Elháríthatatlan (vis major) okok miatt az ut.iroda vissza fizeti az utazás árát. Vagy legalább is nagy részét (Kb 90%)
De ha kitör a "botrány" akkor már ki sem fog jutni az ember ha lezárják a határokat.
Az utazási iroda mindenképp haza hoz ha kint ragadna az ember vagy a külügy haza menekít.
Egyéni utazásnál szintén.
Párom idegenforgalmi közgazdás és azt mondja ,hogy ha véletlenül lezárják a határokat akkor kiadnak egy közleményt és az irodák nem is indítanak el buszokat.De ezt híradóbol úgy is mindeki megtudja majd....
Nagyon remélem én is!Vasárnap illetve Hétfőn kiderül majd egy s más.Addig csak figyelünk és izgulunk,hogy ne legyen gond.Bár őszintén szólva pont a választásokig akartam várni az euró vásárlásával is.
Ez olyan antialkoholista,konzervatív nyugdíjasoknak való mint mi vagyunk, akik nem isznak napi egy tálca sörnél és 1 liter Metaxa-nál, vagy Cypuró-nál többet, akiknek nem buli egy éjszakai diszkó, hanem inkább egy Görög esten törjük a tányérokat a fejünkön
Na de komolyan...Sartira úgy jó elmenni, hogy a családdal, vagy egy jó baráti társasággal...szerintem. Én a családdal járok, de a barátokkal is nagy bulikat lehet csinálni. Én kimondottan nem is néztem ezeket a szórakozóhelyeket, na nem azért, mert nem vagyok egy bulizós típus...sőt.
Egyébként azt hallottam , hogy a Goa Beach egy jó éjszakai hely. Ez nem messze van Sarti-tól. Ha a gyerekek nagyobbak lesznek mi is megnézzük.
Mi párommal szoktunk menni kettecskén.Szerintünk megfelel Sarti a pároknak is.Holdfényes Tengerparti séták andalgás a sétányon.Kellemes vacsorák,kirándulások.
Bár nem egy pörgős város szerintem minden korosztály megtalálja Sartin amit keres.
És aki jól akarja magát érezni az jól is fogja! Aki meg a negatívumokat keresei és csak negatívumokat keresi annak úgy sem fog megfelelni semmilyen vakáció.
Fate!
Ebben teljesen igazad van Elárulom , én még soha nem voltam nyaralás alatt diszkóban. Mikor még gyerekek nélkül , barátokkal voltunk tengerparton, négyen, két pár, sátorral (ez Paralia 1991-ben volt) nem kerestük a szórakozóhelyeket, lementünk a partra, egy üveg Metaxa-val 2 gitárral Zene, Ének, tánc , fürdés
Felejthetetlen élmény volt
Én bízok benne hogy a görögök nagyobb felének józan a gondolkodása és belátják hogy egyedül nem fognak tudni kimászni a trutyiból.A görögök bevételének a 20 százaléka a turizmusból származik,ha most becsődölnek akkor nagyon sok ember fog tönkremenni ,szerintem ezt ők se akarhatják.Minden esetre holnap indulunk és remélem jót fogunk nyaralni,remélem nem idő előtt kell haza jönnünk.
Tavaly volt egy elhajlós este a kalóztanyán.Onnan hazafelé be akartam menni a discóba.,hogy majd én megmutatom hogy kell mulatni meg zenélni de párom (hála égnek) lebeszélt róla.Akkor úgy tünt elég szépen vannak bent.De az is lehet h többet láttam mint voltak
A Goán szoktak lenni egész éjszakás partik.Minden évben láttam plakátokat.És ami jó,hogy ott nem zavar senkit a hangoskodás és viszonlag közel is van.
Igen, a Goa-n is szokott lenni jó buli. Bár voltam egyszer, amikor pont nagy verekedés folyt és akkor egy srácon nem tányért, hanem napernyőt törtek szét, :S de ekkor egy nagyobb társaság volt tahó (vagy v.milyen szer hatása alatt). Általánosságban nem ez a jellemző.
Ide egyébként akár gyalog is el lehet menni, ki van táblázva, bár kicsit életveszélyes a szerpentinen, sötétben a kocsik miatt.. Mi telefonokkal világítottunk és szerencsére nem lett bajunk.