Örülök, hogy ilyen tájékozott vagy az árakat illetően. Nem versenyzem senkivel, a saját tapasztalatomat írtam le.
2010 Bementünk egy apartmanba / kb 80m-ra a tengertől/ a tulaj mutatott egy szobát ami teljesen korrekt volt. Mondtam neki hogy, olyan árat mondjon, hogy ne menjek tovább keresgélni. Erre Ő azt mondta 250 euró/4fő/10éjszaka. Természetesen azonnal becucoltunk. Nem tudom a nevét az apartmannak csak azt,hogy az Elit 2 mellett van.
Ez csak egy példa volt a sok közül.
Hahó.
Igy már sokkal kellemesebb a beszélgetés.
Mindig ott intézek mindent. Mindig Este 8 köröl indulunk,
reggelre lent vagyunk, gyros -kávé és indulás szállást keresni.
Mint már írtam midig ugyanarra a könyékre megyünk, 1 órán belül szállásunk volt eddig mindig. Merem javasolni ezt a módszert mindenkinek.
Görögországban még sosem próbáltam ilyen ad hoc módon szállást keresni. Mondjuk Paralia környékén nem szoktunk autókázni, egyszer már voltam, azóta igyekszem mindig máshová menni, hogy minél több mindent láthassak.
Persze 4 főre az autózás is olcsóbb.
A gyerekek miatt mindig Paráliára kellett menni / 18 és 20 éves csajok/.
De nekünk is nagyon tetszik a nyüzsi, a sok ember. Nem szeretjük a nyugdíjas helyeket. Az idén csak ketten megyünk a "droiddal".
Juli 4. én indulunk a Barátok közt után Bajáról.
Esetleg tud mondani valaki hasonló helyet mint Parália?
Parália helyett ha már kocsival mentek, miért nem mentek inkább Tassosra, vagy délebre egy kicsit Pargára vagy Lefkadára???? Ezerszer különb helyek mint az általad preferált Parália...
Pont ez a kérdés, hogy valami hasonló helyek ezek mint Parália?
Nem néztem még utána soha. Most megyünk először csajok nélkül, tehát nem vagyok helyhez kötve.
...Valakinek meg sem fordul a fejébe, hogy alkudozzon, pedig szerintem "kötelező".
Majd meséld el, hogy két főre mire mentél vele júliusban egy jobb szálláson!?
Egyébként Paralia-hoz hasonlót ott ne keress; azt szokták mondani, olyan, mint itthon Siófok, abból csak egy van. Szebb, jobb van, de mind egészen más.
Nem igazán hasonló, talán abban hogy ott is nagy a nyüzsgés, de látványban tengerben ég és föld mint Parália.. Kicsivel több görög érzés jobb szebb stb stb. Lehetne sorolni a különbségeket. Igaz picivel messzebb vannak, kb 300 km de ha már kimész Görögországba akkor ez nem lehet távolság hogy jobban megismerd az országot...
Mi idén Parga-ra megyünk, eddig mindenki nagyon dicsérte de a képek is szerintem magáért beszélnek. Lefkadáról is nagyon jókat hallottam valamint még dicsérni szokták Zakynthost és Kefalóniát is. Szerintem is ha már az ember rááldozza a pénzt érdemes kicsit többet utazni viszont sokkal szebb helyeket lehet felfedezni arra fele. Engem csak azért nem vonz annyira az északi rész mert ezek a felkapott üdülőhelyek mint pl.: Sarti és a többi tele vannak magyarral. Ha lentebb mész sokkal jobban érezhető a görög feeling és nem azt hallgatod a parton, hogy hogy veszekednek a magyarok a gyerekeikkel......
Lehet,hogy le leszek kapva a 10 körmömről és lehet,hogy rossz helyre írok...de lesz ami lesz megkérdezem:)))
Szállás után érdeklődnék Macedóniában vagy a görög határtól nem túl messze.Tranzit szállásnak szeretnék valamit találni 1 éjszakára, nem a tengerparton,közel az autópályához.
Tavaly egy macedón motelben aludtunk a benzinkútnál,de őszintén szólva nagyon putri hely volt:(
Talán,aki hosszabb útra megy közületek,annak van már bevált szálláshelye.
2010 Bementünk egy apartmanba / kb 80m-ra a tengertől/ a tulaj mutatott egy szobát ami teljesen korrekt volt. Mondtam neki hogy, olyan árat mondjon, hogy ne menjek tovább keresgélni. Erre Ő azt mondta 250 euró/4fő/10éjszaka.
Szia!
2010-ben mikor volt ez? Előszezon, főszezon, utószezon?
(Illetve nem is kell mondani, kitalálom! Ez nyilván csakis aug. 15. és 25. között lehetett. Az apartman természetesen közvetlen tengerparti volt, 3 szoba, hall, 2 erkély a tenger felé. Vörös szőnyeg, minden nap ingyen ingyen metaxa és frappé az egész családnak. Én is szoktam ilyet álmodni, aztán rájövök, hogy a görögök sajnos nem hülyék )
Lehet,hogy le leszek kapva a 10 körmömről és lehet,hogy rossz helyre ...
Szia!
Macedoniában és a Görög határ közelében nem tudok, viszont, mi NIS mellett szálltunk meg tavaly, ami pont fél úton van és korrekt szállás volt nagyon igényes és jó áron.