Sziasztok! Van-e valakinek tapasztalata a kefaloniai kórházi ellátásról?
Kismama vagyok és szeretnénk nyaralni menni. Nem tudom mennyire jó választás ebből a szempontból Kefalonia, ha esetleg valami gond történne. Természetesen teljesen egészséges vagyok, doki szerint mehetek nyaralni, de a kisördög nem alszik. Köszi
Szia, gondolom, lesz biztosításod. Esetleg ők tudnak valamit mondani, hogy hova-merre fordulj, ha netán valami lenne. De ha irodával mész, az idegenvezető is biztos segít mindenben. De nem lesz semmi baj!!!
A surgency részt egyszer már meg kellett látogatnunk ,nem az idén s csak jót mondhatok.Nem kértek semmi szó szerint csak személyit.s az ellátás tökéletes volt.
06.26.-án érkeztünk Lefkada Nidribe,Akti apartmanba.A 24 órás buszos út után minket is a sziget legjobb idegenvezetője várt,Paja. Mindent elmond,ami fontos lehet egy először itt nyaralónak,még többet is.A szállásunk jó,két felnőttnek mindenvan,ami kell(pici szappan a mosdónál,wc papír, törölköző 2db,klíma-mert most három napig 42 fok van-,főzősarok felszerelve,ágynemű,amit holnap ki is cserélnek,wifi,terasz tengerre néző). Nekünk bejön. Van saját partja napozóágyakkal. Minden egy köpésre van. Tegnap hajós túrán voltunk,a Nikolaos nevű hajóval mentünk. Voltunk Kastos,Kalamos,Scorpios,Formekula,Papanikolis barlangba bemegy a hajó,egyedül csak ez a kapitány tud bemenni.Nem bántuk meg ezt sem, és Paja volt rajta az idegenvezető,tehát magyar nyelvű is volt a szöveg ellentétben a többivel,s mindez 25€/fő. Fantasztikus volt. Rutinos kapitány, jó kis hajó, két part között játékos vetélkedők, bár.Holnap motoros napot tartunk, 15€ lesz egy napra,de ha több napra bérel valaki,olcsóbb,meg ez változó,csak nézgelődni kell.Obelixben ettünk gyrostálat 2 személyest,akkora adag,hogy a fülünkön jött ki.Ma sajnos elmaradt a buszos túra ,ami itt a sziget nevezetességeit mutatta volna meg,mert nem jöt össze a létszám az induláshoz. Nagyon sjanáljuk,mert Paja ezt is remekre tervezte.Mi beneveztünk még a 3 legszebb sziget túrára is,ami elvisz Egremni,Porto Katsiki,Agiofili beachre.Tegnap,ahogy a hajó visszatért,láttam a parton egy nőt,aki filmezte a hajót,és akinek a filmes-fényképes beszámolója a kedvencem volt itt a fórumon,sajnos a vevét nem jegyeztem meg.Szerettem volna odamenni hozzá és személyesen is elmondani,milyen kedvet csinált a felvételeivel nekünk.Hátha olvassa és magára ismer,itt ezuton köszönet neki.Egyenlőre ennyi.
igen ez igy van,én már elég keresztbe jártam,Palikin valamivel olcsob 1,340.én legutobb 1,350 tankoltam crystal dizelt.Argostolinál a körforgo Eriv 1,360.Ezek az árak mind egy márka kutra vonatkoznak.A shellt a A Drapanno hidnál lévő a legolcsobbitt viszont nem láttam a prémiumot 1.295 volt. Holnap tankolnom kel s valoszinű ez lesz az utolso tankolás
szia holnap a 15:45 Fiscardobol induloval megyünk. igy nem talizunk itt még egyszer meg kell tankolnom hogy kibirja Macedoniáig.ott hogy hol még kérdés mert csak kártyám van eu elfogyott.tempoval normált gondolok menni ,viszont Lefkadán nem nézeldünk igy mihelyt átert a komp megyünk is ,esetleg egy gyors gyros. igy ha minden jó sötétre a határon vagyunkéjszaka meg át a Szerb-Macedon részen. Nagyon meleg van.Lehet naptultengést kaptam.kis hányinger de nem vészes,a sok hideg meg adotta torkomnak.Kicsit rossz rágondolni hogy megyünk haza.terelésnek most kis sétát vásárlást tervezünnk mindjárt Argostoliba