Légyszi írja meg valaki hazautas tapasztalatait, aki nemrég jött haza busszal Előre is köszönöm! Igazság szerint azért kérdezem, mert egyedüli szülőként (másik szülőtől van engedélyem, tanúkkal, stb.) utazom majd ki a gyerkőceimmel és kíváncsi vagyok, mennyire kérik a papírokat a határokon (leginkább macedónon), illetve kukacoskodnak e a buszos utasokkal? Mégyegyszer köszi a választ adóknak
Én már többször utaztam a gyermekeimmel, szintén egyedül élő szülőként. Be kell vallanom én semmilyen engedéllyel, hozzájárulással nem rendelkeztem....(nem is gondoltam rá) ,de soha senki nem kérte Tőlünk a határokon.
Azt hiszem, én reagálom túl...lehet, nem kellett volna hívnom a macedón követséget Köszi a választ, megnyugtató. Ti útlevéllel utaztok? Mert mi nem...csak személyijük van a srácoknak, és az más tészta
Egyszer utaztunk útlevéllel, azóta mindig személyivel megyünk. Soha nem volt semmi gond. Így utólag azt gondolom, mi vagyunk a két véglet . Neked a követség is eszedbe jutott, nekem meg még probléma szinten sem fogalmazódott meg semmi . Utaztunk....akinek tudnia kellett róla, ő tudott és minden a legnagyobb rendben volt. Persze most végiggondolva...
Szia! A tapasztalat a Makedón a szerbekkel együtt kiszámíthatatlan népség.Kedvüktől függ szivatnak-e.Mondjuk ilyen papírba amit említettél még nem hallottam hogy kötözködtek volna.
Sziasztok!
Idén úgy alakult,hogy 2helyen nyaralunk.Szept. 7-15-ig Nei Poriban leszünk,aztán 15-22-ig Vrasna beachen.A Diaszeussal megyünk,de mivel a második heti nyaralásunk csak most dőlt el (szabadság) már nem volt hely Nei Poriban, így saját szervezéssel megyünk Vrasnára.
Szeretném megkérdezni,hogy tudjátok e Thesszalonikiből honnan indul a busz Vrasnára.
Előre is köszi a segítséget!
Szia! nyugodtan utazz, nem lesz semmi. Engem anno a volt férjem megfenyegetett, hogy leszállíttatja a gyereket a határon, de természetesen nem volt semmi ..... Senki nem foglalkozik vele, hogy kivel utazik a gyermek, ha érvényes úti okmányai vannak.
Szia Györesz!
Gudli és Editla barátnéimmel mi együtt nyaraltunk az Elliben, és szintén itt a fórumon ismerkedtünk meg. Ennek lassan 3 éve. Mire vagy kiváncsi? Nekem nagyon tetszett az az apartman.
Tzotya!
Esetleg nézz át a Thessaloniki fórumra itt a hellasz-on, úgy emlékszem, ott van egy térkép is valahol az elején, ahol be vannak jelölve fontosabb látnivalók is. És mintha olvastam volna már arról, hogy hol van a buszmegálló a nyaralóhelyek felé.