Nekem elárulhatod, nem (csak) műkedvelő ájgos vagyok, munkámból adódóan tartottam már kézben több Garmin és Magellan kütyüt, de használtam már Fugawitól az OziExploreren keresztül a Russaig nagyon sok alkalmazást...
Nincs titok(nem kell árulkodni),az "eredeti" az Garmin (minden egyéb utána lett).Ha segít,bárkinek elküldöm a térképet,persze csak ilyen kütyüvel használhatja,sok túrázó nem jár erre.
Persze, végig olvastam, csak azt gondoltam, hogygörög turistatérképed van bescannerve és kalibrálva. Azt szívesen elfogadtam volna
Bár a tengerre vágyom, nem geocachingezni
Még mindig ott tartunk, hogy nem tudunk dönteni Sarti és Nei Pori között...
Ezért lenne még négy kérdésem:
- Tengerparton itt is mindenhol van napágy és napernyő?
- Július végén nagy a tömeg?
- Dora apartmanban van WiFi?
- Tenger a szélén milyen gyorsan mélyül?
Még mindig ott tartunk, hogy nem tudunk dönteni Sarti és Nei Pori között...
Ezért lenne még négy kérdésem:
- Tengerparton itt is mindenhol van napágy és napernyő?
- Július végén nagy a tömeg?
- Dora apartmanban van WiFi?
- Tenger a szélén milyen gyorsan mélyül?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nei Pori Görögország gyöngyszeme, nekem elhiheted.
CsabaF.
- Igen van napernyő és napágy. Minimálisan 3 eurot költened kell és egész nap rajta fekehettek. De vannak napernyő nélküli részek is Nei Pori közepén is.
- Nei Porin nincs nagy tömeg. Kivéve vasárnapot. Akkor a helyiek is kimennek. Július végén voltam tavaly.
- Dora apartmanba már írtam van wifi de csak az erkélyen van vétel illetve a földszinten. A belépési jelszo a wifihez ki van akasztva a faliujságon a földszinten illetve a szobába bévül a bejárati ajton.
- Van olyan kb 15-20 méter ahol a gyerekek vannak. Majd elkezd mélyülni olyan 10-15 méterig szinte a láb se ér le. Majd ismét következik egy sekélyebb rész olyan 10 méteres távolságig ahol térdig érő víz van. Utána kezd mélyülni.Természetesen a partol befelé írtam a távolságot. / mérőszallagot nem vittem természetesen kb-i távolságot írtam./
Bocsi!
Nei Poriról esett-e véletlenül "szóbeszéd"?!
Nem kell gondolkodni! Irány Nei Pori, Dora Apartman. Mamma Dora maga az "a jelenlegi fiatalok szlogenjével élve: Isten Király"! Bár nem tudom, mit jelenthet a fiataloknál, de gondolom, hogy ő az első számú, legelső, stb. Angolul lehetne fordítani, hogy none van stb,. bocsesz, de nem tudok ángilusul!
Aki Nei Poriba szeretne jönni-menni keresse a Dora Aparmant!
Igen. A busz hétfőn délbe indul. Kedd reggel kb 8-fél10 között érkezik a célhoz. A szobákat kb 11-12 között lehet elfoglaln i. Vissza a busz kedden kb 14 órakor indul haza és szerdán kb 10-11-körül érkezik Budapestre.