Szia!
Mi mellette, a Fotisban szoktunk lenni. A tengerpart kb négy perc sétával érhető el. Egyenesen a partra visz le ez az utca,csak arra kell figyelni, hogy a rá merőleges utcákon közlekedőknek van elsőbbségük.
Üdv!
Szia Kedves!
Bár láttam, hogy "kovacsgyula53" már válaszolt, azért engedd meg, hogy belekontárkodjak én is, bár még csak kétszer voltunk szerelmetes kisvárosunkban Nei Poriban. Ha a Templomot betájoljátok, akkor a kivezető úton még jó hosszú séta után találtok egy kicsi "beltengert" (ahová nagyobb hullámok után beözönlik a tengervíz, Édesanyám szavával a "susnyás", semmiképpen nem tiszta tengerszem, hanem igencsak hordalékos rész). Ott lehet találni kagylókat. Arra vigyázzatok, hogy a kicsi lábán "vizicipő" legyen, legalább akkor, amikor kincset gyűjtötök. Mi is találtunk nagyon szép kagylóhéjakat (még "shell" kagylóhéjat is), de fő a fertőzés-védelem! mindenképpen zárt cipő, akár edző, akár sima tornacipő. Rajtam az utóbbi volt, szerencsére.
Kell lenni egy adag vagányságnak mindnyájatokban, mivel nem valami hívogató az a rész, de KINCSEKKEL TELI VAN!!, MÉG egy közel 60 éves öreglány számára is, mint én vagyok. Jó keresgélést, csípősségmentes jód legyen kézközelben.
Szeretettel gondolok rátok, és szeretnék ott lenni, hogy mindent megmutassak!
Szia "Pinga"
Gratula, Gratula! Most már te is észre veszed, hogy eltelik az idő feletted. Hát attól majd egy kicsit csak-csak megkóstolod az a "finom" kis nedűket odakint! "mértékkel...és tartózkodva...... vili...
Még egyszer gratulálok, nagypapa.
Az idei nyaralás elmarad, minden erönket rááldozzuk a kiscsajra,jövöre már lehet lazitani egy kicsit
Szia Pinga!
Gratulálok a kis jövevényhez, legyen nagyon sok örömötök benne!! Az unoka az egy különleges, nagyon jó dolog az ember életében!!! Én már csak tudom, van 3 is belőle!!!
60 nap múlva már a csodálatos Hellaszban nézem a hullámzó tengert.
Apollonos szervezés ,Villa Niovi. 3-an megyünk,a 6 éves Olimpia lányunknak is ez lesz az ötödik görög útja.Mindennap megkérdezi,mikor lesz nyár,és megyünk Sanyival.Nálunk a zöld emeletes busz két sofőrje Váradi Sanyi és Gáncs Józsi az abszolút kedvenc évek óta.
Helló MINDENKI!
Sajnos még 159 nap van hátra az indulásunkig. Mi máris tűkön ülünk, főleg a jelenlegi Euró árak miatt. Mi lesz így a csodásan eltervezett őszölésünkkel?!