Sziasztok! Mi előző héten voltunk Sartin,először jártunk Görögországban és teljesen elvarázsolt minket a hely!mindenki nagyon kedves,meglepő volt,hogy ennyire szeretik a magyarokat! az idővel is többnyire szerencsénk volt,a Sithon irodában is mindenki roppant segítőkész és kedves volt,elmentünk velük kirándulni is!összességében szuper hetünk volt,én mindenkinek csak ajánlani tudom Sartit,szerintem jövőre is megyünk!Mindenkinek szép nyarat
Nem tervezel írni egy beszámolót a nyaralásról? Szerintem mindenki örömmel olvasná.
Mi is először megyünk idén Sartira, így különösen érdekelne, milyen "Sarti-szűzként" odamenni, amikor még az ember nem tudja, mit hol is keressen pontosan és még minden felfedezésre vár...
Jajcica! Szorítunk a vizsgáidra, ügyes légy!!..... aztán!!!!... irány Sarti! Csoda lesz, meglátod. Nagyon fogod élvezni. Minden hamarosan indulónak remek időt és kellemes nyaralást kívánok!!!
Sziasztok "Sartisok"!
Már egy éve tagja vagyok az oldalnak, mindig olvaslak Titeket, de még csak most határoztam el magam, hogy írok ide.
Idén harmadszorra nyaralok majd Görögországban, ebből másodszorra Sartin! Elvarázsolt a hely, most is legalább olyan lelkesedéssel készülök az útra, mint tavaly! Akkor augusztus végén voltunk, szuper volt az idő, remélem júliusban (2-án indulunk) is hasonlóan szép idő lesz!
En eddig a kovetkezo helyeken jartam: Athen,Paralia,Leptokaria,Polichrono,Pefkochori,Sarti.
kozuluk Sarti egybol belopta magat a szivembe. fokent a hangulatos utcai es a kornyezo termeszeti szepsegei miatt.
a jovendobeli tervek kozott pedig ezek szerepelnek:
Korfu,Thassos,LEFKADA,Kefalonia,Zakynthos,Kreta es Skiathos.
iden Korfu a cel,de mindig Lefkada volt az almom.remelem,hogy lassan egyre tobb helyet tudok kipipalni a kepzeletbeli listamon
De jó hogy írtad az étterem nevét most már én is emlékszem az Emmanuel étteremre! És ráadásul van egy Lajos nevezetű nagyon aranyos Cicája is mindig őt emlegette nekünk amikor ott vacsoráztunk, valóban az egyik legjobb étterem Sartin!