Osztom Buda véleményét! Ez az ékszerbolt tutira jó! Itt biztosan nem fognak átverni. A tudajdonost,Christinát már több mint tiz éve ismerem. Ő már kicsit érti is a magyart és tud néhány szót magyarul. Esténként az édesanyjával, Nizzával vannak az üzletben.
url=https://kepfeltoltes.hu/view/130712/IMG_1539_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. https://www.kepfeltoltes.hu
Az Index Fórumon a "Görögország, Paralia" topicban olyan szintű rombolás van hogy az borzalom.
Van pár nick mögé bújó troll (szalami, Bertrand de Beaufourt, geodo1 és az ujonnan feltünt 2hsz-es duna22 ...) aki abban lelik örömüket hogy kigúnyolják, pörköltevő parasztoknak, alja népnek titulálják azokat aki Paraliára mennek nyaralni.
Olyan indokokat hoznak fel Paralia ellen hogy hajmeresztő............. az egyiknek az a baja hogy nem kenték meg szó nélkül tzatzikival a pitáját, hanem külön kellett kérnie.
Aki kérdezni merészel valamit arra ráugranak és kigúnyolják, jobb esetben nem válaszolnak, hanem lesik mikor van valaki aki nem figyel oda és válaszol ... na akkor arra ugranak rá.
És ezt teszik szemrebbenés nélkül, mert szerintük nekik ehhez joguk van.
Sziaztok.
Mára biztossá vált hogy neki tudunk indulni Görögországnak.
Mekkora esélyem van szabad apartmant találni, esetleg valaki tud cimet amit érdemes megnézni hátha.
Üdv Lajos
szia lajos306!Vannak szabad apartmanok kiírva,de hogy tényleg üres-e azt nem tudni!Most többen vannak az emberek mint tavaly!Ha van is biztosan távolabb van a parttól!SZÚNYOG RIASZTÓT HOZZATOK!!!!
Renault | #206601 | 2013-07-12 20:26:00 | Válasz a #206599. hsz-ra
Sziaztok.
Mára biztossá vált hogy neki tudunk indulni Görögországnak.
Mekkora esélyem van szabad apartmant találni, esetleg valaki tud cimet amit érdemes megnézni hátha.
Üdv Lajos
Ez engem is nagyon érdekelne.
Most nézegetem a booking.com oldalt, találtam is egy pár szállást, de mi úgy vagyunk vele, kevesebbet fizetünk a szállásért, mivel úgy sem ott töltjük a napot, viszont szeretnénk eljutni (kocsival megyünk) több helyre is, pölö Athén, Olympos-hegy.
En tavaly a Giotis Apartmanban voltam a booking.com-on keresztul.
Az idei araikat is neztem ott pont most,ugyanarra az idoszakra(szeptember), nekem Antonio 50 euroval alacsonyabb arajanlatott adott , kozvetlenul, nala foglalva.Tavaly meg nem kellett hozzajuk hitelkartya, de gondolom lehet beszelni vele, tolem 'regi ' ugyfelkent nem kerte az iden sem.
Antonio Rogliero( angol, olasz, gorog nyelven beszel) e-mail cim:hotelgiotis@hotmail.com, gyorsan szokott valaszolni.Az apartman pont olyan, mint a netes kepeken.
Ha valaki mar volt vagy megy az Olimpios Travellel Corfura fakultativ kirandulas kereteben legyszi szamoljon be rola!Elore is koszi!
Sziasztok!Sikerült eljutnunk Athenba!Nagyon meleget fogtunk ki szinte forróság volt!Messze van nagyon és kifáradtunk!felejthetetlen emlék maradt meg bennünk! a 2 órás szabad időnkben nem sok mindent csináltunk,mert a meleg elviselhetetlen volt! piknikeztünk egyet a parlament előtt a füves árnyékban,és az őrök sem szóltak ránk! Az őrség váltás eszméletlen !
Sziasztok! Engem is érdekelne a helyben foglalás lehetősége. Augusztus második felében mennénk, szeretnék valami tengerparti stúdiót kifogni jó áron! Ha valaki tud közvetlen elérhetőséget, megköszönném!
Kissusy!
Ne menj a Hotel Atlantiszba.20012-ben ott voltunk,lepukkadt hely,rossz szoba,takarítást nem sokat látott.Ellátás rossz, reggeli műanyag eldobható tányérba műanyag evőeszközökkel,reggeli 1 féle sajt szalámi,tojás . A szálloda tele szerb fiatalokkal.Személyzet előttünk veszett össze,a vendég csak zavarta őket.Medence piszkos!
Ha jót akarsz magadnak, Ne menj oda!!!!