Ismeri valaki az Apollon Travel új szállását a neve Calypso Apartman.. vagy csak nekem új? Én úgy látom, messzebb van a központtól, nyugisabb, csendesebb. De vajon merre van? Milyen a környéke, és a hozzá közel eső tengerpart? Lehet, hogy én lecserélném a Rena apartmant erre..... minél messzebb a hangos partiktól éjszakára, annál jobb. Szeretem az éjszakát, de aludni is szeretek Vélemények?
Keresd meg Paraliát a térképen és Hotel Calípso apartmanházként megtalálod. Nagyon kint keresd Paraliátol. EGy bevásárlo kosár környékén megtalálod a térképen.
Sajnos a térkép Platamonnál jelenik meg ezért írtam keresd meg Paraliát....
Mi is néztük az utazás kiállìtáson az apollon travel apartmajait,de már kb ott tele volt az összes és nem volt hely...max.csak főszezonban.
Igy maradt a holidaylines
Még új fórumozó vagyok elkezdtem olvasni tavaly év elejétől levő hozzászólásokat Paraliáról de érdekelne a ti gondolatotok is.
Ugyanis úgy alakult hogy az Ibusszal most megyünk ki elősször Paraliára május 25-június 3 között.
Jól jönne minden segítség mert most utazok elősször külföldre.
Tudnátok segíteni hogy mit vigyek ki kmit ne hol érdemes enni és ami a legfontosabb szerintetek május végén mennyire van kint jó idő és meleg víz?
Köszi a válaszokat előre is.
Szia Ágica!
Ne cseréld le a Renát,nem olyan zajos az,megbánnád,bár Plagián is sétálni kellett.A Rena a parttól a második utca,az utcában nincsenek boltok,de a nagy Marinopulos 2 perc.Hiába újabb,és szebb a Calypso,csehek is lesznek,és Aeolus magyar utasok is a házban,és a parttól messze van.A Grand Ino apartmanja a főútról a legszélső utca,Calypso a főútról a másik irányban van,ez Paralia új negyede,de a part kb.700-800 méter.Az Ino 300-400 a parttól,és az Inotól a Calypso még kb.300 méter. A főút egyik oldalán van az egyik,másik oldaláról lefordulva a másik.A templom is kb.8-10 perc séta,és az a közepe Paraliának.Szerintem a busz őket rakja ki először,látni fogod.A parti része a Cocus diszkó környéke,talán kevesebben lesznek azon a részen,de légvonalban lehet hogy a diszkó hallatszik át,ablak függő.Mi célirányosan a Renat választottuk,ha pisilni kell hamar felér az ember.Véleményt még senki nem fog írni,ez az első évük az Apollonnál,és az Aeolusnak se volt ez a szállása.Esély megvan rá,hogy még a szerbeknek is van kiadva szoba.A Rena nem tudom,hogy csak Apolloné..
Szia Caputo!Mi is màjus 25-3ig megyünk a párommal paraliara a holidaylines-al a villa sunny apartmanba.Sok hasznos infót kaptam A fórumozoktól..olvass vissza hozzaszólàdokat.
A víz melegsége???Hàt reméljük mi is hogy nem fagyunk meg benne,de biztis nem lesz valami meleg sem...de akkor is megmártozunk benne.
Ti melyik apartmanban lesztek?
Rena csendes 2perc a sárga Avra bolt,lidl 6 perc a széna téren keresztül buszmegálló is kb. 5-7 perc part közel nekünk csendes volt tulaj kedves...szept végén...part akkor 3 éve elég piszkos volt cigicsikkes azóta olvastam hogy igyekszenek tisztítani nem tudom hogy áll ez most....
Helló mi a morfeas apartmanban leszünk mint írtam olvasom tavaly január 1-e óta keletkezett hozzászólásokat. Utána hatha okosabb leszek. Ide is azért irtam mert ha most kérdezek lehet hogy frissebb pontosabb információt kapok .
Szia, Júni 1. van lefoglalva, előlegezve. Miért kérded? Az emberem szerint jó az a Rena, de nekem jobban bejött volna a távolabbi apartman. De mindegy, csak már ott legyek... tenger és meleg kell, és persze csakis Göröghonba. Onnatól kezdve a hely mind1
judith77, köszi az infot, igen, amikor én arra jártam, akkor is elég szemetes, és csikkes volt a part, ez engem is zavart... remélem előszezonban azért talán jobb lesz...
Sziasztok!
Friss fórumos vagyok,most írok először.Jún 29-én megyünk a Grand-dal Paraliára,már voltam ott 2012 augusztusában.Ha járt már valaki jún végén-júl elején,meg tudná mondani mennyire jó már ilyenkor az idő?Tavalyi árakat tudnátok írni?Nagyjából mire számítsunk?Köszi előre is a válaszokat.