Szia!
E75-ön Katherini-ig. Ott ki van táblázva Paráliára az út.
Paráliára a legkönnyebb lejutni.
Csak az E75-ön kell haladni.
Azt lehet mondani, hogy eltévedni lehetetlenség.
T.Szaloniki - Athen-i táblát kell figyelni.
T.Szalonikibe nem kell bemenni, van elkerülő.
Van ennél részletesebb leírásom is, ha gondolod, privátban (e-mail címre) el tudom küldeni Neked.
Kellemes időtöltést kívánok!
Üdv,
Tibor.
Reakciód alapján TIPPELVE úgy gondolom, nem voltál még ott
A hotel honlapján lévő infókat elolvastam én is. Viszont a booking.com szerint a szobák felszereltek "elektromos vízforraló"-val, ami lehet "kettle" is meg "cooker" is.
Reakciód alapján TIPPELVE úgy gondolom, nem voltál még ott
A hotel honlapján lévő infókat elolvastam én is. Viszont a booking.com szerint a szobák felszereltek "elektromos vízforraló"-val, ami lehet "kettle" is meg "cooker" is.
Jól gondolod... Már az sem általános, hogy vízforraló van, de pl. hűtő gyakrabban előfordul. Hotel, nem apartman... Ha ez fontos, írj nekik, fognak válaszolni.
Egyébként 50 € környékén mozognak a jobb állapotú apartmanok, hotelszobák, reggelivel. Kértem pár ajánlatot.
A hotel Erato 30-ért is kínál szobát július 2. hetére.
4-5 étkezést akarok megoldani saját főzéssel, és azon filózom, hogy vegyek-e egy egylapos villanyrezsót. 4000-ért már van az edigital honlapján, lehet érdemes lenne benevezni rá. Kis helyet foglal a kocsiban, enni nem kér (én viszont igen )
Egyébként 50 € környékén mozognak a jobb állapotú apartmanok, hotelszobák, reggelivel. Kértem pár ajánlatot.
A hotel Erato 30-ért is kínál szobát július 2. hetére.
4-5 étkezést akarok megoldani saját főzéssel, és azon filózom, hogy vegyek-e egy egylapos villanyrezsót. 4000-ért már van az edigital honlapján, lehet érdemes lenne benevezni rá. Kis helyet foglal a kocsiban, enni nem kér (én viszont igen )
Erről inkább nem mondok véleményt... Nem árt, ha tudod, ilyen szálláson tilos használni, bár ez nem biztos, hogy zavar...
Szia! Robogot nem tudom mennyiert van, de egy napra quadokat 20 euroert adnak! Ouzo-t szinte mindenhol vehetsz legolcsobb a lidl-ben 6 euro a 7 decis Tsiporot a part menti "super marketetben" vehetsz 3.5-4 euro kornyeken egy fel litert! Szinte az osszes koktel 5 euroba kerul a part menti beach barakban, sokszor van egyet fizet ketott kap akcio is! Discoba altalaban az arak joval dragabak, az Omilusba lanyoknak ingyenes fiuknak 5 euro a belepo amiert egy altalad valasztott italt kapsz.. A Goldba lanyoknak szinten ingyenes a belepo, de a fiuknak 8 euro ami nem lefogyaszthato ez az egyik legdragabb hely paralian viszont mindig tele van! A cocust felejds el oda nem jar senki Ha enni szeretnel akkor svedasztalos fott kajat (reggeli, ebed , vacsora) 5 euros aron/etkezes/fo kapsz a hotel Akti Musszon-ba (Jozsi bacsi ettermevel szemben) Pizza 2.5 -3 euro az omertaba ( szerintem itt a legjobb pizza paralian) Gyros 2 eurotol indul... ha barmi mas kerdesed van nyugodtan kerdezz Aki repulovel jon annak visszafele erdemes befizetni egy Thessalonikis programra a repulo indulasa napjan ez 10 euro es paraliarol a lidl parkolobol indul reggel 9 orakor kb egy ora ut es a feher toronynal rak le 10kor Thesszalonikibe innen 6 -os helyi jaratos busszal fel ora a repter 1 euro a buszjegy igy viszonylag olcson es gyorsan megoldhato a vissza transfer
5 €-ért "túl diszkontnak" tartom a koktélt a part menti diszókban. Persze nem kizárt hogy van annyiért is, de nem az a jellemző.
A kelet-nyugat fekvésű apartmanok, mint az Anesis is, eléggé lutri: ha keletre néz az erkély, akkor reggel lehet megőrülni a melegtől az erkélyen, ha nyugatra, akkor pedig délután. A keleti fekvésű talán jobb egy fokkal.