Furcsa, jó lenne megtudni, hogy mi ez a különbség!
Én is mindig OMV kúton tankolok Szerbiában, csak Nis előtt szoktam megállni, amikor felébred a csapat. Cégen belül nem lehet egy napon ekkora különbség, valószínűleg az árfolyamok okozhatták, meg az, hogy a Magyar- Szerb - Macedón olajtársaságok nem egy ütemben mozdulnak a világpiaci árak változására.
Ez nem egy napon történt hanem majd 2 hét. Júli 9-én hajnalban tankoltunk elsőnek, majd 20-án éjjel újra.
Meglepődtem, hogy itt meg emelkedtek az árak.
Persze, értettem, hogy kifelé volt az egyik, visszafelé a másik!
Azért írtam, hogy egy napon belül nem lehet ekkora eltérés cégen belül, mert nem hiszem, hogy a két kút között van ekkora eltérés, hanem a közbe eltelt idő miatt lehet a nagyobb része. Az rendben van, hogy nem egy áron dolgoznak a kutak cégen belül sem, de ekkora különbségnek meg kell jelennie a drágább kutakon is.
Ne haragudj de aki így számolja ki az utolsó napra is a maradék pénzt, az megérdemli a "sorsát"!
Tehát akkor szerinted az utolsó napra pont annyi pénzt kell hagyni amennyi a hazafelé kell üzemanyagra? És mi van ha közben bármi történik? Pl. megbüntet a rendőr, vagy bármi más?
Látom, hogy csak írsz és nem olvasol (vagy nem érdekel, hogy más mit ír)
Leírtam, hogy hogy nálam van a bankkártya (emberi léptékkel mérve ) bármekkora extra kiadásra. Fel vagyok készülve jópár szóbajöhető meglepetésre, 2 éve a nagy üzemanyaghiány idején pont ott voltam, de akkor is fel voltam készülve és így nem okozott problémát a dolog.
Hagy legyen mindenkinek a magánügye, hogy ételre, vagy italra, vagy üzemanyagra, vagy nőre költ többet és többin mennyit spórol
Jó hogy ilyen előre látó vagy Pierrkardán, de azért megnézném, hogy az autópálya mentén hogyan fizetnél a rendőrnek bankkártyával. Mondjuk Demir Kapijánál, vagy Nis és Belgrád között. Mert nekem két éve pont három órába tellett, pedig volt nálam kp.
Soha nem indulnék el legalább 50 euro kp tartalék nélkül, ha a kártyán akármennyi pénz is van.
Az 1980-as években is mindig volt nálunk 40 dollár tartalék az ilyen esetekre, ami azóta is megvan kabalának, igaz használni nem lehet, mert kivonták a forgalomból.
Legfeljebb megmondja a rendőrnek hogy mi az, hogy nincs nála terminál, nem halad a korral...
Én is megkaptam már tőle, mikor meg mertem említeni, hogy minek navigáció...
Igazad van, mindenre valóban nem lehet felkészülni, ha a rendőr büntet, akkor mindenképpen szopás van, mert ha valós a bünti, akkor úgyis csak helyi pénzben lehet fizetni, az meg úgysincs nálam soha, el kell menni felvenni
De erre az utazók 99 %-a nincs felkészülve, kevesen váltanak annyi dínárt/dénárt, hogy egy büntetés kifizetése is beleférjen az összegbe
Hát Civic78 a próféta szólt belőled, mert ez az ember mindent megmagyaráz.
Kiváncsi lennék egy évben hányszor megy Görögországba.
Egyébként szerintem a saját beirásait sem olvassa vissza, mert ott nem erről volt szó.
Azért részben igaza van!
Mindennap van nálatok 20-30ezer Ft hátha megbüntet a rendőr?
Egyébként ha lefele menet büntetik meg az embert akkor még tud fizetni...
aki
Hogy jön ide ez a hányszor megy egy évbe Görögbe. Ne hogy megint ki a fasza csávót játszatok!
Az meg, hogy meg magyaráz mindent hát csak ő is leírta a véleményét azokra akik szerint hülyeség a GPS. Szerinte meg szerintem nem hülyeség...ha tudja az ember használni.
Én is megkaptam már tőle, mikor meg mertem említeni, hogy minek navigáció...
Hát, ha így írtad volna, akkor biztosan nem válaszoltam volna. De nem így írtad, hanem sokkal élesebben fogalmaztál Mondhatnánk úgyis, hogy elég határozottan leszóltad azokat, akik GPS-el tájékozódnak