Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 763 764 765 ... 901 902 903   >
Üzenet
  -törölt nick 17764 | #201334 Üzenet | 2013-04-22 16:53:35 |
Nagyon jó ajánlatot kaptam tőlük és el is fogadtam! Juni 10-19.ig 5 fő részére busz + szállás 150.000 forint.
  Rózsa55 | #201344 Üzenet | 2013-04-22 20:34:12 | Válasz a #201333. hsz-ra Előzmény #201333
Nem szeretnélek elijeszteni,de csak rosszat tudok róluk írni.Azon csodálkozom,hogy még mindig "működnek"!Az elmúlt évben elkövettem az egyik legnagyobb hibát:náluk foglaltam le az utazásunkat.Már a részvételijegy megküldésénél is bonyodalmak voltak,de az utazás megkezdése előtt pár nappal értek az igazi meglepetések.Közölték: nem az ő buszukkal fogunk menni hanem az Apollonnal.Nem örültünk,de oké,nyugtáztuk.Egy-két nap múlva újabb értesítés, nem az Apollonnal, hanem az Anett tourszal utazunk és nem is abba a házba ahova foglaltunk.Nem akarom részletezni az érzéseimet,de elég rossz szájízzel indultunk útnak!Nei Poriban megtudtuk nem csak mi jártunk velük így.Kiderült egyetlen szállásuk sincs!!!A végén az ANETT toursznak köszönhetően jól sikerült a nyaralásunk.Remélem Ti nem jártok így velük.Nagyon jó pihenést kívánok !!!
  Thomasz | #201356 Üzenet | 2013-04-22 23:22:05 | válasz a #201334.hsz-ra
Szia Vikuska!

Én sem szeretnélek elkeseríteni!Igaz,hogy van kinti irodájuk de se tavaly-se tavaly előtt nem láttam,hogy nyitva lett volna.
Itt a fórumon sem olvastam róluk sok jót.Tavaly kint hallottam,hogy az Anett tours-os idegenvezetők segítettek a
Jimakos tours-os nyaralóknak. Remélem szerencsések lesztek és tökéletes lesz a nyaralásotok azon a gyönyörű helyen! icon_biggrin.gif
  Csarlsz | #201357 Üzenet | 2013-04-22 23:30:41 | Válasz a #201334. hsz-ra Előzmény #201334
Kedves Vikuska!

Csak megerősíteni szeretném "rózsa 55" írását.
A lehető legmesszebb el kell kerülni a Jimakost.
Szép katalógus, de szerintem, nincs szerződött saját bérelt házuk egy sem, attól függően helyeznek el, ahogy más irodáknak marad szabad apartmanja.
Tavaly én a végén vissza kértem a pénzt, amit teljes összegben vissza fizettek, mert egyszerűen amikor konkrétan rákérdeztem,/sokszor/ hol a ház , melyik utcában, kinél kell átvenni a kulcsot stb. soha nem tudtak egyenes választ adni.
Sajnálom azokat is akik nála dolgoznak, állandóan ködösíteniök kell.

Így végül Sartiba mentünk/ 8 éve már voltunk, de újból bejártuk kocsival az egész Sithoniát, nem bántam meg/
  Jamasz | #201360 Üzenet | 2013-04-23 00:06:21 | Válasz a #201357. hsz-ra Előzmény #201357
Szio Csarlsz. Ez pontosan igy van, ahogy irod. Es irodajuk sincs mar 2 eve Nei Poriban. Nem tudom, engedelyuk van egyaltalan?
  -törölt nick 17764 | #201361 Üzenet | 2013-04-23 00:49:30 |
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Én már visszaírtam nekik, hogy elfogadom az ajánlatukat. De ha nem az ő buszukkal megyünk és a szállás is változik akkor az is előfordulhat, hogy az ár is megemelkedik? Vagy, hogy van ez? Mi fakultatív programra nem megyünk, a szálláson sem abajgok a lényeg, hogy NEI PORIBAN legyünk. Azért az nem fordulhat elő, hogy kimegyünk és nincs szállásunk ugye?
  -törölt nick 17764 | #201362 Üzenet | 2013-04-23 02:44:14 | Válasz a #201344. hsz-ra Előzmény #201344
Rózsa az indulás időpontja is változott így 2 naponta? Mert az Apollonos útnál pl. 14.00-kor van a szegedi találkozó a másiknál meg 14.30-kor! Egész éjjel agyalok, hogy mit csináljak!!! Pedig már úgy örültem, viszont jó ezeket az infókat tudni mert így van lehetőségem még másikat keresni.
  Jamasz | #201366 Üzenet | 2013-04-23 08:15:05 | Válasz a #201362. hsz-ra Előzmény #201362
szia Vikuska. Irtam privit.
  Unic | #201376 Üzenet | 2013-04-23 10:26:55 |
Vikuska alaposan fontold meg. Inkább menj drágábban az Anett, Appolon, Grandtours vagy Dias Zeuszal mint hogy itthon maradj vagy az utazáskor is azon töprengj lesz e szállás. Megér20-30 ezer forintot a különbség neked? Olvas vissza a forumba. Tavaly volt olyan itt azt se tudta 1 héttel az indulás előtt, hogy mehet e a Jimakosznál.

Nei Pori. Igen átvertek autorol vásárláskor. Sokkal drágábban vettem a dinnyét mint piacon lehet erőszakosabbnak kellett volna lennem.....
  Rózsa55 | #201400 Üzenet | 2013-04-23 17:40:38 | Válasz a #201361. hsz-ra Előzmény #201361
Szia Vikuska! Igen ,az indulás napját is megakarták változtatni,de közöltük,hogy a szabadságunk már le van rendezve,azt megváltoztatni nem tudjuk.Így a nap maradt,csak az óra változott. Szerintem ha már valamelyik buszra ,,felültetnek" akkor lesz szállás. Így lettünk mi is Anett tours utasok.Ők annyira korrektek,hogy semmilyen hátrányt nem éreztünk. Anettékat jószívvel tudom ajánlani!!! Probléma mentes ,jó pihenést kívánok!
  -törölt nick 17764 | #201415 Üzenet | 2013-04-23 22:31:29 |
Unic! Teljesen igazad van!!!!!!! Csak hát, hogy is írjam......, elég szűkösek az anyagi lehetőségeink. 1 év kemény spórolás stb. Sajnos 20-30.000 forint plusz az nekünk nagyon sok! Így is örülök, hogy egyáltalán összejön, hogy el tudom vinni a lányokat nyaralni. Viszont maximálisan igazad van, az nagy gáz lenne ha kifizetném és aztán hoppon maradnék. Szóval 12-e csapdája. De 5.-éig kell kifizetnem az előleget addig még van időm, nézek mást is, visszahívom a csajszit telefonon akivel beszéltem, meg bemegyek itt Szentesen az utazási irodába, és érdeklődők. Egyenlőre függőben hagyom a dolgot! De olyan jó, hogy segítetek, és megosztjátok a tapasztalatokat! Egyébként rákerestem itt a hellaszon és sok véleményt találtam, többségben rosszat de volt azért jó is viszont az mind 2010 elötti!!!!!!

Rózsa55! Köszönöm, azért az vigasztal, hogy végülis sikerült kijutni, ahogy írod, csak gondolom az elötte való hetek és az utazás sem volt túl kellemes az idegeskedés miatt. Most éjjel van megint időm, ráhajtok ezerrel, hogy kérjek még ajánlatokat!

Mindenkinek örömteli várakozást és ha eljött az idő nagyon kellemes nyaralást kívánok!!!! Viki
  Neipori | #201424 Üzenet | 2013-04-24 09:12:53 | Válasz a #201415. hsz-ra Előzmény #201415
Szia Vikuska!
Nem szeretnék "ugye megmondtam" kategóriás lenni, de mivel mi már nyugdíjasok (kedves kifejezéssel: nyuggerek) vagyunk, már az előző hazaérkezés után beszállingózunk a szokott utazási irodánkba a "dílerünkhöz" és elmondjuk, hogy a következő évben hova szeretnénk menni. TERMÉSZETESEN NEI PORIBA, A DORA APARTMANBA, hiszen nagyon jó, hogy egy bázis legyen a környező csodálatos látványosságokhoz!
Nem ragaszkodunk a sokcsillagos ellátáshoz, hiszen csak aludni járunk "haza". Természetesen, mint önellátósok, a Zorba utcában lévő piacon minden héten bevásárolunk mindet. DE: Nem illik feledni Janisz Urat, aki mindig szállítja a legfinomabb gyümölcsöket is hét közben. Egy szó, mint száz: Nei Poriban az élet csodaszép, és jó. Ha főztök, ott vásárolt alapanyagból, kb. ugyanúgy jöttök ki anyagilag, mint itthon.
Üdv. Erzsébet
  Neipori | #201426 Üzenet | 2013-04-24 09:51:26 |
Sajnálom rózsa55, hogy "elvetted az avataromat", ezért újat kerestem. Kérek minden kedves felhasználót, ezt már NE VEGYÉTEK EL TŐLEM!!!
Köszönettel Neipori
  Neipori | #201427 Üzenet | 2013-04-24 10:07:37 | Válasz a #201415. hsz-ra Előzmény #201415
Bocsesz Vikuska!
Megint besunnyogok Hozzátok. Mi nyugdíjasok vagyunk, ezért már a hazafelé vezető buszúton megbeszéljük a "bandával", hogy a következő évben hova szeretnénk menni. Eddig Nei Pori a nyerő, már több éve. Van olyan barátunk, aki már 15 (tizenöt) éve jár a Dorába, és ez nem lehet véletlen!!
Szeretjük azt, hogy Mamma Dora és Panajotisz úr olyan kedves és emberi (még le is szúr, ha valami gond van, viszont ha igazodtok, akkor nagyon szívesen várnak vissza minden évben). Az én Uram Józsi még a WC-t is megszerelte, mivel a Gazda vízvezeték szerelője nem állt a helyzet magaslatán. Mindannyiónknak igazodni szükséges, mivel mi vagyunk a vendégek. Viszont az is igaz, mint nézőpont, hogy Ők a vendéglátók. DE az egymás mellett élés szabályai vonatkoznak mindenkire.
Egy szó, mint száz: ki lehet jönni velük, és jól! Egy valami: asztali ventilátor szükséges, mivel ha meleg van, akkor "meleg van"!. Mi is évek óta visszük a ventilátort. Sőt egy rozmaring olajjal beitatott arctörlő (sminkeltávolító) korongot gemkapoccsal ráerősítünk, és lám a szúnyogok és legyek hada sem szemtelenkedik.
Ehhez az kellett, hogy többször éjszaka közepén "vadászatra" kényszerültünk a hites urammal. Még egy nagyon jó dolog a "teniszütő" ami elemmel működik és csak hadonászni kell vele lefekvés előtt (de mindenhol, ágy alatt, szekrényben, mögöttük, stb.) a rovarkák szépen megsülnek. Érdemes. Kinn 3 euró volt, itthon pedig három ezer forintért vesztegetnék a TopShop-ban.
Összegezve: A Dora apartmanban a kategóriájában a legmagasabb a "kiszolgálás". Aki kevés pénzből gazdálkodik jöjjön oda!!! MEGÉRI!! Szeretettel: Neipori (Erzsébet)
  -törölt nick 17764 | #201429 Üzenet | 2013-04-24 11:01:17 |
Köszönöm Erzsébet! Olyan jó olvasni a soraidat! Sajnos a Dórában már nincs hely abban az időpontban még úgy sem, hogy egy kétágyas és egy három ágyas apartman. Mi is januárban akartuk lefoglalni a szállást és tutira menni de sajnos egy bírósági tárgyalás időpontja miatt nem mertük megtenni, félő volt, hogy ha arra az időpontra tűzik ki a tárgyalást akkor elbukjuk a foglalót. Április 8.-án lett biztos, hogy őszig már nem lesz a tárgyalásból semmi!
Őszinte leszek! Én nem akarok főzni azon az egy héten. 5 tagú családra főzök annyit, hogy akkor egy hétig élvezni szeretném a nyaralást, napozást és szeretnék a gyerekekkel lubickolni a tengerben. A nagylányom már elmúlt 18 éves talán ha legközelebb kijutunk már el sem jön velünk! Ezért is olyan fontos nekem, hogy most mindenképpen összejöjjön ez a nyaralás. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerül a Dórába menni, azt néztük ki már kezdetektől fogva. Szép napot!! Viki
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 763 764 765 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu