Sziasztok.
Nekünk már csak 27 nap van hátra és indulunk.
Most megyünk harmadszor Nei Poriba és a Dórában
leszünk ismét és én is csak a legjobbakat tudom elmondani
az apartmanról és a tengerparti üdülőhelyről.Már alig
várjuk az indulás napját.
Aprókavicsos rész az inkább Platamon felé haladva van. De ha búvárkodás céljából kérdezed ,akkor van egy szuper hely Platamon után. Mi bringával szoktuk a helyet megközelíteni Nei Poriból.Mi oda szoktunk menni. Ott gyorsan mélyül és sünikkel is lehet találkozni,de viszont cserébe gyönyörű kagylókra tud az ember szert tenni.
Érdemes kipróbálni!
Mylo
Köszi a segítséget! Mi már voltunk Nei Poriban 2008-ban... feledhetetlen volt. Megszületett a kislányunk, már 3 éves, így bátran el merek vele utazni messzebbre.
Engem is első pillanatban elvarázsolt a hely, ezért is szeretnénk idén visszamenni.
mylo00: Köszi az ajánlatot, valamelyik nap éppen azt az apartmant néztem. Olcsó, de fenntartásaim voltak vele kapcsolatban, de így, h ajánlod, megnyugodtam!
Szia!
Mi idén megyünk oda harmadik alkalommal. Egyszerűen berendezett konyha,tiszta ,kellemes apartman.Ha gondolod írok neked bővebben róla pü-ben és szívesen küldök képeket is:)
Mi is Nei pori vesszük célba idén(voltunk már 2007-ben) a szüleimtől kaptuk ajándékba az utat.Nagyon,de nagyon várjuk már az indulás napját.Segítséget szeretnék kérni,mit érdemes Nei pori környékén megnézni és ha valaki tudná az Edessa-i vízesés illetve Zeusz kádja nevű látványosság GPS koordinátáit és megadná ezeket nagyon hálás lennék érte.
Találtam még egy képet ami Nei Pori-nál dob ki,erről tud valaki ,valamit?
http://www.autoberlesonline.hu/wp-content/uploads/2010/08/n2-300x225.jpg
Nagyon szép világító torony.
Minden segítséget köszönök.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nem búvárkodás a cél, a homokos tengerpartra az 5 éves gyerkőc miatt kérdeztem rá.
Tehát a végig homokos tengerpartnak örülök, a medúzáknak viszont nem...
CsabaF ameddig az 5 éves gyereked bemegy nem lesznek meduzák. Mert ott több kisgyerek is lesz és miért pont a tiedet találják meg Na viccet félre téve. Engem olyan bent találtak meg ahol már csak lábujjhegyen éreztem a talajt. 185 cm vagyok.
Ez tényleg megnyugtató, mert félő ha a gyereket megcsípné egy medúza, utána nem bírnám a vízbe csalogatni. Pedig tavaly Sartiban fordítotva volt, nem akart kijönni a vízből.