Sziasztok Kobobe, pulai 1000, Ágica 0601, kavliaramu és mindenki aki holnap utazik!
Ne aggódjatok minden rendben lessz, csak egy kis egészséges izgalom legyen bennetek, és akkor minden rendben lessz.
Nagyon kellemes nyaralást és minden jót kívánok nektek, Judit ! És persze várjuk a beszámolókat.
Nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok a most indulóknak. Ááááá egy picit sem esz meg a fene Élvezzétek minden pillanatát és fürcsizzetek nagyokat
Nos olvastam a cikket amit bemásoltál. Ezt már sok helyütt más fórumok, lehet lehetett olvasni.
Én már vettem eurót, 298,29 ért, szerintem jó ár. Bár ha megvárod a választások végét, lehet, hogy drágább lesz.
Mindenkinek, aki holnap indul, nagyon szép nyaralást kivánok! Ne törődjetek semmivel, csak élvezzétek a megérdemelt nyaralás minden pillanatát! Majd mi aggódunk itthon és figyeljük a híreket! Ti csak pihenjetek, pancsizzatok sokat, hisz az időjárás nektek kedvezni fog.
Azt nem tudja valaki, hogy az év melyik szakaszában lehet Sartiból a tengerből látni feljönni a napot??? Én mindig csak az Athos hegy mögül csípem el júli-aug-ban...
Na ez az amiről lemaradtam! (a Kalóztúra mellett)
Ilyen hajnali időpontban én aluszkáltam.
Ez a felvétel nagyon szép! Egy ilyenért újra el kell jutnom Sartira.
És még számtalan szép élményért
Én ma váltottam pénzt 295-ért.
Mondjuk még majd kell váltanom de már nem olyan jelentős az összeg,hogy nagyon nagyot bukjak.
De a Kalóztanyán is azt mondták h felfelé fog menni az euró ára.Lefelé biztos nem.Szóval aki teheti MÉG MOST VÁLTSON!