Köszönjük Kedves Vörös!
Sajnos a férjem éppen most lett influenzás. A karácsony eddigi részét nagyrészt ágyban töltötte. Remélljük mire utazunk, addigra jobban lesz. Mindenkinek kellemes karácsonyi napot és boldog újesztenõt kívánok!
Cilla
Juhi | #49994 | 2007-12-28 07:08:56 | Válasz a #49891. hsz-ra
Sziasztok!
Minden Stavrosban szilveszterezõnek, nagyon jó utat, és jó szórakozást kívánok.
Boldog Új Évet!
Kedves Mindenki!
Nagyon köszönjük a jókívánságokat.
Kívánunk Nektek mi is nagyon jó szilvesztert és nagyon boldog, eredményekkel teli, sok Görögországi napot tartalmazó újesztendõt!.
Sziasztok!17-én indulok Stavrosba,és ha minden jól megy maradok is.Netán ha van valaki aki belevágna a kalandba,és betársulna, vagy késöbb csatlakozna, csak irjon bátran!!! üdv-snake
Sziasztok!
Stavrosba készülünk nyáron és a Dias katalógusból a NICK és az IRISZ apartmant néztem ki. Van e valaki aki ismeri a házakat!
Bármilyen infóért köszi!!!
Sziasztok!
Stavrosba készülünk nyáron és a Dias katalógusból a NICK és az IRISZ apartmant néztem ki. Van e valaki aki ismeri a házakat!
Bármilyen infóért köszi!!!
Szia Márta!
Én tavaly voltam a Nick-ben, és nagyon jó volt, közel a tenger és a központ is. Vannak fent képeim is és élmény beszámolom is.
Szia Juhi!
Voltunk a Diasnál és a NIck-be sajnos már nem volt hely így az Iris-t fizettük be júli 05-19.ig. A katalógusból szimpi az apartman.
Ezt láttad már közelrõl???
Minden tájékoztatást köszi!!!
Szia Kati vagyok
Én már voltam az IRISBE családosan nekünk nagyon tetszett. Rendes a tulaj Barbara, angolul elég jól beszél.Felszereltsége klasz (hajszáritó nem kell beépített).Igaz kicsit messze van de Stavrosban tulajdonképpen nincsenek távolságok.
Szia Kati!
Köszi az infót, most kicsit elbizonytalanított ez a 400 m. a tengerig???
De majd lemérem, hogy pontosan mennyi is az!!!
A medence az gyerek vagy nagy méret?! Milyen a konyha felszerelése, az unokával / 12 éves / megyünk hárman. Úgy látom, hogy a szoba elég tágas. Tiszta - rendes ? mert ez a lényeg. Tudod, hogy hány km. vagy ti busszal voltatok? Milyen a part? azonkívül, hogy aprókavicsos elviselhetö !