Köszönöm!
Köszönöm a vágyakozást, amely kiérződik abból amit írtál, köszönöm az áradó szeretetet, amelyet Nei Pori iránt érzel!!
Melyik apartmanba szálltok meg? Ismeritek-e Janiszt a gyümölcsös autós kedves embert?
Ha igen, akkor őt is szeressétek meg, mert méltó rá. Segít a nyelvben, segít abban, hogy jó legyen a kiejtésed, finomak a gyümölcsei, stb.
Pénteken ne feledjétek a Zorba utcában a Piacot (mi MDF-nek hívjuk, mivel a sokszínűségével hasonlít rá).
Szeretetteljes irigységem kísérjen utatokon, és kívánok számotokra eseménymentes utazást, boldog megérkezést.
Neipori
Szia!
Mi 2006-ban és 2008-ban voltunk Nei Poriban, és nagyon szép emlékeket tartottunk meg a szívünkben. Idén is nagyon várjuk, hogy mehessünk, csak mint írtam az a fránya számláló alig számol visszafelé. Tegnaphoz képest csak egy nappal lett kevesebb
Először a Kalliope-ban, majd a Dora-ban voltunk, most is a Dora apartman mellett döntöttünk, mert akkor nagyon tetszett.
Különben tényleg nagyon vágyom már Görögországra, mert 2009 óta (akkor Sarti) nem láttam tengerpartot.
Megnézünk mindent amit írtál, köszi a segítséget.
Idén annyi lesz a különbség, hogy két éjszakát Olymcpic Beach-en töltünk 06.16-tól, és onnan megyünk át Nei Poriba a kiírás szerinti turnus időre 06.18-tól. Sajnos több időre nincs lehetőség, mert a nyári programok körbehatárolják a lehetőségeket (ballagás, beiratkozás, munkahely).
Amit mindenképpen tervezet, hogy vízi taxival (véletlenül sem fakultatív program keretén belül) megnézzük Skiathost. 2008-ban Kostas kapitánnyal voltunk a szigeten, de hihetetlenül sajnáltam, hogy alig volt időnk a városban körbenézni. Jó volt a hajós táncikálás, de a sziget jobban érdekelt volna.
Hát hirtelen ennyi
Mikor indultok Nei Poriba?
Mi augusztus 26-án indulunk, busszal a Dorába. A kijelzőm szerint "már csak" 129 nap van hátra az induláshoz.
Lehet, hogy találkozni fogunk, sőt biztos. A 2-es szobában leszünk, ha minden igaz, mivel hosszú időre megyünk, ennyit kikunyeráltam az Apollón Travelnél.
Szia Bogi!
Bocs, de nem Te vagy az érintett, rossz helyre kattintottam. Rita79 az "érintett fél", úgyhogy Neki is megírom, amit véletlenül hozzátok küldtem.
Bocsi: Neipori
Szia Rita79!
Képzeld Neked akartam írni és Boginak nyomtam le a választ.
Neked szántam a következőket:
Mikor indultok Nei Poriba?
Mi augusztus 26-án indulunk, busszal a Dorába. A kijelzőm szerint "már csak" 129 nap van hátra az induláshoz.
Lehet, hogy találkozni fogunk, sőt biztos. A 2-es szobában leszünk, ha minden igaz, mivel hosszú időre megyünk, ennyit kikunyeráltam az Apollón Travelnél.
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy idén miért lett drágább a Kaliope apartman kb. 20.000 forinttal??? Tavaly még ólcsobb volt mint a Dóra és azt olvastam itt, hogy a Dóra sokkal jobb!
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy idén miért lett drágább a Kaliope apartman kb. 20.000 forinttal??? Tavaly még ólcsobb volt mint a Dóra és azt olvastam itt, hogy a Dóra sokkal jobb!
Szia, mi voltunk mindkét apartmanban már, és a Dora egyértelmüen jobban tetszett. Azonban a Kalliope sem rossz, az 5 fös apartmajuk az elsö emeleten jo elhelyezésü. Délutàn árnyékos helyen van.
A Dora ugyanilyen 5 fös apartman esetén tàgasabb, nyugisabb helyen van.
Az àrakat gondolom, hogy a kereslethez igazitották.
Idén mindkét apartmanba 70ezer forint alatt jött ki a szállásunk egy hétre 5 fö részére júni 18-tól. Mivel jobban tetszett nekünk a Dora igy azt választottuk.
Vikuska ne az ár alapján válasz szállást. Én tavaly a Dorába voltam. Ha Nei Poriba mennék / fogok az idén de csak egy napra/ akkor a Dorát választanám ismét. Igaz a központól meszzebb van. De viszonylag hatalmas erkély, nagy szobák csendes és légkondi nélkül is ki lehet bírni. A Kallioperol nem sok jót írtak fórumokon. Amikor hazafele felszálltunk a buszra rákérdeztünk milyen volt a Kalliope? A válasz átlagos. És egy vállrándítás. Na nekünk akkor az volt a véleményünk nagyon jol választottunk. Mert ha minket megkérdeztek akkor nem egy átlagos vállrándítás lett volna a válasz mert jó hely volt. Az idén Toloba leszek két hetet szeptemberbe meg Paralián két hetet. Na akkor vonatozunk át Nei Poriba 1 napos fürdőzésre.
Vitibogi és Unic köszönöm szépen!!!!! Most kértem árajánlatot a Dórára, remélem holnap megjön a válasz. Mi is a úgy hallottuk, hogy sok a panasz a Kaliopéra és ezért nem értem, hogy miért emelték meg ilyen brutálisan az árát! Sajnos nem mertük lefoglalni januárban az utat egy bírósági tárgyalás miatt. Most meg attól tartok, hogy majd nem találunk megfelelőt és sajnos az ár sem mindegy, elég korlátozottak a lehetőségeink. Már év elején is a Dórát néztük ki de úgy voltam vele, ha csak a Kaliopéba lesz hely akkor sem fog összedőlni a világ, de el vagyok ájulva, hogy tavaly óta így megemelték az árát! Már alig várom, hogy tudjak végre valami biztosat de végülis mindegy, hogy melyik apartmanban csak legyen még 5 hely!
Én 5 fö részére néztem tavaly ès idén is az árakat a Kalliope-ba ès a Dorába is. Ugyanabban a turnusban nem emelkedtek az árak, bár lehet amiatt, mert a családi apartmant néztük.
Ahogy más is irta, nem rossz a Kalliope sem, 2006-ban a "szomszédokkal" sem volt gond.
Remëlem sikerült lefoglalnod a szállást. Mikor tervezitek a nyaralást?