Mi is a Villa Mariába megyünk majd augusztus végén. Gondolom megvagy vele elégedve ha már másodszorra mész oda. Képeket szívesen megnézném majd az apartmanról. Mi autóval megyünk, parkolási lehetőség a környéken?
Remélem egy picit tudtam segíteni
Örülök, hogy tetszett a is beszámolóm és kívánom, hogy a Te nyaralásod is hasonóan sikerüljön és tele élményekkel térj majd vissza
Igen július végén megyek vissza Göröghonba Zakynthos szigetére.
Nagyon fel voltak háborodva, mert az egyik kedves utastársunk akit említettem is, beszólt a sofőröknek hogy ne álljunk meg a Duty Free Shopnál. Nem is álltunk, ők meg még vásárolgatni akartak Picit duzzogtak még egy darabig...
Akkor ha megemlíted nekik hogy anyámmal ott ültünk előttük, akkor biztos emlékezni fognak ránk. Bár anyámra mindenki azt hiszi hogy a barátnőm, vagy a feleségem... nem győzök magyarázkodni...
Ha priviben elküldöt az e-mail címed, átküldöm a képeket a Villa Mariáról és a környékről.
Igen meg vagyok vele elégedve, nagyon jó helyen van, minden közel van. Talán a templom furcsa, mert ha reggel harangoznak, akkor azt oda lehet hallani
Jól fel van szerelve, van tv, tányérok, evőeszközök, poharak, erkély. Parkolni pedig bárhol lehet. Közvetlen az apartman mellett is, csak jóé be kell húzni a kéziféket, mert eléggé lejtős, vagy a környező utákban bárhol, ahol találsz helyet
Szia Kicsi Ági!
Mi 3 éve voltunk Sartin, és mi is béreltünk biciklit Sassosnál 1 napra volt 10 euró/ 2 bicikli! Nem tudom Ti merre akartok menni, de nagyon nagyon nagy dombok vannak, mi eltekertünk a Goa beachre, de nagyon húzós volt, visszafele már jó volt, akkor csak gurultunk hazáig.. de jól gondoljátok meg! Kalapot és naptejet mindenképp vigyetek! Mi biciklizés közbe nagyon leégtünk!
Örülök, hogy tetszett a beszámoló Pontosan tudom mit érzel, úgyhogy tökéletesen átérzem a hátralévő napokat
Meglátod Nektek is csodálatos nyaralásotok lesz majd
Na ez volt a gond anyuval Mindenki azt hitte, hogy vagy a barátnőm, vagy a feleségem Mindenki menekült előlünk Még az idegenvezetők is azt hitték, hogy másmilyen kapcsolatban vagyunk és ők is említették, hogy ezért menekülnek előlem a hölgyek
Köszi a jókivánságokat Sancho, én is hansonlóakat kívánok Neked Zakyntosra!
Ott is ismeròs vagy már, mint Sartin?
Szia relisa, én is pont a goa beachre gondoltam, hogy bicóval meg kellene ejteni.
Jártam már Sartin, tényleg elég dimbes-dombos. Mindenesetre, ha 100fok lesz,
nem biztos, valóban, hogy ez jó ötlet, ráadásul a párom sem rajong érte, egyelőre kitartok a terv mellett. A kalapot meg amúgy is beszerzem.
Így már visszagondolva nem is volt ám annyira vészes, ki lehet bírni.. Asszem 3 km-re van a Goa beach Sartitól, nincs olyan messze! Amúgy nekünk nagyon tetszett a Goa... igaz mi délelőtt voltunk ott. nem voltak sokan.. szólt a zene.. nagyon hangulatos ki hely
Köszönöm szépen Nem... Zakynthoson még nem jártam Nagyon sok helyen voltam, de itt még nem. Ezért is esett most a választás egy szigetre, mert eddig csak a szárazföldön voltam. Remélem ez is legalább akkora élmény lesz Egyébként a motoron is le tudsz égni Mi két éve elmentünk motorral Neos Marasba, meg Vourvuruba és bizony az első nap a sok eszemmel rövidgatyában meg trikóban voltam Hát ne tudd meg Egyébként a bicaj szerintem csak Sartin megfelelő Azokon a szerpentineken még a robogó is nehezen bírja
Szia Sancho, üdv itthon! Múltkor már kérdeztem, hogy mikor értek haza? Nekünk biztos hosszabbnak tűnt, mint Nektek ott kinn!?
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, ez nem lep meg. Aki Görögországban nem érzi jól magát, az szerintem sehol nem fogja.
Várunk majd egy személyes beszámolót is, persze csak ha mi is visszaértünk. Mi most pénteken indulunk és következő vasárnap érünk haza, majd egyeztetünk!
Fotókat is várok, sokat!! Pihenjétek ki magatokat!
Akkor egy újabb görög fannal gyarapodott a rajongók tábora, igaz?!