Köszi a hasznos tanácsokat. A tapaszt a szúnyogok ellen én is olvastam, szerzek be ilyet. Kefallóniára mindenképpen át akarunk menni, ezek szerint a csoportos kirándulás marad. Nem utazott valaki már a KARTAGO TOURS-sal, mert érdekelne milyen a telepitett idegenvezetõje, és a Contessa Hotelt senki nem ismeri??
Szia Vicca!!én múlt nyáron voltam és 4 vagy 5 euroért vettem matracot,ez volt a legjobb árban és minõségben,az olcsobb már gáz,nagyon hipper-szupert pedig olyan7-10 euroért kapsz.
Kalapok is vannak 3-30 euoróért,van választék minden féle, ruha,csecse-becse,játék,sporteszkoz stb..ami szem szájnak ingere..
Szeretnék jó utat kívánni nektek, szép nyralást!! Gondolom már nagy a készülôdés, rámolás. Bárcsak már én is ott tartanék. Ha visszajöttél feltétlenül tekintsél be ide, mert én is kiváncs vagyok Kefalóniára is.
Köszönöm szépen, az a 20 nap meg ami neked hátravan hipphopp elrepül
Én 3 hónaptól számoltam vissza...
Persze, majd beszámolok Kefaloniáról!
Már szerencsére összepakoltam, csak izgatott vagyok, és úgy dobog már most a szívem... nem is tudom hogy fogom bírni majd ha a repülõtéren leszünk és a felszállásra várunk....
Tegnap jöttünk haza Zakiról, hát nagyon szuper volt.
Az idõ brutális, délben 37-38 fok árnyékban (!) de már reggel 8-9-kor is éget a nap, nekem is sikerült hólyagosra égni tegnap elõtt.
Szúnyog éjszaka rengeteg van. Az árak sztem kicsivel magasabbak mint itthon, Agios Sostisban a Smart autókölcsönzõben Levyt kell keresni, magyar srác. Daewoo matiz 49 E+8E biztosítás per nap + 3E a gyerekülés.
Ha vkinek valami kérdése van, írjon, még frissek az élmények.
Örülök,hogy egyben megjöttetek és jól éreztétek magatokat Zantén,ill Ag.Sostisban.Annak is,hogy a Smartban megtaláltátok a srácot és gondolom sokat számított a segítsége a bérlésben.Majd írj egy pár sort,hogy úgy összességében milyen volt és bejártátok-e a szigetet vagy legalábbis a fontosabb helyeket.Na meg Sostisról, amit írtam is nektek,hogy szuper jó és nyugis hely.A hajóutakra elmentetek?Szóval megtelt az élményzsák?
Szia Trulli!
Mi 3 hét múlva indulunk A. Sostisra és szeretnénk kocsit bérelni. Sok mindenki írja, hogy eltévedtek nektek sikerült a tájékozódás? Hány napra béreltetek? Még nem tudjuk eldönteni mennyi idõ kell a sziget bebarangolásához. Köszi elõre is az infót.
Sziasztok!
Én 18-án jöttem meg Zante-rõl.Argassiban voltam, ott tényleg katasztrófa a part, de látogassatok el Banana beachre, St.Nikolas beach-re.Csodaszép homokos partok.Ezekre a helyekre buszjáratok is mennek.
A buszjegy nem drága: 1.4 Eu.
Sziasztok!
Ezekre a helyekre buszjáratok is mennek.
A buszjegy nem drága: 1.4 Eu.
Jó nyaralást!
Szia Kuku
felmerült itt már elõzõleg is a busz kérdése, de nem volt igazán válasz. Tapasztalataim szerint elég sûrûn járnak a turisták miatt. Zakin is így van?
Mi nem szeretnénk hosszabb idõre autót bérelni (drága, útviszonyok stb.) ezért jó lenne tudni, mennyire lehet hagyatkozni a buszra!
Pl Keribe is megy rendes járat? Csak a déli részeken közlekednek, vagy mennek fel északra is?