Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 76 77 78 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Vojandi | #66942 Üzenet | 2008-06-17 18:03:25 |
Én már utaztam "gipszjakab és társa" nevenics irodával is fillérekért. Megmodnom õszintén, én is féltem, hogy valami nem lesz kóser, de szuper nyaralásom volt. A Belláról is ugyanezt tudom elmondani. Egy cseppnyi félelmem sem volt, hogy csõdbe menne. Persze, aki akkor utazott, amikor csõdbe mentek, jó nagyon szívott, én is biztosan másképp beszélnék, ha áldozat lettem volna. De ha azt nézem, hogy egy irodával évekig jókat utazok olcsón, aztán csõdbe megy és még van akkora mákom, hogy a csõdnél én nem szívok, akkor azt mondom, ennyi kockázat belefér.
  Geot | #66946 Üzenet | 2008-06-17 18:16:55 |
Sziasztok!

Ismét egyet kell értenem. icon_smile.gif
Attól, hogy valami olcsó, még nem biztos, hogy rossz, és ez igaz lehet fordítva is: ha egy rakás pénzt otthagyunk az utazási irodánál, még akkor sem biztos, hogy szuper utunk, és csodás nyaralásunk lesz.
Mi is viszonylag olcsón, illetve megfizethetõ áron utaztunk a Belláékkal és ettõl még nem volt velük semmi baj, sõt. Nagyon elégedettek voltunk.

És ha már a drágaságról volt szó: én már elvbõl sem utaznék a magyar Neckermann-nal. icon_razz.gif
  Vojandi | #66948 Üzenet | 2008-06-17 18:21:59 |
A magyar Neckermannról csak rosszat hallottam. A némettel mi 3x utaztunk és perfekt volt minden és ráadásul az itteniek közül a legolcsóbbak közé tarzoznak, míg otthon a legdrágábbak közé. Itt a Tui hasonló. A legismertebb, legnagybb, de jót még nem hallottam róluk és piszok drágál is. Szóval attól, mert valaki utazás-gigant és évek óta neves, drága utakat árul, lehet szervezésileg egy nulla is.
  Frézia | #67021 Üzenet | 2008-06-18 08:28:24 |
Tuival utaztunk Krétára, nem kevés pénzért, (all.incl.)de én sem voltam elragadtatva a minõségtõl. A többi szállásuk, sem volt valami jó helyen, csak a katalógusukban van jól lefotózva. A Neckermannal kétszer utaztam, de nekem különösebb problémám nem volt velük, a szállás és az ellátás is jó volt. Rosszat nem tudok róluk mondani.
  Lindus | #67023 Üzenet | 2008-06-18 08:49:08 | Válasz a #66946. hsz-ra Előzmény #66946
Meg kell mondanom, sok irodával utaztam már. Görögországba mindig próbáltam olyat keresni akinek a profilja ez az ország. Ilyen volt az Apollon travel stb. minden tökéletes volt. Idén Krétára kezdtem utakat nézegetni és a legolcsóbbnak a Neckermann bizonyult, pedig ez a szálloda sok más utazási iroda ajánlatai között szerepel. Meglepetésemre nem 5-10.000 ft volt az eltérés hanem több tizezer. Igaz, hogy 2 hétre kértem és ezáltal még olcsóbb de akkor is. Most utazom elõször velük, úgyhogy az egyéb szolgáltatásaikról érdemben nem tudok nyilatkozni, de szerintem az rajtunk is múlik, hogy állunk a dologhoz. Mindenestre kíváncsian várom a nyaralást!
  Edi4 | #67115 Üzenet | 2008-06-18 17:33:18 |
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e valamit a Campus Klub utazási irodáról? Nem nagyon találtam semmi konkrét dolgot, igaz nem olvastam el minden egyes oldalt..... icon_eek.gif Mi velük utazunk majd Szeptemberben Nei Poriba busszal és csak érdekelne mások tapasztalata velük kapcsolatban.
Köszönöm!
Edina
icon_biggrin.gif
  Solyci | #67130 Üzenet | 2008-06-18 18:53:19 | Válasz a #67115. hsz-ra Előzmény #67115
A Campus Clubbal utazott az egyik ismerõsöm idén, és nekik semmi probléma nem volt.
Korrekt, mert te választod ki, h. melyik szobába kerülsz. És így nincs "hiszti" a megérkezés után.
  Debi81 | #67133 Üzenet | 2008-06-18 19:00:32 |
Mi is a Campusnál voltunk, de a busz amivel mentünk a Grand toursé volt.A Campussal semmi bajunk nem volt, a szállás is az volt ami a képen.A busszal viszont volt "problémánk".Mi Grand Tourssal soha!!!
  Solyci | #67134 Üzenet | 2008-06-18 19:01:26 |
Ja, majdnem elfelejtettem.
Bementem tegnap az Apollon travel irodájába, h. megkérdezzem a legújabb last minute-okat. Mondtam 2 idõpontot, és helyszínt, és mondtak apartmanokat. Itt kezdõdött a probléma. A last minute-os listán olyanok is szerepeltek, amelyekben nincs, ahol volt még hely, az meg nem volt feltüntetve. Meg is kérdeztem, h. annak ellenére nincs hely, h. ide van írva, azt mondta nincs. Egy kicsit morogtam magamban utána... icon_sad.gif
  Miskolciutas | #67141 Üzenet | 2008-06-18 19:21:45 |
lindus!

Évek óta nézegetem a katalógusokat.de én még olyat,hogy a Neckermann legyen a legolcsóbb soha nem láttam...ha nem túl bizalmas infó megirnád,hogy melyik hotel az?

Mikor Krétára mentünk -2006- az utazási kiállitáson kiszámoltattuk a Neckermannos hölggyel egy hotelt x idõre,fõre stb 1 milla feletti összeget hozott ki.Az 5 kontinens kicsivel több,mint a felére hozta ki ezt!Azóta csak messzirõl "csodálom" a Neckit!
  Ferrari | #67216 Üzenet | 2008-06-19 00:54:53 |
Sziasztok!

A TUI nagyon drága szerintem.
A Neckermannal kétszer utaztam eddig ( Kos , Kréta ) nem volt velük semmi gondom.
  Kvalcsi | #67267 Üzenet | 2008-06-19 11:15:35 | Válasz a #67216. hsz-ra Előzmény #67216
Szia Ircsi!

Eddíg én is azt hittem, hogy a TUI nagyon drága, de most náluk foglaltuk le az utazásunkat a Török riviérára, augusztus 20-tól szept.-03-ig (15 nap/14 éjszaka). Kettõnknek egy tengerparti 3+*-os szállodában, 2 ágyas tengerre nézõ szobában, all inclusíve ellátással, repülõjeggyel és reptéri illetékkel, transzferrel, BBP és stornóbiztosítással 380.000,-Ft.
Szerintem ez nagyon jó ár. Igaz, ezt az utazási kiállításon foglaltuk, így kaptunk kedvezményeket is.

Örülök, hogy Neked eddíg nem volt gondod a Neckermannal, mert nekem 2 rokonom is megszívta Velük. Az egyik éppen Kosra, Psalidiben lévõ luxushotelba fizetett be náluk 2 ágyas tengerre nézõ szobát (felárat fizettek). Ehelyett egy pusztára nézõt akartak Nekik adni, majd mikor ezt nem fogadták el, akkor egy 2 szobás, de nem tengerre nézõt ajánlottak fel kettõjüknek. Ezt sem szívesen, de elfogadták, mert ennek valamivel jobb volt a fekvése. Õk ráfizettek nem kevés pénzt a tengerre nézõ kilátásért, és arra készültek. Sajnos így megkeseredik az ember nyaralása, hiába adták vissza itthon a tengerre nézõ felárat.

Szóval én a Neckermannal nem szívesen utaznék, mert másoktól is sok rosszat olvastam róluk. A magyarokat csak tölteléknek használják, a németek kapják a legjobb szobákat.
  Lindus | #67559 Üzenet | 2008-06-20 22:14:16 | Válasz a #67141. hsz-ra Előzmény #67141
Szia Miskolciutas!

Kréta Hersonnissos Hotel Palmera Beach 14 éjszaka ebben a 150.000 Ft ebbenn benne van a félpanzió a reptéri illeték és minden biztosítás. Bárhol néztem drágább volt ugyanez a szálloda.
  Edi4 | #67602 Üzenet | 2008-06-21 10:00:28 |
Köszönöm a válaszokat a Campus Club ügyében. Kicsit megnyugtató,hogy ezt írtátok.Annyi rosszat hallani....és bocsánat a késõi válaszért, de nem volt net elérhetõségem.

Edina
  Solyci | #67799 Üzenet | 2008-06-22 20:02:05 |
A foglaláshoz kell a személyi számom?
Csak ideiglenes személyim van, de csak kedden tudok az újért menni, viszont hétfõn le kell foglalnunk az utat. Vagy vigyem a régit, amin rajta van a szám?
Köszi a segítséget.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 76 77 78 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu