Tudna valaki segíteni, hogy ha a skiathos-i fakultatív programra szeretnénk menni, melyik utazási irodát válasszuk Parálián? Valamint tudnátok képeket mutatni, hogy melyik partszakaszra visznek ott minket strandolni? Köszi
Mi a Pieria Tours-al voltunk Skiatos-on 35 euró/fő.
Tánc volt csak borzasztó zsúfoltsággal párosult.
Skiatos-on volt másfél két óra szabad idő, majd elvittek a sziget egy strandjára (Koukounaries)
Olyan érzésem volt mintha áru kapcsolás lett volna az utazási iroda a hajós társaság a strand és egy étterem között.
Köszönöm az infót, mindenképp megyünk, ezt is látnunk kell. Már annyi programot írtam innen a fórumokról, hogy nem lesz időnk a tengerben megmerülni , mert állandóan úton leszünk.
Szia!
Ha esetleg kérdésed van még priviben szívesen válaszolok.
Farkas64 Szia!
Nem tudok privit írni Neked valamilyen okból kifolyólag.
Megnéztem a fotóalbumodban szereplő szép képeket, helyeket. Loutra mennyire van messze Paraliától? Mert azt hiszem oda is el kellene látogatnunk. Csodás a látványvilága.
Amikor legelőször voltunk Sartin, akkor busszal vittek bennünket a Meteorákhoz. Akkor és utoljára voltunk busszal. Két éve megnéztük újfent a helyet, de nem álltunk meg csak a kolostoroknál. A képeiden viszont látom, hogy van az a hely, ahol a koponyák ékeskednek, meg emlékszem, hogy útközben, amikor busszal voltunk, akkor megálltunk VALAHOL - na ez kellene nekem,hogy hol - egy olyan helyen, ahol ikonokat lehetett vásárolni. Ez a hely hol van? A Meteorák előtt-után?
Már csak négy nap és irány Paralia!!! Remélem nem kell sokat dekkolni a határoknál/fizetőkapuknál. Este indulunk és már délelőtt ott szeretnénk lenni. Igaz 14 órától lehet a szállást elfoglalni, de az nem számít, mivel addig legalább fürdünk egy jót a tengerben.
Szia !
Látom te is Rena apartmanba mész , esetleg tudnál nekem írni majd róla. Mi is oda megyünk, és sajnos nem igazán találok infókat róla
Adok egy e-mail címet, mert ott hamarabb észreveszem ha kapok levelet
De ha más is tud valamit a Renáról akkor szívesen írhat az e-mailomra
Egyébként Szept.2-től Szept. 11-ig kb. milyen idő lehet ? ( levegő, víz hőmérséklet ilyesmik ) ?
Tavaly a Renában voltunk, tulaj mindig ott van a recepción ennek mi örültünk vigyáz az apartmanra. Szobáink aprók alvásra apró főzésekre megfeleltek mindenből annyi volt ahányan foglaltuk az apartmant. Liftje van. Közel van a sárga görög áruház kb.50 m. Lidl kb. széna téren átvágva 400 m 5 perc sincs. Jól éreztük magunkat benne. Azt tudom van nagyobb apartman is benne mint a miénk volt.