Helló "Pinga"
Kívánok nektek, jó utat, jó nyaralást, és sok szép élményt....találkozunk-e???? Nem tudom, 31.-én indulunk, te meg 01.-én hajnalban indulsz vissza felé!!! Majd az úton integetek.... valahol.
Üdv Gyula!
jelentkezem a napfényes budapeströl, gyönyörü az idö lehet lubickolni a strandon,
helyzet az hogy az autonk tegnap belgrád alatt az elkerülö uton megadta magát és éjszaka trélerrel érkeztünk vissza, huzos ára volt a szállitásnak igy letudva majdnem a nyaralás,de még nem adtuk fel, egy buszost probálunk kifogni,kocsival többet nem megyek ilyen utakra
jelentkezem a napfényes budapeströl, gyönyörü az idö lehet lubickolni a strandon,
helyzet az hogy az autonk tegnap belgrád alatt az elkerülö uton megadta magát és éjszaka trélerrel érkeztünk vissza, huzos ára volt a szállitásnak igy letudva majdnem a nyaralás,de még nem adtuk fel, egy buszost probálunk kifogni,kocsival többet nem megyek ilyen utakra
Ez nem lehet igaz, ilyen nincs. Sajnálom!
Írtam privit.
Nagyon sajnálom! Gondolom, hogy mennyire bosszús vagy! :S Szerencsére vannak nagyon olcsó buszos utak!
Tegnap hajnalban értünk haza Nei Poriból. A Dimitri apartmanban voltunk, amivel mi nem voltunk teljesen elégedettek. A miénkban nem működött a klíma és a tulaj nemis intézett semmit, hogy megjavítsák.... Egy akasztós szekrény volt bent, amibe nem tudtam hármónk ruháit bepakolni, így egész héten bőröndből öltöztünk, amit én nagyon nem szeretek....
Viszont a part gyönyörű, az éttermekben az ételek fantasztikusak, a kiszolgálás elsőrangú. 2 éves picilányunkkal voltunk őrá mindenhol külön odafigyeltek.
Medúzákat csak nagyon mélyen bent láttunk, a part közelében nem voltak.
A parton az árúsok gyaktan jöttek, de nem voltak erőszakosak, szerintem nem volt igazán zavaró.
A határokon sem oda- sem vissza nem volt dugó, bár haza mi Tompánál jöttünk át.
Hirtelen ennyi, ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok!
Tegnap hajnalban értünk haza Nei Poriból. A Dimitri apartmanban voltunk, amivel mi nem voltunk teljesen elégedettek. A miénkban nem működött a klíma és a tulaj nemis intézett semmit, hogy megjavítsák.... Egy akasztós szekrény volt bent, amibe nem tudtam hármónk ruháit bepakolni, így egész héten bőröndből öltöztünk, amit én nagyon nem szeretek....
Viszont a part gyönyörű, az éttermekben az ételek fantasztikusak, a kiszolgálás elsőrangú. 2 éves picilányunkkal voltunk őrá mindenhol külön odafigyeltek.
Medúzákat csak nagyon mélyen bent láttunk, a part közelében nem voltak.
A parton az árúsok gyaktan jöttek, de nem voltak erőszakosak, szerintem nem volt igazán zavaró.
A határokon sem oda- sem vissza nem volt dugó, bár haza mi Tompánál jöttünk át.
Hirtelen ennyi, ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok!
Mi szeptember 7. én utazunk Nei Poriba, most először.
Érdeklődni szeretnék, hogy van e valami nagyobb bolt a közelben, ahol vásárolni lehet, reggelire valónak tej, tojás, felvágott, kenyér????
előre is köszi
Sné Rita!
Az általad felsorolt dolgokat minden super marketben megkapod. Ne aggódj! Minden van Nei Poriban, amire a nyaralásod során szükséged lehet. Csak pénzed legyen!
Mi is 7.-én megyünk a Diassal utazunk busszal és a Fotiniben leszünk.Ti mivel jöttök?
lidl van Nei Poritól nem messze Leptokáriában, ha több mindent szeretnél vásárolni.
Üdv: Ibolya