Mi is péntek délután érünk oda.
Tavaly Belgrádon keresztül mentünk péntek délután és volt rendesen dugó.
Az időt nem néztem, hogy mennyi idő alatt értünk át, de nem gyorsan.
Akik az elkerülőn mentek azoknak sem volt sokkal egyszerűbb és azt mondták, hogy ha végig meg lett volna akkor semmi gond nincs.
Mi péntek délután fogunk Belgrádba érni, akkor is érdemes a régi úton menni vagy inkább a kerülő?
Szerintem péntek du tök mindegy merre mentek dugó van. De ha még nem mentetek az elkerülőn érdemes kipróbálni. Mi kedd du fél 5-kor jöttünk az elkerülőn, van egy-két lámpa, de ezen kívül folyamatosan járható. Néha beragadhatsz egy-egy kamion mögé, mert még nem mindenhol van két sáv. Nem minden alagút van kivilágítva, de vannak benne macskaszemek és elég rövidek. Ezért mondtam, hogy még nem tökéletes.
Mentünk már át péntek du mi is Belgrádon dugóban, szörnyű volt.
Szerintetek lehet telefonálni valahova, hogy még mindig 2 órás-e a várakozás Röszkén? Reggel fél 7kor frissítették utoljára a vám és pénzügyőrség honlapján a várakozás időt
Délután indulunk és jó lenne tudni merre is menjünk.
Én helyetekben nem (jövő héten mi sem arra megyünk) mennék Röszke felé. Tiszasziget vagy Tompa.
Kerülő vagy nem, témához: Mondjuk tavaly mi is (ugyanígy péntek du. értünk oda) egy órát araszolgattunk Belgrádban mire átértünk, de akkor még útfelújitás is volt, akkor a hozzászólásokból azt hámoztam ki a régi úton menjünk!?
06-62-573-200 Ezen a tsz-on lehet érdeklődni,amikor mi telefonáltunk Szegeden a várakozási időről még pontos infót adtak,de a szerb oldalon lévő várakozási idő már hosszabb volt kicsit akkor is.
Azonban volt olyan aki rákérdezett és mire odaért teljesen más volt a helyzet. Érdeklődni lehet,mert ha azt mondják hosszú a sor nagyon akkor biztosan érdemes lehet kerülni. Bár szerintem 18:00-ig Tiszasziget a legjobb.
A férjem kamionos, és tegnap este ért haza Belgiumból. Péntek reggel indult el, és azt mondta, hogy egész úton rengeteg Török vendég munkás tart hazafelé. Mindenhol dugó volt az itteni autópályákat is beleértve. Szerintem a Röszkei határon is sokan lesznek még ma is!!! Ne úgy legyen, de fel kell rá készülni!!
Legyen nagyon szép a nyaralásotok!! Érezzétek jól magatokat!!
Ha hazaértetek, pedig várjuk a friss infókat!! Jó utat kívánok!!
Köszönöm az infókat, akkor mérlegelünk.
Kamionos infót is enyém is az
Este 6 körül terveztük az indulást Komárom Esztergom megyéből, így Tiszasziget kilőve.
Sziasztok,
Mi július végén megyünk Sartira, és Udvar felé mennénk. Tud valami infót mondani erről a határátkelőről?
Érdemes-e erre menni? Kb. 100 km-rel hosszabb mint Röszke felé, csak nem tudom hogy megéri-e ?
Köszi,
Szia ettika!
Lehet hogy már későn írok de ha Komárom-Esztergom megyéből indultok akkor érdemes lenne megnézni a hercegszántói határátkelőt.
Szerintem nem nagy kerülő és biztos hogy nincs dugó.