Sziasztok!
Mink is megjártuk a görög autos útat de nagyon!
Szep. 18-án délután érkeztünk Toroniba majd kipakolni és go a tenger! Majd vacsora fürdés és alvás és készültünk a holnapi fürdésre
Éjfélkor magzati pózban keltem majd kalandos úton végül 100 euróért bevittek a Poligiroszi kórházba ahol perforált vakbélel megmütötek úgy hogy a hasam közepénél egy 12cm hosszú vágást végeztek, mert nem tudták a pontos fájdalom kiváltó okát!
14-nap fekvés alatt elfertözödtem és így csak közúti mentő hozott haza Gyulára ahol újabb mütét várt rám és így 26-nap alatt letudtam a kórházi pihit 7.5kg fogyás után lassan rendbe jövök!
A családomért egy Gyulai barátom jött ki ja és az Ibusz busz ingyen szállította ki Sartira! A feleségem és a 13 és a 3 éves fiaim így szerencsésen haza érkezetek 16-nap után.
A legnagyobb készülődés után indultunk el görögbe 2-hétre és ennek hála érkeztünk HAZA!
És pedig az AXA világjáró családi csomagban lévő elemek fedezték illetve biztosítoták a költségek oroszlán részét. valamint a vész esetén értesítendő barátok hozzáállása is "baráti "volt!
Sajna nekünk nem adta meg a sors azt a lehetőséget amire oly annyira vágytunk de legalább 4-en mentünk és 4-en érkeztünk HAZA
Kár ,hogy nem sikerült jól a nyaralás, de minden jó ,ha a vége jó !Valamint, akkor elmondhatjuk ,hogy az Axa jó választásnak bizonyult.
Mielőbbi ,teljes gyógyulást és jövőre szerencsésebb nyaralást kívánok!
Attila, köszönjük, hogy megosztottad velünk a történetedet, tanulságos volt. Sajnálom, hogy rosszul sikerült a nyaralásotok. Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is kívánok teljes gyógyulást mihamarabb, és sok-sok felhőtlen nyaralást neked és családodnak!
D.
Szerintetek melyiket keressem meg?:
AXA (Világjáró)- Uniqa (Travel ) v. M.Posta (Optimum)-ra gondoltam.
Vagy van más ötlet? Szívesen venném segítségeteket! Üdv. Vicosz
-törölt nick 12762 | #157657 | 2011-03-04 12:33:04 | Válasz a #157655. hsz-ra
Autóval utazva én az EUB Top extrát javaslom, az assistance miatt. Busszal utazva szerintem tökmindegy, ha esetleg gyógyszerárat kell megtéríteni, azt mindegyik teljesíti (gondolom én...).
Ugyan nem autós szempontból,de konkrétan ott voltam és a saját fülemmel hallottam,mikor Sartin az orvos azt mondta,hogy a Posta biztositására nem végez gyógyitást,vagyis csak ugy látja el a beteget,ha nemcsak a gyógyszer költséget,hanem az orvosi költséget is ki kellett fizetniük kp-ban...
Igen a postásokról (biztosítás) soha nem hallottam semmi jót, itt a lakótelepen még a postán is lebeszélik a pácienst.
A kérdés különben csak költői volt, mert -igaz eddig kidobott pénz volt- maradok az EUB-nál, és az EU taj kártyánál ami már meg is van (5 perc volt elintézni 3 évre) szerencsémre, mert csak arra jártam és benézve reggel fél 9-kór páran voltak, és éltem a kínálkozó lehetőséggel.
Olvastam a fórumban az EU-s TB kártyáról.
Ne nézzetek butácskának, de ez miben különbözik a "hagyományostól"?
Nem elég az utasbiztosítást megkötni a nyaraláshoz?
Várom válaszotokat, előre is köszönöm!
Egyébként, véleményem szerint QBE Atlasz Biztosító a legjobb. 2001 óta náluk kötöm meg, utazási iroda közreműködésével. Úgy tudom, hogy az ő biztosításukat világszerte elfogadják, nem úgy mint némelyiket ! Azért azt se felejtsük el, nem mindegy, hogy a biztosításomért mit vagy ép mit nem kapok A bankkártyához tartozó biztosítás meg mondjuk a Posta utasőr biztosítása közel sincs olyan "színvonalon" mint az Atlaszé. Én mondjuk ezen nem spórolnék
De persze ez csak az én tapasztalatom és véleményem mert biztos vannak olyanok akik más biztosítót részesítenek előnyben.