Julius 31.en van a szulinapom es mar evek ota ugy szervezzuk a nyaralasokat,hogy ezen a datumon Gorog foldon unnepeljunk ..es az ido is mindig jo szokott lenni a nyar kozepen
Igazából 1-2kivétellel szinte csak a sárga Supermarketben vásároltunk, nem is nagyon néztünk szét, hogy mennyiben térnek el az árak máshol.. Itt elég nagy a választék, vizet 0,5-1euroig vettünk, ezen kívül a gyümölcslé fogyott nagyon, ebből az Amila(?) márkájú, ez 1,5-2 euro között volt/l, de volt ennél olcsóbb is (1-1,3eu között).
Pékségbe minden nap mentünk, a sajtos kiflinek nagy sikere volt, az 0,8euro volt/db.
Sok helyen akciós volt a gyros, ez nemtudom a főszezonban is így van-e.. Ovelixnél pl. 4,5 euro volt a nagy gyrostál (nagyon finom! ). Étteremben a souvlaki, görög fasirt sajttal, marhasült mind 6-7euro volt -körettel-.
A nagyon finom szorpike neve Amita.
mi is mindig a sarga supermarketben vasaroltunk.neha betertunk a Sassosal szembeni marketbe is ha valami hianyzott. mi imadjuk az ottani kenyeret.valahogy nagyon mas mint az itthoni..annyira ropogos...esss ahhh..nagyon fincsike..
Most olvasgatom az új hozzászólásokat és nagyon örülök neki hogy sikerült az hogy Fortuna Sartira vigyen benneteket! Nagyon szeretném ha nekem is Sartit sorsolnák ki! A szívem visszahúz erre a gyönyörű helyre.
azon viszont csodálkozom hogy ilyen hamar szóltak az irodából, mert nekem azt mondták hogy utazás előtt 14 nappal fognak értesíteni.Bár nekem még július 6.-ig sok időm van de ennek ellenére már elkezdtem a visszaszámlálást.Kellemes tervezgetést, és annál is jobb nyaralást kívánok nektek és minden fórumosnak akik a közeljövőben indulnak!
Szia Judit !
Én sem számítottam még rá , hogy ilyen korán megtudom, nekem is azt mondták indulás előtt 2 hét, de lehet 10 nap. Nagy öröm volt mikor ma felhívtak Köszönöm a jókívánságot , július is gyorsan eljön
Kedves Kyra,kobebe,judit!Remélem augusztus 31-én nekem is Sartit sorsol az Ibusz!Megkérlek benneteket hogy írjátok már le hogy milyen volt a szervezés és a busz az úton.Feltéve ha busszal mentek!Nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a szervezésük mert sajnos elég sok rosszat olvastam a buszos úttal kapcsolatba.Állítólag erről a környékről Contibus fogja utaztatni az utasokat,nem tudom milyenek?
Mi 2010-ben Contibuszal utaztunk és semmi gond nem volt, kényelmesen és a határoknál történő várakozástól eltekintve, ami természetesen nem az ő hibájuk, mi tökéletesen meg voltunk elégedve. Szerintem ebből a szempontból nincs ok aggodalomra. Ha megjövök írok majd beszámolót.
Nem tudja valaki hogy mikor nyit a kalóztanya?Mert sajnos a honlapukon még a tavai árak vannak írva,a kalóztúráról meg semmit nem lehet tudni.Egyébként egy kis negatívumnak tartóm,hogy szezon elején még mindig nem lehet tudni az árakról semmit,szerintem ilyenkor már kellene tájékoztatni a magyar turistákat,ha máshol nem akkor legalább itt.Ha egyáltalán olvassák ezt a fórumot.Vagy nem is nyit ki a kalóztanya?
A Kalóztanya egy családi vállalkozás.És jelen pillanatban mèg folynak a munkálatok.Hamarosan nyit és lesz új árlista,túra árakról is kaptok tájékoztatót.Ezen felül a Kalóztanyának köszönhető az időjárás állomás és a webcamerák is.De amúgy a hónap végén nyit.A hajó túra pedig fürdő túra és most még elég hűvös a víz .
Sancho.dl! Én is kívánok szerencsés utat, jó időt és szép nyaralást! Szívből kívánom, hogy édesanyád is jól érezze magát és szép élménnyel térjetek haza!
Ma ahogy néztem a webkamerát, nem lehetett rossz idő. Mindenki nagyon nyáriasan volt öltözve.
Még egyszer minden szépet és jót!
Üdv. Gudli