Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 72 73 74 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Kitty | #60279 Üzenet | 2008-05-13 18:34:32 |
Sziasztok! Még febr-ban befizettünk az Apollonnál a Marina apartmanba, ami a homokos parthoz van közel. Ma felhívtak az irodából, hogy a minõségi kifogások miatt nem lesz a Marina ap. hanem helyette a Barbaressát ajánlották fel. Ha nem fogadjuk el, visszaadják a pénzünket hiánytalanul. Mi azért utazni szeretnénk, remélem ez is jó lesz. Ez az apartman a kikötõhöz közel van, közvetlen a tengerparton. Esetleg tud róla valaki valami infót? Én még sose hallottam róla.
  Cilla | #60285 Üzenet | 2008-05-13 18:49:17 |
Kitty írta:
Ez az apartman a kikötõhöz közel van, közvetlen a tengerparton. Esetleg tud róla valaki valami infót? Én még sose hallottam róla.

Ha ott van, nagyon jó helyen leszel! icon_smile.gif
  H.apci | #60298 Üzenet | 2008-05-13 19:45:16 | Válasz a #60279. hsz-ra Előzmény #60279
Szia!

Igaz, hogy ezen a részen járnak a kishajók, de lehet nyugodtan fürödni. Ha a szobátok tengerre nézõ lesz, akkor ezt nem fogjátok elfelejteni soha! Nem tudom, mit láttál eddig, de EZT és EZT IS érdemes megnézni! Szuper! icon_wink.gif icon_razz.gif

Kitty | #60306 Üzenet | 2008-05-13 19:58:41 | Válasz a #60298. hsz-ra Előzmény #60298
Köszi, azt tudom, hogy elvileg jó szállás, de ha az utca felé néz, akkor már nem olyan szuper. Mondtam, hogyha már így alakult, akkor ragaszkodok a tengerre nézõ szobához, de ez csak a jövõ héten pénteken fog kiderülni, hogy sikerül-e?
  Kitty | #60310 Üzenet | 2008-05-13 20:14:17 | Válasz a #60298. hsz-ra Előzmény #60298
Megnéztem a képeket, jónak tûnik. Már tudom hol van. Ez a kis móló, ahogy írják is, a kikötõ 200 méterre van.
  Breki1 | #60335 Üzenet | 2008-05-13 22:28:34 |
A kikötõ elõtti strandrész nekem vhogy sose tetszett.

Nem az ami a képen van mert az egy kicsit beljebb van a csónakkölcsönzõnél.
Szerintem az utca felé esõ szállás is lehet szuper.

Nekünk ilyenünk volt és én imádtam a forgatag felé kiülni, ugye pont a fagyis felett P
hameg tengert akartam nézni akkor csak kimentem a kis "teraszra", vagy lementem egy törölközõvel

Megismerkedtünk ott elég gazdag házaspárral akiknek 8* többe kerülö szállásuk volt tengerpartra nézõ erkéllyel, egy uszómedencés . Hát voltam ott és nem cseréltem volna semmi pénzért, meg úszómedencéért.
  H.apci | #60340 Üzenet | 2008-05-13 22:50:12 |
Breki1 írta:
A kikötõ elõtti strandrész nekem vhogy sose tetszett.

Nem az ami a képen van mert az egy kicsit beljebb van a csónakkölcsönzõnél.
Szerintem az utca felé esõ szállás is lehet szuper.

Nekünk ilyenünk volt és én imádtam a forgatag felé kiülni, ugye pont a fagyis felett P
ha meg tengert akartam nézni akkor csak kimentem a kis "teraszra", vagy lementem egy törölközõvel...

Itt már nem a fõutca van, hanem egy másik kis utca, mert ez a Romvin is túl van, kb. a Knossosnál. Szuper hely ez, s ha olcsó, akkor az utcai szoba sem egy tragédia, de a tengerre nézõ, az nem semmi; érdemes lenne akár ráfizetni, ha ezen múlik! icon_wink.gif icon_razz.gif

Breki1 | #60343 Üzenet | 2008-05-13 22:57:05 |
tudom, de nekem a közvetlen a kikötõ rész elõtt lévõ strand amirõl beszélek nem tetszett
vhogy nem jött be tehát nem ez a rész hanem King Minos utánni? P

Itt viszont az utcai szobák nem olyan jók mert nincs olyan jó kis élet
Ez már túl van a halason is sztem P

persze családosoknak akik nem szeretik a nyüzsit lehet, hogy jobb, én biztos beljebb mennék újra
  H.apci | #60345 Üzenet | 2008-05-13 23:08:15 |
Breki1 írta:
tudom, de nekem a közvetlen a kikötõ rész elõtt lévõ strand amirõl beszélek nem tetszett

persze családosoknak akik nem szeretik a nyüzsit lehet, hogy jobb, én biztos beljebb mennék újra

A térképen a kikötõ mellett látszik két kicsi moló; na ez a második után van közvetlenül. Jó hely ez. A tavernája sem lehet rossz, csak lehet, hogy nem olcsó. icon_confused.gif icon_razz.gif
  Josza2 | #60347 Üzenet | 2008-05-13 23:37:01 |
Breki1 írta:

Szerintem nagyon jó az a hely. Ha tengerre néz, nagyszerû a kilátás, ha utcára, akkor is csendesebb pihenésre alkalmasabb, mint beljebb. Én az utolsó nap, mikor ott voltam pont ott fürödtem és nagyon jó ott a plázs. Finom homokos, lassan mélyülõ. Szuper helyen van.
  Breki1 | #60400 Üzenet | 2008-05-14 10:13:27 |
Igen azért írtam, hogy családosoknak nyugisabb nyaralásra vágyóknak jó.

DE én szeretek kiülni és figyelni a nyüzsgést bámészkodni egy kis görög sali mellett vagy fölött icon_smile.gif

Ezen a részen az utcai rész már nem tetszene, nincs igazán látnivaló
akkor itt inkább tényleg a tengerre nézõ napágyakkal a part közvetlen közelében.

Viszont még kijebb a kikötõ fele ahol kiérsz a kis utcácskából az a strand rész már nem ilyen jó, kicsit olyan átjáróházas, viszont családoknak kisgyerekkel lehet ideálisabb mint beljebb.

De ez csak az én véleményem.
Egy biztos fenti szállodákat panelszoba méretekkel távol a víztõl ne válasszatok hiába sokcsillagos.
  Ajken | #60402 Üzenet | 2008-05-14 10:14:59 |
Kitty: mi is így jártunk, csak mi az Ammos helyett a Vassalost kaptuk. Azt írja a Apollon, hogy a központban van, domboldalon. Remélem nem kell nagyom kaptatni, hogy feljussunk...

h.apci: te olyan jártas vagy apartmanok terén, segíts, merre van! Egy leírást találtam a Vassalos-ról, az alapján bíztató a hely. Szerinted milyen? Ismered?

vojandi: köszi a tippet, kipróbáljuk!
  Breki1 | #60404 Üzenet | 2008-05-14 10:18:37 | Válasz a #60345. hsz-ra Előzmény #60345
Én a kintebbi kiszélesedó részrõl beszéltem nem errõl

Viszont ennél ha nem tengerre nézõ akkor gondolom a kis utcácskára néz illetve inkább gyalogösvény. Szval ezen a részen énis inkább kérném a tengerpartra nézõt, viszont olyan szempontból nagyon jó, közel a víz nyugányak rögtön a part mellett stb.
  H.apci | #60418 Üzenet | 2008-05-14 12:17:17 | Válasz a #60402. hsz-ra Előzmény #60402
Sajnálom ajken; aranyos vagy, hogy kinézed belõlem, de ezúttal sajnos fogalmam nincs. icon_cry.gif Kotorássz a neten, hátha találsz valamit, vagy verj ki minél több információt az irodából; nem baj, ha nem tudják, járjanak utána! Én ezt egyszer a nagytudású IBUSZ-szal is eljátszottam, végül szuper infókat kaptam. (Csak a tanulság kedvéért: Azt állították egy szállodáról, hogy Paralia nyugati részén van, s amit én találtam a neten, az szerint pedig éppen a kellõs közepén a fõtérnél. Utánajártak, szuper anyagot kaptam róla, s nekem lett igazam, aminek azért nem tudtam igazán örülni. icon_rolleyes.gif Ennyit az irodákról. icon_evil.gif ) Talán a helyi lányok is tudnak valamit, ha olvassák a fórumot. Valahol azt olvastam, hogy ez a Demos-szal szemben van, az meg a nagy strand közelében egy enyhén emelkedõ mellékutcában, kb. 200 m-re a víztõl. Ezt azért ne vedd biztosnak! icon_wink.gif icon_razz.gif
  Breki1 | #60422 Üzenet | 2008-05-14 12:59:27 |
Vassalosról itt láthattok képeket és rövid leírást

http://www.radissontravel.hu/wd/utleiras.php?k=3377

És van Szekszárdi felszállás icon_wink.gif

Mondjuk errõl az utazási irodáról életemben nem hellottam
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 72 73 74 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu