Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 747 748 749 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Neipori | #196976 Üzenet | 2012-12-31 14:49:02 |
Kedves Évuska!
Mi már harmadik alkalommal megyünk ki Nei Poriba, de sajnos az Apostolosról nem tudunk semmit. Lehet, hogy ah Apollon Travel hatáskörén kivül esik. Mi mindig a Dora Apartmanba mentünk Mamma Dorához és férjéhez Panajotisz Úrhoz. Egy kis családi kezelésben lévő apartman, nem túl sok szobával, a kétcsillagosnak megfelelő alapfelszereltséggel. Harmadik éve megyünk ki hozzájuk és már a hat hétnél tartunk (igaz, hogy erre spórolunk egész évben, de számunkra megéri). Ha egészségesek lennénk, akkor - mint felmerült a kérdés - eladnánk a magyar lakásunkat és ott vásárolnánk egy kis halászházat, amit a közbeeső időben kiadhatnánk - nem drágán - más barátoknak. Ez nem megoldható, mivel minimum két-három havonta látni akar az orvos mindkettőnket. Ennek ellenére Nei Pori viszonyok között a Dora a kétcsillagosok közül is első helyen van. Az ottani árak nem drágábbak, mint itthon (gondolj a márkás tejekre, és minden másra). Minden héten pénteken van PIAC, ahol fillérekért megvásárolhatod a következő heti élelmiszeredet, legyen az hal, hús, gyümölcs. FEHÉRRÉPA NINCS! legalább is mi nem találtunk két-három falunyira sem. Már az urammal viszünk összecsukható bicajt, ha tudunk mikrót is. Hat hétre kell is. Nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre, ha valamire konkrétan kiváncsi vagy. Mi nagyon otthon érezzük magunkat Nei Poriban. Szeretettel üdvözöllek: neipori
  Évuska | #196977 Üzenet | 2012-12-31 15:37:05 | Válasz a #196976. hsz-ra Előzmény #196976
Kedves neipori!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Én is néztem a Dóra apartmant. Nagyon tetszik. Biztos azt választanánk, ha lenne benne klíma. Mi is mindig az Apollonnál foglaljuk a szállást. 2013-ban lesznek szobái az Apostolosban. Itt van klíma és családi apartman, mivel a 9 és 15 éves unokáinkkal megyünk. Valahol olvastam a fórumon, hogy a Fotini apartmanházzal szemben található.
Egészségben, örömökben, nyaralásokban gazdag boldog új esztendőt kívánok: Éva
  Kovacsgyula53 | #196982 Üzenet | 2012-12-31 17:54:34 |
neipori írta:
Kedves Évuska!
Mi már harmadik alkalommal megyünk ki Nei Poriba, de sajnos az Apostolosról nem tudunk semmit. Lehet, hogy ah Apollon Travel hatáskörén kivül esik. Mi mindig a Dora Apartmanba mentünk Mamma Dorához és férjéhez Panajotisz Úrhoz. Egy kis családi kezelésben lévő apartman, nem túl sok szobával, a kétcsillagosnak megfelelő alapfelszereltséggel. Harmadik éve megyünk ki hozzájuk és már a hat hétnél tartunk (igaz, hogy erre spórolunk egész évben, de számunkra megéri). Ha egészségesek lennénk, akkor - mint felmerült a kérdés - eladnánk a magyar lakásunkat és ott vásárolnánk egy kis halászházat, amit a közbeeső időben kiadhatnánk - nem drágán - más barátoknak. Ez nem megoldható, mivel minimum két-három havonta látni akar az orvos mindkettőnket. Ennek ellenére Nei Pori viszonyok között a Dora a kétcsillagosok közül is első helyen van. Az ottani árak nem drágábbak, mint itthon (gondolj a márkás tejekre, és minden másra). Minden héten pénteken van PIAC, ahol fillérekért megvásárolhatod a következő heti élelmiszeredet, legyen az hal, hús, gyümölcs. FEHÉRRÉPA NINCS! legalább is mi nem találtunk két-három falunyira sem. Már az urammal viszünk összecsukható bicajt, ha tudunk mikrót is. Hat hétre kell is. Nagyon szívesen válaszolok minden kérdésedre, ha valamire konkrétan kiváncsi vagy. Mi nagyon otthon érezzük magunkat Nei Poriban. Szeretettel üdvözöllek: neipori

icon_wink.gif icon_wink.gif Kedves "neipori" Írtam privit. icon_wink.gif
  Pinga | #196990 Üzenet | 2013-01-01 01:07:14 |
BUÉK mindenkinek

kivánok jol sikerült nyaralást erre az évre is
  Neipori | #196997 Üzenet | 2013-01-01 15:12:12 | Válasz a #196977. hsz-ra Előzmény #196977
Köszönöm a jó kívánságokat Évuska!
A Dorában tényleg nincs légkondi, de mi viszünk ventilátort és azzal elvagyunk. kb. 1,5 kg súlya van, és a szobát azért áttekeri. Bár amilyen időnk "tavaly" 2012-ben volt, nem igazán szükségeltetett a használata.
Sok-sok boldog napsütéses időt kívánok mindannyitoknak. Biztos találkozni fogunk, én piros a férjem ezüstös mini bicajjal lesz. Azzal fogunk közlekedni.
Szeretet és üdvözlet minden Nei Pori "hívőnek" Juhász Erzsi
  Pévi | #197040 Üzenet | 2013-01-03 00:48:48 |
Szia Thomas!

Hozzád intézném a kérdésem, mert te legalább tudod, hogy hol van, kívülről már láttad az Apostolis apartmant.icon_smile.gif
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e a közelben pékség, mert reggelente nagyon szeretem a friss, ropogós kenyeret, vagy péksütiket.
Dias-os utitársaktól hallottál-e valami közelebbit az apartmanházról?
Nincs-e túlságosan a "prérin"? Mármint hogy nem esik-e túlságosan a település szélére? Illetve, ha igen, nem túl zavaró-e?
Én beljebb szerettem volna lakni egy kicsivel, de bizonyos rajtam kívülálló okoknál fogva, úgy tűnik, ezt az apartman kell válasszam.
Szóval, ha tudsz, kérlek válaszolj! Előre is köszi!
  Évuska | #197204 Üzenet | 2013-01-06 16:58:36 | Válasz a #197040. hsz-ra Előzmény #197040
Szia pévi!
Én is nagyon várom az Apostolisról a véleményt. Mi is ezt néztük ki, mert van benne családi szoba. Bizom benne, hogy kapunk valami információt az apartmanról mielőtt foglalunk. Nagyon kevés képet találtam róla és az utazási irodák is elég szűkszavúak. Üdv.Évuska
  1962 | #197223 Üzenet | 2013-01-06 20:57:59 | Válasz a #197204. hsz-ra Előzmény #197204
Szia!
Mi már lefoglaltuk a szállásunkat ebbe az apartmanba,így marad az a verzió,hogy majd ott igazán meglátjuk!!!!A többi iroda által felrakott képek alapján nem tűnik azért rossznak!Mi már jártunk úgy is ,hogy itt nem írtak a szállásról igazán rossz véleményeket,de mi még is csalódtunk egy kicsit mikor személyesen megérkeztünk!Most már várjuk az utazást és a többit majd meglátjuk.
  Thomasz | #197233 Üzenet | 2013-01-06 22:49:28 | Válasz a #197040.#197204.#197223.hsz-ra
Szia pévi/Évuska/1962!

Mint korábban már írtam,az elmúlt 2-évben a Fotiniban szálltam meg.
Lapozzatok vissza a 684.oldalra a térképhez,ugyan nincs jelölve az Apostolis de behatárolható.
A Zorba út és a Samaraki út sarkán található a (F)Fotisz ház,közvetlen mellette a Samaraki úton
az Apostolis apartman.Tehát eléggé a peremen van de csendes,nyugis környék.
Kb: 5 perc sétával elérhető a tenger.Én 2 pékségről tudok az eggyik a térképen jelölve van,
a másik a Templom mögött van ahol a postaládát jelölik. A Dias kinti irodája az Evi tours is ott található,
egyéni utazásnál először oda kell menni bejelentkezni.Buszos útnál is azt hiszem ott áll meg először a busz
Nei Porin,és az idegen vezetővel megy tovább a szállásra.Az apartman kívülről igényesnek néz ki,
sajnos bent nem voltam de nem hallottam rosszat róla.Van légkondi de napi 5 €-ba került tavaly.
Ha még valamire kíváncsiak vagytok írjatok pü-t.
  Évuska | #197246 Üzenet | 2013-01-07 15:52:51 | Válasz a #197233. hsz-ra Előzmény #197233
Szia Thomasz!
Köszönöm a tájékoztatást. Üdv. Évuska
  Vitibogi | #197258 Üzenet | 2013-01-07 19:37:05 |
Hurrá, úgy néz ki, hogy 06-18-tól irány Nei Pori, Dora apartman icon_smile.gif
Előtte két nap Olympic Beach icon_smile.gif Jó lesz 9 éjszakát elölteni ismét Görögországban. Nagyon várom icon_smile.gif
  Pévi | #197271 Üzenet | 2013-01-07 23:34:21 | Válasz a #197233. hsz-ra Előzmény #197233
Thomas! Én is köszönöm az infokat! Biztosan nem lesz semmi gáz, és nagyon jól fogjuk érezni magunkat itt is, éppen úgy, mint eddig bárhol Görögországban. icon_smile.gif
A további infók pedig úgyis érkeznek majd, amint beindult a szezon.
  Évuska | #197285 Üzenet | 2013-01-08 12:07:46 | Válasz a #197271. hsz-ra Előzmény #197271
Szia pévi!
Ti mikor lesztek az Apostolosban? Ha minden igaz, mi július 2-től. Ha mi megyünk előbb, igérem, hogy mindenről beszámolok. Üdv. Évuska
  Pévi | #197298 Üzenet | 2013-01-08 16:15:07 | Válasz a #197285. hsz-ra Előzmény #197285
Köszi Évuska!
Biztos, hogy ti mentek előbb, mert mi aug. 27-én megyünk. icon_smile.gif
De már bizonyára nektek is lesznek akkor információitok a korábbi turnusokból.
Csak már ott tartanánk!!!! icon_sad.gif icon_smile.gif
  Neipori | #197368 Üzenet | 2013-01-10 10:28:20 |
Szia MINDEN NEI PORI IMÁDÓNAK!!
SIKERÜLT!! le tudtuk foglalni a régi szobánkat a Dora Apartmanban. Alig várom, hogy indulhassunk icon_smile.gif)) Sajnos (financiális okok miatt nem az) ősszel megyünk, mivel azt tudjuk megfizetni és a tenger akkor már elég meleg ahhoz, hogy én is bele merjek menni. Úszni nem tudok, félek, mivel az "édesapám" úgy akart megtanítani, hogy a Kispesten lévő strandon 6 évesen beletaszított az úszók medencéjébe. Én csak csodáltam, hogy fenn tudnak maradni a víz felszínén. Olyan fóbiát okozott, hogy ha nem érzek a talpam alatt talajt elkezdek szédülni, kiver a víz (a vízben!) és hányingerem lesz. Tehát nem úszom, csak élvezem a vizet.
Érdekes módon IMÁDOM A TENGERT! Minden pillanata élvezetet fog szerezni a számomra, biciklizve járjuk be a környéket, távolabb jutunk el mint gyalog. (Bár Platamon vára elég messze volt gyalog). Száz szónak is egy a vége: IMÁDOM GÖRÖGORSZÁGOT, NEI PORIT, A TENGERT, A SZÁLLÁSADÓNKAT ÉS A PINCÉRÜNKET, VALAMINT A ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS SZÁLLÍTÓNKAT IS!!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 747 748 749 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu