Szerintem is kell, hogy legyen, de nem láttam feltüntetve a ketrecen, hogy mekkora a mérete. Bár 2 cm. nem sok, max. nyomást gyakorolsz a bőröndre, ha nem akar becsusszanni a helyére Akiket láttam bőröndgyömöszölés közben, azok is elég nagy munkában voltak:)
Találtam egy olyan videót, amelyiken bemutatják a bőrönd belehelyezését a ketrecbe, nézd meg, lehet, hogy így könnyebb lesz a döntés meghozatala: Ryanair hand bagagge
Köszi! A video alatti megjegyzésekben pont a +2 cm-ről van szó...a feltöltő azt írta, hogy a fémkalicka szerinte min. 22 cm mély... , én máshol már 23 cm-t is olvastam.
Döme, ha útba tudod ejteni, sztem a legegyszerűbb indulás előtt vmikor kimenni, és kipróbálni a ketrecet. Amikor nekem új táskám volt, és határeset, én ezt tettem.
Ez kézenfekvő lenne, csakhogy Pozsonyból fog indulni a gép...Ferihegyen-miután a ryan tavaly kivonult-nem hiszem, hogy találok még kalitkát...
Mediterraneo | #168371 | 2011-07-03 23:02:37 | Milos
Szia Döme, ha már itt látlak, egy kérdés: milyen géppel mentetek Milosra? Bombardier Dash vagy ATR-45?
volt szó róla a fórumon, vissza kéne keresnem, de nincs türelmem... bocsi
Mediterraneo | #168376 | 2011-07-03 23:55:40 | Re:
Mediterraneo írta:
Szia Döme, ha már itt látlak, egy kérdés: milyen géppel mentetek Milosra? Bombardier Dash vagy ATR-45?
volt szó róla a fórumon, vissza kéne keresnem, de nincs türelmem... bocsi
Megtaláltam: Bombardier Dash8 Q400 - még a fotódra is ráleletem
(bocsi mindenkitől, hogy így magammal beszélgetek)
Végül is úgy döntöttem, hogy lecserélem a tatyókat (mert kettő van).
Feltettem ugyanezt a kérdést a Ryanair fanforumon, a Tripadvisoron és a VT-n is és nem igazán kaptam bíztató válaszokat pedig sokan írtak....
Na, most megnézte a párom a repjegy visszaigazolásakor küldött e-számlát, és azon fel van tüntetve 3000 Ft körüli összeg, mint reptéri dij, asszem igy volt forditva GR-re vonatkozóan, szóval holnap most már tényleg irunk egy érdeklődő mailt, lehet, hogy mégiscsak visszajárna valami abból az illetékből vagy dijból, ki hogyan hivja..... Kiváncsi leszek a válaszukra....