Szia!
Tavaly Mol kutat elhagytuk és visszafordultunk ahogy az aszfalt engedte. Tankolás után áthajtottunk a sávokat elválasztó zúzalékköves szakaszon. Idén nem tudom mi a helyzet de engem is érdekelni mert még 2 hét és indulok.
Görögörszág felé hogy tudok tankolni a szerb-makedon határ elött lévő MOL kúton? Még nem sikerült rájönnöm, hogy tudok ráfordulni.
Ez is egy babona a száz közül... Miért is kell feltétlenül ott tankolni, s miért nem jó előtte vagy utána bárhol? (El ne mondd, mert egy szó sem lesz igaz belőle!)
Mitől ér olyan sokat ez a kút, hogy érdemes szabálytalanul, tökön-paszulyon átgázolni érte?
Ha mindenáron Szerbiában, "Márkás" kúton akarsz tankolni, akkor 40 km-rel visszább Vranjéban van egy OMV kút (igaz le kell térni a főútról egy picit). Mellesleg a nyakam merném rátenni, hogy a környéken márkanévtől függetlenül minden kútra a Nis-i finomítóból megy az anyag.
Szerintem sokkal érdemesebb Macedóniában tankolni. Olcsóbb, ugyanolyan jó, és nem esznek embert sem! Lehet találni kulturált kutakat tiszta WC-vel, általában lehet kártyával tankolni. Évek óta Macedóniában tankolok, sose volt probléma!
Üdv!
Valszeg. azért akar az utolsó Mol kúton tankolni aki ez után a kút után érdeklődik,mert így több km-t tud megtenni Szerbiában tankolt benzinnel.
A kérdésre a válasz. Egy kis kavicsos rész választja el a két sávot,de kis millióan kanyarodnak rá tankolni erre a mol kútra. Nem nézi senki az egészet és minden autóval gond nélkül átlehet menni az úton,ami nem olyan vészes,mint amilyennek tűnik innen(kb. 2 méter köves rész). Mikor kezdő koromban először mentem görögbe én is itt tankoltam,de egyszer Macedóniában tankoltam és azóta az a célom,hogy a legtöbb üzemanyagot Macedóniában tankoljam,mert a minősége rendben, az ára pedig a legjobb indulástól a célig. Amit próbáltam Makpetrol illetve a Kaszinónál lévő kút,ezek nagyon jók. Szerbiában a Jugopetrol és a nagyobb kutak tökéletesek szintén. Szerintem már nem igaz,hogy csak az európai unióban jelen lévő kutaknál érdemes tankolni.(OMW,MOL,LUKOIL)
Pl. Egyszer a Szerb-Macedón határ előtti(kb.50km) utolsó Lukoil kúton tankoltam és nem voltam elégedett a minőséggel. Ez egyébként egy kis régi kút volt. Inkább Én azt mondom,a nagy igényes kulturált kutakat érdemes keresni és nem elsősorban márkanevet nézni.
De még egyszer mondom használjátok a Macedón kutakat,mert csak nyertek vele!
Abszolút nem ezt írtam! Inkább arra gondolj,hogy ugyanannyi km-t lehet megtenni(kb),mint bármely más kúton tankolt üzemanyaggal,de az utolsó kút,így innen mérve lehet ugyanennyit megtenni. De mondom,csak erre gondolok,de mindenki maga tudja miért akar ott tankolni,engem nem is nagyon érdekel. Kérdezte,hogy lehet tankolni, én pedig elmondtam neki,hogy ,ha mindenképpen ott szeretne simán tud tankolni.
Mint olvastad Én magam Macedóniában szoktam tankolni amikor csak tehetem,így az említett Mol kúton nem fogok tankolni most sem!
Sziasztok.
Melyik biztosítónál lehet assistance biztosítást kötni idősebb autóra (13 éves)
Komolyan mondom, ez már a gerillamarketing kategóriája
Évekig a pici kutya nem akart assistance biztosítást kötni az autójára. Most viszont, hogy megjelent egy biztosító, amelyik kínál 10 évnél idősebb autóra assistance biztosítást, érdekes módon naponta kérdezi meg valaki, hogy Melyik biztosítónál lehet assistance biztosítást kötni idősebb autóra (13 éves)
Just se írom le a nevét, 2 oldalt kell visszaolvasni
Szerencsére 12 éves korig nekem automatikusan jár egész Eu-ban az assistant szolgáltatás (ingyenesen), bár szerintem az autó árába belekalkulálta a gyártó. Még a szállást is fizetik, ha lerobbannák, sose legyen rá szükség!!!
Jó utat mindenkinek! Úgy néz ki, hogy még egy hét, aztán GO!!!
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni ment -e már valai Lefkadara Bitola felé. Arra egy szakaszon nincs autópálya. Érdemes arra menni? Milyen ott a határátkelés? Vagy válasszuk a szokásos utat autópályán végig?
Köszi