erre én is kíváncsi vagyok Nekem régi nagy álmom volt Görögország és most nem szeretném ha ez a helyzet tönkre tenné amikor már csak 3 hónap választ el attól, hogy valóra váljon...
Abban tudtok nekem segíteni hogy hol lehet beállítani beírni hogy nekem is számolja a napokat? Mert az utazás menübe nem találom, csak naptár, időpont és szálláslistát látok....
De már lestem máshonnan, hogy 50 nap és megyünk ))
Kedves Gudli!
Köszönöm a "finomságot" és a jókívánságaidat! Holnap indulás, már nem lesz időm ide benézni, majd miután hazajöttem, írom Nektek az infot!
Sziasztok! Mindenkinek kellemes nyarat és jó pihit!!!!!!!!!!!
Nem szeretnék semmi felé pánikot kelteni de szeretnék arról érdeklődni, hogy mi lesz Görögországgal???
A tévében kicsit rémisztő amiket mondanak....
Nem szeretnénk lemondani a nyaralást, de félő hogy esetleg mégis le kell....
Abszolút nem kell pánikolni, ha megfigyeled a tv2 mindig ezt csinálja, szenzációhajhászás semmi több. Magyarország nagyobb sz*rban van mégse pánikol senki A legrosszabb esetben kilépnek az eurozónából, attól még ugyanúgy el fogják fogadni az eurodat ne félj.
Szerintem nem kell aggódni Görögország miatt nem hiszem hogy káoszban szeretnének élni.Egyszerűen arról van szó hogy el vannak keseredve a meg szóritások miatt és egy kicsit tanácstalanok az emberek hogy mit csináljanak és kitt válasszanak.Arról nem is beszélve ,hogy nagyon sok ember a turizmusból él ott is tehát nem volna szerencsés egy országos lebénulás.Remélem az emberek megfontoltak és jól fognak választani.Mi június 15-én megyünk tehát a választások előtt 2-nappal de ezért nem fogom le mondani az utat.Ahogy a TV2-ben hangoztatták az este.No para.
Mondjuk azt érdekesnek találtam, hogy teljesen véletlenül egy műsorban szerepelt ez az államcsődös sztori meg az egyiptomi buszbaleset... szerintem szimplán az a problémájuk, hogy kedvelt üdülőhely Görögország és ez valakinek szúrja a szemét...
Húúú, marcsipán, érzékeny téma a pékség))
Mi Nei Poriban mindent megettünk, de szó szerint!!
Konkrétan megkérdezte a kedves görög eladó, amikor harmadszorra mentem vissza 10 perc alatt enni, hogy terhes vagyok -e??? Tiszta ciki volt, mondtam, nem, éhes!! Mindent próbálj ki, de úgysem fogsz tudni ellenállni:-)) Jó utat Neked!!