Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 75 76 77 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Christine | #32556 Üzenet | 2007-06-22 19:19:19 | Válasz a #32551. hsz-ra
Thessaloniki? Oda is szeretnék menni. De teljesen el vagyok kenõdve, mert N. Poriban ha erõsen koncentrálok, akkor sem fogok látni olyan gyönyörû türkiz tergert, mint a Narancsparton...
És annyira szeretnék olyat látni!:,(...

És Te tudod Jox, hogy honnan indul Sartiba a busz pontosan? Vagy simán Nei Poriból megy olyan busz, ami Sartinál is megáll? Átszállás nélkül? Bocsánat, ha butaságokat kérdezek, de ha Ti nem informáltok, én még a mai napig sem tudnám, hogy Nei Porinak van vasútállomása...icon_sad.gif
Most még sötétben tapogatózunk...
  BRobert | #32557 Üzenet | 2007-06-22 19:23:38 |
christine, futás

Nei Pori kb. 1,5-2 km hosszú, ha tehát tovább fuszt a laktanya végéig és vissza, akkor meg is van a tervezett penzum icon_smile.gif Mivel az utcák több mint 2 autó szélesek és van járda is, így biztos, hogy senki sem fog zavarni a futásod.
Idén láttam is futókat, igaz csak 3-at icon_smile.gif
Sötétedés után senkit sem láttam fürdeni, de reggel 8 körül már voltak a parton.
  Jox | #32558 Üzenet | 2007-06-22 19:25:20 | Válasz a #32556. hsz-ra Előzmény #32556
BRobert leírta a menetrendet, nem olvasod?

Elmész Szalonikibe, ott átszállsz a Halkidikire / Sithonia / Sarti irányába induló valamelyik buszra.
Ha már annyira látni akarod a Narancspartot, akkor jobban jársz, ha valakivel közösen béreltek egy autót és avval mentek.
  BRobert | #32560 Üzenet | 2007-06-22 19:33:32 |
Ne Porinak 2004 óta van vasutállomás, azelõtt Platamonba lehetett felszállni. Viszont azt a vonalat, ami Platamonon keresztül vezetett megszüntették és csináltak egy alagutat a hegybe. Így most Nei Porinak van, Platamonnak nincs vasutállomása icon_smile.gif

A buszmenetrend alapján közvetlen járat csak Katerini-ig van, ott kell átszállni Szaloniki felé. és hogy onnan hogyan tovább....azt sajnos nem tudom icon_sad.gif
  Christine | #32561 Üzenet | 2007-06-22 19:34:38 | Válasz a #32558. hsz-ra Előzmény #32558
Miért így írod? Szerinted nem szép? Voltál már ott? "Ha már ennyire látni akarod.." Szerinted akkor nem ér meg egy oda utat? Most komolyan kérdezem. Én full tapasztalatlan vagyok Hellasz témában, úgyhogy Ti vagytok most a súgók. (amit nagyon köszönök!icon_smile.gif )
A menetrendet még nem is láttam... leragadtam az áraknál.. meg azt olvasgattam, hogy mindenki köszön mindenkinek, mert már sokan indulnak... De jó Nekik! Jó utat!
  Jox | #32563 Üzenet | 2007-06-22 19:42:15 | Re:
christine írta:
Miért így írod? Szerinted nem szép? Voltál már ott? "Ha már ennyire látni akarod.." Szerinted akkor nem ér meg egy oda utat? Most komolyan kérdezem. Én full tapasztalatlan vagyok Hellasz témában, úgyhogy Ti vagytok most a súgók. (amit nagyon köszönök!icon_smile.gif )
A menetrendet még nem is láttam... leragadtam az áraknál.. meg azt olvasgattam, hogy mindenki köszön mindenkinek, mert már sokan indulnak... De jó Nekik! Jó utat!

Szép hely, de gondold át mennyt kellene buszoznod, átszállni, stb.
A buszozás így minimum 4-5 óra, csak oda.
Ha nagyon unatkozol Nei Porin, bevállalhatod.

Autóval egy jó program egy napra, fürdéssel egybekötve.
  Christine | #32564 Üzenet | 2007-06-22 19:45:23 |
Lehet, hogy ez az utolsó utam.. sosem lehet tudni, mit hoz a jövõ.. Jövõre ezért nem mehetünk, azután azért, a harmadik évben meg amazért, aztán baba, akkor meg azért, az legalább 3 év kihagyás...
Szóval egyenlõre nagyon instabil a kilátás a jövõbeli nyaralásra. Tiszta szerencse, hogy ezt is össze tudtuk hozni.. Úgy kellett kiharcolni és elkapkodni, hogy tuti ne tudjuk lemondani. Nálunk még egy magyarországi nyaralást is kín szenvedés összehozni... ki hogy ér rá, kinek miért kell lemondania...
És ha most voltam utoljára tengernél, és nem látok soha türkiz, tiszta tengert, csak a fotókat....akkor ... akkor....:,,,,,(

Van közelebbi ötletetek, mint Sarti?
  Jox | #32566 Üzenet | 2007-06-22 19:51:29 |
christine írta:
Lehet, hogy ez az utolsó utam.. sosem lehet tudni, mit hoz a jövõ.. Jövõre ezért nem mehetünk, azután azért, a harmadik évben meg amazért, aztán baba, akkor meg azért, az legalább 3 év kihagyás...
Szóval egyenlõre nagyon instabil a kilátás a jövõbeli nyaralásra. Tiszta szerencse, hogy ezt is össze tudtuk hozni.. Úgy kellett kiharcolni és elkapkodni, hogy tuti ne tudjuk lemondani. Nálunk még egy magyarországi nyaralást is kín szenvedés összehozni... ki hogy ér rá, kinek miért kell lemondania...
És ha most voltam utoljára tengernél, és nem látok soha türkiz, tiszta tengert, csak a fotókat....akkor ... akkor....:,,,,,(

Van közelebbi ötletetek, mint Sarti?

Akkor miért nem Sartit választottad?

A Halkidiki, azon belül pedig Sithonia, Görögország egyik legszebb része. Szerintem.

Nei Pori viszont az Olympos mellet van, és az meg aztán... a legeslegeslegszebb hely.
  Antero | #32568 Üzenet | 2007-06-22 19:58:12 |
"Úgy kellett kiharcolni és elkapkodni, hogy tuti ne tudjuk lemondani. Nálunk még egy magyarországi nyaralást is kín szenvedés összehozni... ki hogy ér rá, kinek miért kell lemondania..."

....régen rossszzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  BRobert | #32573 Üzenet | 2007-06-22 20:15:39 |
Tavaly elõtt megfogadtam magamnak, hogyha sok pénzt nem is tudok összerakni , akkor is jut idõ és pénz minden évben Görögországra. Mert ennyi minimum jár az egész éves robotolásért icon_smile.gif
És lássuk be, élményben, minõségben, árban ez a legjobb icon_smile.gif
  Christine | #32580 Üzenet | 2007-06-22 20:29:50 |
Antero írta:
"Úgy kellett kiharcolni és elkapkodni, hogy tuti ne tudjuk lemondani. Nálunk még egy magyarországi nyaralást is kín szenvedés összehozni... ki hogy ér rá, kinek miért kell lemondania..."

....régen rossszzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajjaj, nekem mondod? De ha csak így tudom ráerõszakolni a kedvesre, hogy ne csak tervezzünk,hanem menjünk is végre? Amúgy meg jól tettem, hogy kapkodtam, mert mint utóbb kiderült, tényleg nem tudtunk volna idén sem menni. Most szükségként jön velem, mert már be van fizetve. Tudtam én, hogy elfoglalt lesz. A nyaraink már csak ilyenek.

Egyedül csak abban vagyok hibás, hogy nem néztem nagyon alaposan utána, hová is készülünk. Felszínes voltam. Ez van. Most próbálom menteni a menthetõt.
  T.Márta | #32582 Üzenet | 2007-06-22 20:33:26 | Válasz a #32385. hsz-ra Előzmény #32385
Szia Katus
Köszi a jókivánságokat, természetesen nektek is hasonlókat kívánok.
Nem azt beszéltük,hogy 1 hetet egy idõben leszünk? Ti is 2 hétre mentek nem?
  Katus | #32594 Üzenet | 2007-06-22 22:01:54 |
Szia Márti!
De igen,emlékszem,hogy volt szó arról,hogy két hét lesz a nyaralásból.De sajna nem tudjuk megoldani. icon_cry.gif Viszont az-az egy hét is ,csodaszép lesz.Legalább is mi így indulunk neki icon_wink.gif icon_razz.gif
Sajnos így marad a ,,melegváltás" icon_confused.gif
Üdv
Katus
  Bodorpetya73 | #32623 Üzenet | 2007-06-23 08:30:22 | Utazás
Mindenkinek ,aki most, vagy késõbb utazik,jó nyaralást kívánok,Róbertnek pedig köszönöm a gyors beszámolókat.
  T.Márta | #32663 Üzenet | 2007-06-23 14:00:00 | Válasz a #32594. hsz-ra Előzmény #32594
Szia Katus
Sajnálom,hogy csak 1 hét lehet de az biztos nagyon jó és tartalmas lesz!
Jó utat és jó nyaralást kívánok nektek!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 75 76 77 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu