andra jól érzi magát: amikor odaértek elromlott a kamerája, most meg a föld mozgás...
Remélem jól írtam a nevet.
A Sakis tíz perc sétára /erdõn keresztül/ van a Valtos homokos végétõl, ami a part várostól messzebb esõ vége!
Van belsõ fotóm is, de az nem biztos, hogy olyan szobába kerülsz. Az emeleten más a bútor, és szinte minden apartman más elosztású.
Koka | #41067 | 2007-08-13 20:21:09 | Válasz a #41017. hsz-ra
SZia trompos,
Tudom, hogy nem az a legfontosabb, hogy milyen az apartman, csak jó lenne tudni, hogy mire lehet számítani. Jó társasággal megyek nyaralni és ilyen szép helyen biztos, hogy jól fogjuk érezni magunkat
már 3-szor néztem meg a képeidet, de egyszerüen nem tudok betelni velük
K.
Vio! Újra megnéztem az albumodat, a kibõvítettet is. Gyönyörûszépek a fotók, és így nagy méretben annyira igazi, hogy már szinte ott érzem magam.
Köszi, hogy ilyen sok fotót felraktál.
Trompos! Nagyon sajnálom Andrát. Remélem, hogy azóta már minden rendben körülötte. Sokat gondolok rá, hogy vajon hogy érzi magát!?
Mondjuk, ha az én kamerám elromlana, azért az nekem kicsit rányomná a bélyegét az ottlétre, mert imádom visszanézni a felvételeket.
Remélem neki is megoldódott a gond!?
Vio! Elhiszem! Engem is mindig ez éltet, amikor már hazajövünk, hogy nézegetem a fotókat, rendezgetem, szerkesztem a videót stb. Ki sem bírnám,ha még egy ideig nem tudnám újra átélni az élményeket.
Nem csodálom, hogy Te is így vagy vele!