Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 739 740 741 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Kovacsgyula53 | #195654 Üzenet | 2012-09-28 21:26:43 | Re:
Pinga írta:
Lexxa lesz egy rossz trend egész görögországra vonatkozoan,nyilván nem figyelted hogy a volt szovjetunio tagállamai megállapodást kötöttek a görögökkel az ország megmentéséröl,elsö lépés az hogy nyaralokat küldenek oda,2006 ota mi nem láttunk egyetlen orosz nyelvüt sem,az idén rengeteget ,panteleimonason,platamonban és poriban is,nyilván máshol is sok lett belölük,lassan nincs hova menni mert mindenhol ott lesznek,a törökök már ismerik öket van is böven irás roluk,magyarán mi ki leszünk szoritva vagy magunk menekülünk el onnan,hidd el hogy eddig csodálatos nyaralást adott mindenkinek a partszakasz,az idén mi sem éreztük jol magunkat,de nekünk már nem jo a balaton vagy velence,tenger kell,igaz nem mindenáron

icon_cry.gif DE AMENNYIBEN ÍGY GONDOLKODUNK, AKKOR MI VÁR RÁNK MAGYAROKRA....A KIS HAZÁNKBÓL IS KI LESZÜNK SZORÍTVA.....MEHETÜNK VISSZA ODA HONNÉT 1000-ÉVE ELINDULTUNK. VAGY KAPUNK EGY KIS ÁLLAMOT MAJD A MARADÉK MAGYARNAK MINT A ZSIDÓK, ÉS AZT A KIS FÖLD DARABUNKAT HÁTHA MEG TUDJUK VÉDENI. NEKEM VAN EGY GONDOLATOM. DE NEM AKAROM KÖZZÉ TENNI MERT MÉG MEGKÉRDŐ JELEZITEK ÉPELMÉJŰSÉGEMET. PEDIG AZ ILYESMIT IGEN IS KEZELNI KELL! NEM FÉLRE ÁLLNI, HOGY KISZORÍTSANAK BENNÜNKET, BÉKÉS EGYMÁS MELLETT ÉLÉS. icon_wink.gif Szerintem ezt a témát folytassuk a dumcsin OK! icon_idea.gif
  Pinga | #195656 Üzenet | 2012-09-29 06:00:41 | Válasz a #195654. hsz-ra Előzmény #195654
Szia Gyulus
a téma nei porit érinti a megoldás nem a mi kezünkben van,idegen országba járunk ahol az üzlet a pénz a lényeg,most odaszokik egy másik nép akik ezerszer többen vannak mint mi sok sok pénzzel a zsebükben,semmi esélyünk,ha az utazási irodák hajlandoak összefogni egymás között is megbeszélni a problémát,ha hajlandoak eligazitást tartani az odaérkezö vendégeknek a tisztaság fontosságárol és ha a vendégek hajlandoak lesznek betartani akkor van esély arra hogy mi is menjünk,az oroszokkal nem lesz könnyü de ügyesen szot lehet érteni velük,megvan a modja annak is,én nem kivánok foglalkozni hosszadalmasan az üggyel mert kevés vagyok hozzá innen
  Sziszko | #195658 Üzenet | 2012-09-29 13:53:14 |
Most nem mondjátok komolyan,hogy az oroszok miatt nem mentek többet Görögországba?? Ők eddig is ott voltak, emlékszem 2001-es Paráliai nyaralásunkra,minden sarkon bundabolt volt, ami kimondottan rájuk alapozta a forgalmát. Annyian voltak mind az oroszok...Nem igazán zavartak senkit,igaz hogy hangosak voltak, de az angolok is azok, meg a magyarok is.Mondjuk az utóbbi időben nem igen láttuk őket,de ha jönnek,jöjjenek,elférünk.Különben is,jó sokáig éltünk velük egymás mellett.
  Kovacsgyula53 | #195659 Üzenet | 2012-09-29 13:59:46 | Válasz a #195658. hsz-ra Előzmény #195658
icon_lol.gif Helyes így kell, nem félre húzódni. Mert így nem marad egy "talpalatnyi föld" sem! De volt erre példa Olaszországban is jó néhány évvel ezelőtt mikor a kormányfő kijelentette a Németek a szabadságuk alatt mint a féke vesztett barmok, úgy ordítoznak, és ezt én is tapasztaltam, Casavio-ban.
Tehát nem félre húzódni. Mert a Balatonnál is vannak problémák. Mi marad akkor a falvaknál a kacsa úsztatók, ott még esetleg nyugalom van. icon_wink.gif
Én akkor is megyek Görögországba ha cigány gyerekek potyognak az égből. icon_idea.gif ...vili!
  Sziszko | #195660 Üzenet | 2012-09-29 14:13:37 |
Még valami,ha Nei Porit ellepték az oroszok,akkor el kell menni pl. a Pelion félsziget kicsiny dombjai közé,ott mutatóba sincsenek.De nekem ott is Nei pori hiányzott az összes naciójával együtt.Szóval aki jön,jön, aki nem,nem.
  Kovacsgyula53 | #195661 Üzenet | 2012-09-29 14:22:21 | Válasz a #195660. hsz-ra Előzmény #195660
icon_eek.gif Én megyek biztos icon_eek.gif
  Unic | #195662 Üzenet | 2012-09-29 15:33:23 |
Nei Pori szép volt ez tény. Viszont Olimpyc Beach mindenbe sokkal olcsóbb de a táj nem érte utol Nei Porit. / Egyik héten Olimpic...másik héten Nei Poriba voltam/ Számomra akr mennyire szép lehet a táj ha jövőre megyek akkor máshova megyek. Valószínűleg Asprovalta környéke vagy Sarti környéke esetleg Tolo. Még meg álmodom merre is. Ami számomra a lényeg Minden évbe máshol.
  Pinga | #195663 Üzenet | 2012-09-29 15:35:50 | Válasz a #195660. hsz-ra Előzmény #195660
egy szoval sem mondtam hogy nem megyünk,némi intézkedéssel rendet lehetne rakni a területen és kiirásokkal vagy az érkezöknek tartott eligazitással a fejekben is hogy ne szemeteljenek,mindannyiunk érdeke
  Tomkit | #195712 Üzenet | 2012-10-03 16:12:14 |
Sziasztok!

Vasárnap érkeztünk meg Nei Poriból. Sarafis apartmanban volt a szállásunk. Csodálatos hetet töltöttünk egy csodálatos helyen. Semmivel sem volt több szemét, mint bárhol máshol, a kukás autó minden reggel ürítette a szemeteseket.
Nincs már olyan nagy élet, de ez minket egyáltalán nem zavart. A tenger szép, és tiszta, rengeteg élőlénnyel.
Láttunk kagylót, csigát, rengeteg féle halat, hatalmas tarisznyarákot, csillagot, tintahalat, polipot, ráját és utolsó nap még a delfinek is beúsztak a strandra....!!!! Hihetetlen volt!!!!

Weekend Travel-el utaztunk, csak ajánlani tudom, eszméletlen jó fejek, és segítőkészek!!!! Fakultatív programok mind jók voltak. Anettal közösen bonyolították őket.
Nekünk nagyon tetszett Nei Pori..icon_smile.gif!

Üdv.:T
  Neipori | #195820 Üzenet | 2012-10-08 21:30:45 |
Helló MINDENKI!
Szerdán reggel érkeztünk haza Nei Poriból a Dora Apartmanból. Panajodisz úr a tulajdonos férje, nagyon aranyos mosolygós ember. Dora mama pedig hihetetlen, bár amint láttam tavaly óta sokat romlott a térde és bokája állapota, mégis állta a sarat. Hihetetlenül sokat dolgoznak. Nagyon jól éreztük magunkat, bár 13-14 év óta esett szinte másfél hétig egy-egy nap megszakítással az eső és olyan vihar volt, amit még soha nem éltem át tengeren. Ha leírjátok a menetét hogyan lehet feltölteni videót, olyan gyönyörűséget vett fel a férjem, hogy az hihetetlen.
Az utcai állatok nagyon barátságosak voltak, ezt nem mondhatom el a tengeri sünről, amely kiszemelte a lábújjamat. Szerencsére csak egyet a tíz közül, de még sokáig emlegettem a szúrós gömböc felmenőit, hiába mondták, hogy ne szidjam, mivel a benne levő ikra(?) legalább olyan finom mint a kaviár. Hát nem dobott fel a dolog. NP azt nyújtotta, amit vártunk tőle - már tavaly is ott voltunk - lehetett kirándulni sokat, és a férjem BEMENT NYAKIG A VÍZBE! Eddig csak a bokaszintig volt érdekelt, azon felül már életveszélben érezte magát.
Kívánok mindenkinek minden nyaralásakor jó hangulatot, olyan időt, amilyent szeretne. Mi nagyon örültünk az esőnek - az első három napján - még pacsálni is lerohantunk a tengerhez. Utána már kicsit depis kezdett lenni. A laptopom itthon maradt, úgyhogy csak az olvasás és a rejtvényfejtés, no meg a kártya, pletyka maradt.
Jövőre is megyünk!!!
  Neipori | #195821 Üzenet | 2012-10-08 21:35:46 |
BOCS MINDENKI!!
Ez az átka a gyors gépírásnak. kihagytam egy-két szót, javascript:emoticon('icon_cry.gif') ami nélkül nincs értelme az egész mondatnak. Helyesen:

Nagyon jól éreztük magunkat, bár 13-14 év óta NEM esett AZ ESŐ, szinte másfél hétig egy-egy nap megszakítással ZUHOGOTT és olyan vihar volt, amit még soha nem éltem át tengeren. Ha leírjátok a menetét hogyan lehet feltölteni videót, olyan gyönyörűséget vett fel a férjem, hogy az hihetetlen.javascript:emoticon('icon_redface.gif')
  Pinga | #196038 Üzenet | 2012-10-21 08:14:43 |
mi ez a nagy punnyadás,nem tervezünk jövöre semmit ? icon_wink.gif
  Vscotina | #196039 Üzenet | 2012-10-21 08:22:23 | utazas
sziasztok
  Vscotina | #196040 Üzenet | 2012-10-21 08:39:10 |
de remelhetoleg ujra megyunk. "Skociaban nyaron nagyon hideg van, soha nincs jo ido, mindig esik az eso" most is! tehat muszaj Gorogorszagba menni, mert napfeny es tenger nelkul megpusztulok.icon_smile.gificon_smile.gif
  Kovacsgyula53 | #196041 Üzenet | 2012-10-21 08:44:05 |
vscotina írta:
de remelhetoleg ujra megyunk. "Skociaban nyaron nagyon hideg van, soha nincs jo ido, mindig esik az eso" most is! tehat muszaj Gorogorszagba menni, mert napfeny es tenger nelkul megpusztulok.icon_smile.gificon_smile.gif

icon_cry.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 739 740 741 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu