Nem egyszerű eldönteni,nem megfelelő gumikkal az ember az életével játszik. Még jó gumikkal is megvan az esélye ilyen extrém körülmények között a defektnek.Téli gumiknak sokkal kisebb a tapadási felülete hegyi utakat nem vállalnék be vele.
Visszaolvastam, de nem láttam hozzászólásokat arra vonatkozóan, hogy Szerbiában és Macedóniában hogy alakulnak az autópályadíjak személyautóra? Görögországban pedig Kateriniig érdekelne, ha valaki meg tudná írni?
Visszaolvastam, de nem láttam hozzászólásokat arra vonatkozóan, hogy Szerbiában és Macedóniában hogy alakulnak az autópályadíjak személyautóra? Görögországban pedig Kateriniig érdekelne, ha valaki meg tudná írni?
Köszönöm!
Nem olvastál vissza! Nagyjából minden 5.-10. hsz erről szól.
Rögtön az első hsz is ezt taglalja...........
Akkor valószínűleg nem figyeltem eléggé, de kérlek, azt ne írd, hogy nem olvastam vissza, ugyanis valószínű nem ültél mellettem. (2004-ig valóban nem mentem vissza...) Azért köszönöm a válaszod.
Akkor valószínűleg nem figyeltem eléggé, de kérlek, azt ne írd, hogy nem olvastam vissza, ugyanis valószínű nem ültél mellettem. (2004-ig valóban nem mentem vissza...) Azért köszönöm a válaszod.
Üdvözlettel.
Elnézésedet kérem, igazad van, az utolsó ilyen bejegyzés már 10napos, nem várható el ennyit visszaolvasni.
De, mint írtam, a fórum első hozzászólása pont ezt taglalja, pont azért, hogy ne kelljen keresgélni. Persze ahhoz legalább az első oldalra rá kell nézni.
Mindenképpen! Viszont, ahogy nézem, még nem frissítette a Belgrád előtti változásokat, ott figyelni kell. Elkészült az E75-E70 közötti elkerülő út Batajnica és Dobanovci között, így a lámpás részre már nem kell behajtani Belgrádba, hanem ezen az elkerülőn lehet a Zágráb-Nis autópályára jutni.
A szerbeknél nem csökken az üzemanyag ára? Két hónapja ugyanazt az árat látom (145-150) ha szerdán csökkentik nálunk az árat lassan utolérjük őket, nem éri meg ott tankolni én pedig úgy készültem, hogy egyik tankolást ott ejtem meg.
Üdvözlettel.
Elnézésedet kérem, igazad van, az utolsó ilyen bejegyzés már 10napos, nem várható el ennyit visszaolvasni.
De, mint írtam, a fórum első hozzászólása pont ezt taglalja, pont azért, hogy ne kelljen keresgélni. Persze ahhoz legalább az első oldalra rá kell nézni.
Jó utat!
Kedves Triznyak!
Ismét köszönöm a kedvességed, hála Neked, már nincs is szükségem segítségre