Köszi a jókivánságot, de a türelemmel azért már vannak gondok:) most még megpróbálok az itthoni dolgaimra koncentrálni ,nehogy valamit elfelejtsek előre megcsinálni, így legalább nem jár állandóan az utazáson az agyam
A Narancspartot nem fogjuk mi sem kihagyni. Nektek az időjárás előrejelzés mennyire jött be? Amellett hogy tutira tudom hogy jó időnk lesz:) naponta megnézem az előrejelzést, de mivel így 3 nappal előtte is merőben mást mutat mint tegnap nem is tudom mi ennek az értelme..www.accuweather.com/hu/gr/sarti/182619/weather-forecast/182619
Én már egy héttel előtte sem fértem a bőrömbe, minden nap pakoltam valamit a bőrönd közelébe, nehogy itthon maradjon
Az időjárás előrejelzés tökéletes volt! Én is az accuweather-t használtam és 1-2 fok eltérés volt de pluszba
Egyetlen este (kedden) volt egy kis viharocska, esővel és az éjszaka így hűvösebb volt, de addigra letudtuk az aznapi kirándulás és fürdés adagot, így nem volt zavaró. Másnap pedig semmi nem volt érezhető belőle!
Az időjárás előrejelzést hetekkel előtte elkezdtem nézni, és siránkoztam is, mert naponta változott, hol rossz hol rosszabb időt mutatott, de előtte 2-3 nappal már a verőfényes napsütést láttam amit később Sartin tapasztaltam. Néha persze az utazási irodában is megkérdeztük Leót, hogy mizu az időjárással
Úgy indultam el csak jó időnk lehet, hiszen január közepe óta várom ezt a nyaralást, és bejött
Igen az Accuweathere én is kivagyok bukva egy kicsit mert naponta változik a jövő heti előrejelzés,de szerencsére ez idáig még nem mutatott nagyon rossz időt.Sőt ma jelenleg azt mutatja hogy végig jó idő lesz jövő héten. De megszoktam nézni a Görög időjárás előrejelzést és azon belül Thessaloniki időjárás előrejelzést és oda is jó időt jeleznek.Mivel ez a legnagyobb város sarti közelében ezért gondolom azt,hogy ha ott jó idő van akkor sartin is jó időnek kell lennie.Még 3 nap
Nagyon jó volt a beszámolódat olvasni! Úgy érzem nagyon jól döntöttem, hogy Sartit választottam uticélnak!! Mi pénteken megyünk Zeus Diassal, már nagyon várom! Kicsit félek a busztól, de remélem kibírom. Már sokszor voltunk busszal Görögben, de most egy kicsit más lesz, mert itt van a pocakomban a kisbabánk! Biztos Ő is élvezni fogja!
Üdv:
Kavliaramu
Kyra30, tényleg nagyon hasznosak az infók. Köszi.=)
Mi is irigylünk, h már voltál kint..már én is ott lennék, de még 20nap. Kb. 2-3 hete összeírtam mit viszek, annyira várom már.
Kicsit nevetségesnek tartom, hogy már lassan június közepe van és hidegen és esőn kívül nem nagyon produkált mást az időjárás. Irigylem a görögöket és azokat akik mennek Görörghonba. Valaki pár hónapja a legmelegebb és legszárazabb nyarat jövendőlte. Ennek ellenére csak azt olvasom hogy éppen milyen színű a vihar figyelmeztetés és mennyi eső esett... Vissza akarok menni Görörghonba és haza sem jönnék...