27-től van szállásunk, a pontos indulást még nem tudom. Tavaly a picilány miatt éjszaka utaztunk, de nem nagyon aludt a kocsiban, úgyhogy lehet idén hajnalban indulunk. Biztos találkozunk majd!!!!!
Szi Rita,
akkor Ti személygépkocsival jöttök majd, mi pedig 26-án délben indulunk az Apollón busszal a Városligetből.
Tehát pici lányotok van, akkor biztos megismerlek Titeket. Nem lesz baj, ha "leszólítalak"?
Üdv: Neipori
-törölt nick 17764 | #201293 | 2013-04-21 15:48:26 | Válasz a #201277. hsz-ra
Én az Apollon travelnél néztem 5 fő részére. Tavaly 31.000 forint volt idén ugyan abban a turnusban 50.000 a Kaliope apartman. Minden más apartman ugyan azon az áron van mint tavaly! Még nem jeleztek vissza onnan ahonnan árajánlatot kértem, gondolom mert hétvége van. Lassan itt a május lehet, hogy érdemes lenne most már megvárni a last minut akciókat. Csak az meg 5 fő esetén igencsak lutri. Szóval mostmár 1000-el azon vagyok, hogy találjak valamit! Április 8.-án derült ki, hogy nincs akadálya a nyaralásunknak!!!
Szervusz Vikuska!
Ne haragudj, hogy besunnyogok hozzátok, de a Dorát csak ajánlani tudom. Van a hármas apartmanja, amely két szobából, egy nappaliból, fürdőszobában kád, WC, a konyha, rendes hűtőszekrény, amelynek működik a mélyhűtője is!!!
Legtöbb sztudioban a mélyhűtő rész drótozva van, de elviselhető. Mi viszünk magunkkal mini asztali ventilátort, sőt a kínai boltban vásároltunk olyan mini ventilátorokat, amelyek elemmel működnek, és mindenhová magunkkal vihetjük. Tehát a Dorában több, mint elviselhető az élet. Tiszta. A hölgyek minden turnusváltáskor mindent letisztítanak, szinte kifényesítik az edényeket. Ágyneműt hetente cserélnek. Igaz a plédeket mi mindenkor kimossuk, mivel vannak olyan "elvetemültek", akik leviszik a partra. Egy-egy hidegebb éjszakán pedig nem szeretnénk homokot a nyakunkba.
Mamma Dora nagyon aranyos, ugyanígy a férje is. Igaz, a megérkezéskor nincs welkam drink, de a kedvességük, segítőkészségük kárpótol mindenért.
Nem tudom, tudjátok-e, hogy minden pénteken a Zorba utcában (az erdő felé eső része az apartmannak) óriási piac van, amit érdemes látogatni, ha önellátók vagytok. Nagyszerű látványosság a felnőtteknek, nem szólva a gyerekekről. Kóstolási lehetőség. Sokszínűség. És az illatok. A rengeteg gyümölcs, édesség. Egyszerűen el nem mondható, érezni kell!
Bocs. De ha Nei Porit kell dicsérni, a klaviatúrám szinte önállóan mozog.
Kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat Nei Poroiban!
Neipori (Erzsébet)
Szeretettel
Pénteken van. Amit figyelmedbe ajánlok. Gyümölcsöt ne vegyetek autorol mert átvernek. A piacon érdemes bevásárolni!
-törölt nick 17764 | #201311 | 2013-04-22 07:38:42 | Válasz a #201294. hsz-ra
Köszönöm szépen Kedves Erzsébet! Már 5 évvel ezelött is Nei Pori volt az uticél de sajna nem találtunk már szállást így Sartira mentünk. Azóta nem volt lehetőségünk nyaralni. Viszont most ragaszkodom Nei Porihoz még ha a tengerparton kell sátrat verni akkor is! Rengeteget olvastam róla és Kovács Gyula Barátomtól is nagyon sok élményt hallottam, videókat láttam. Már alíg várom, hogy megtapasztalhassam azt a sok jót amit írtok a helyről.
Még nem kaptam a szállásról érdemi visszajelzést még ellenörzik, hogy van-e az adott időpontban hely! De sikerülni fog!!! Tudom!
pedig görög görödinnyét többször vettünk már autóról
Köszi, a pénteki piacot meg kiprobáljuk. Amikor Sartiban nyaraltunk, akkor Neos Marmarasi piacon jártunk. Sok finomság volt
Bár 2006-ban voltunk Nei Pori piacán, de nem emlékszem rä. Akkor felfrissitjük az emlékeket
Dehogy baj! Elmentem a számodat, majd kereslek, csak nálunk napközben tuti nem lesz telefon, nem szoktuk hurcolászni magunkkal. De biztos összefutunk majd! Sőt! Úgy néz ki jön velünk egy ismerős pár, nekik is 2,5 éves a kislányuk! Már úgy várom!!!!!
Téged már vertek át a kisteherről gyümit-zöldséget árusítók? Minket SOHA!
Természetesen kell egy kis kedvesség a vásárlóktól, és nem utolsósorban empátia. A "mi Zöldségesünk Janisz" soha- de soha meg sem próbálta, hogy kevesebbet adjon, vagy többet számoljon. Sőt! nemegyszer kaptunk Tőle vagy egy barackot, egy fűrt másik fajta szőlőt (amilyent nem vettünk akkor), egy marék papírhéjú mandulát.
Mindenkor kedves volt MINDENKIHEZ. A kisgyerekeket imádja. Nekik mindig külön ad valami inyencséget (gyümölcsben gondolkodj ne édességben).
Mivel én sem szép, sem karcsú, sem fiatal nem vagyok, akkor gondolom az érezhető kedvességem győzött.
Tehát nem szabad elijeszteni az esetleges vásárlókat!
Egyébként hihetetlenül kedvesek a gyerekekkel (is)! Az éttermekben azonnal hozzák az etetőszéket, mi kaptunk egy kör Metaxát, a kislányomnak hoztak gyümölcslevet felespohárban, hogy tudjon velünk koccintani! Nagyon figyelmesek, kedvesek!