Köszi. Agia Roumelibõl hová megy a hajó és onnét van-e mondjuk busz vagy taxi vissza a szurdok bejáratáig?
Agia Roumelibõl több irányba is megy hajó, pl Sougia, Horasfakion, Paleochora.
Menetrendszerinti buszok vannak, de ezek nem mennek a szurdokhoz.
Taxival viszont biztosan vissza tudsz menni a szurdok bejáratához (ha van taxi).
Reggel 8-kor elindulsz a szurdokban lefelé, kb 1-2 óra kürül (nem alatt) le lehet érni Agia Roumelibe, onnan a hajóút max 1 óra Sougiába, onnan a taxi kb 2 óra vissza a szurdok bejáratához.
En Augusztus elejen keszulok Kretara, sajnos csk egy hetet. Mar foglaltunk, Hersonissosban. Azt szeretnem kerdezni, hogy innen lehet e buszozni? Gondolom Heraklionba es onnan esetleg majd a sziget kozelebbi pontjai fele? Sajnos autoberles kizart, mert nincs jogsink. Hova lehetne innen konnyen eljutni, es persze hova erdemes?
Koszi a segitsegeteket.
Szia Muju!
Még nem voltunk krétán. Görögországban viszont már háromszor de csak busszal.
nagyon várom már, hogy ott lehessek. Ti is az Anubis travel-el mentek? Kedden néztem a repülõ indulásokat és a TVL-nél csak zakintosi gépet találtam 10.45-kor. Ez menne Krétára is?
Lehet, hogy le fogunk szálni ott is?
Tudsz erröl valamit?
Szia: Siccc.
Szia Muju!
Még nem voltunk krétán. Görögországban viszont már háromszor de csak busszal.
nagyon várom már, hogy ott lehessek. Ti is az Anubis travel-el mentek? Kedden néztem a repülõ indulásokat és a TVL-nél csak zakintosi gépet találtam 10.45-kor. Ez menne Krétára is?
Lehet, hogy le fogunk szálni ott is?
Tudsz erröl valamit?
Szia: Siccc.
nem , közvetlen járat , TVL min. 3 járata van Heraklionba ; attól függ honnan indulsz...
A menetrend náluk nem szentírás , .......
Köszönöm a választ! Épp most foglaltuk le az utat, július 13-án utazunk, remélem tényleg jó lesz a hotel. Hersonissosba mindenképpen ellátogatunk majd.
Mi Korfun voltunk kocsival! Jó kis út volt, de a sziget gyönyörû!
Mi is az Anubiussal megyünk, a gép 13.40kor indul, és nem száll le sehol sem az én tudomásom szerint!
Nagyon várom már én is az utat!
Üdv.:muju
Antero | #32533 | 2007-06-22 15:43:35 | Válasz a #32465. hsz-ra
Szervezett utak vannak ;
1
Samaria Gorge
hétfõn és csütörtökön - 39€
- a busz kora reggel összeszedi a népet , elviszi õket a szurdok északi
bejáratához . Onnan szépen lebotorkál a nép délre. Ott már vár a kishajó
( kompszerúség ) - majd átszállás a közben északról érkezõ buszra ,
mindenkit ott tesznek ki , ahol felvették.
keddenként 34€
-népet összeszedik , délen átszállás kishajóba , mindenki annyit megy
északra a szurdokban amennyit akar és tud - majd visszafordul, -hajó -
busz.....
indulás : 05h 50' érk. 18h 30'
belépõ : 5€ hajó : 12€
...........................................................................................................
Érdemes komolyan venni , amit el kell , hogy mondjanak az irodák ;
csak megfelelõ ruházatban ( olyan cipõ , ami fogja a bokat) + sapka
szabad elindulni , mindenki a saját fizikai állapotának megfelelõen döntsön
melyik kirándulást választja *** ! És vigyen magával vizet !!!
............................................................................................................
Ezek az árak a SparrowTravel árai , ( Stalis ) DE mindenütt vannak más irodák , akik hasonló árakkal dolgoznak - mivel a Zeus of Crete -tõl "veszik" a kirándulásokat .
...........................................................................................................
***én a tömegem miatt maradok a parton Myithos-t hörpintgetve....
koszi a valaszt. Valaki fennebb azt irtam hogy Hersonisosbol nem biztos, hogy vannak ilyen turak. Szerinted vannak?
Azt nem tudod veletlenul, hogy a helyi irodak Santorinire mennyiert szervezik az utakat?
koszi a valaszt. Valaki fennebb azt irtam hogy Hersonisosbol nem biztos, hogy vannak ilyen turak. Szerinted vannak?
Azt nem tudod veletlenul, hogy a helyi irodak Santorinire mennyiert szervezik az utakat?
de , tudom
Santorini Cruise Boat 87€
Santorini Super Jet 100€
Santorini Flying Cat 87€
/ az utolsó a legkedvezõbb -transfer+Tour included in Santorini )
Antero | #32545 | 2007-06-22 17:23:19 | Válasz a #32538. hsz-ra