Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Mi eddig csak horvátországba,vagy olaszországba mentünk nyaralni,most lesz az első,hogy görögországba megyünk!
Az érdekelne leginkább,hogy valaki a zefyros házról tud e valamit?
vélemény,felszereltség,tisztaság,internet(WiFI)?
Nagyjából átfutottam a fórumot, csak nincs időm teljesen végig olvasgatni,ezért megköszönném ha valaki tudna információt adni erről a helyről!
Illetve,aki sokat jár, lehet hogy tudja:
hogy ha busszal megyünk a határokon kipakolnak e minket?
igazábol csak cigarettát vinnénk, amibe beleköthetnek, ezért szeretném tudni,hogy mennyit lehet vinni!
tényleg köszönöm előre is a válaszokat!
Nyaralást tervezünk Nei Poriba. utazási irodán keresztül, busszal mennénk. Segítséget szeretnék kérni, hogy aki korábban már járt ott, milyen áron vásárolt pl. élelmiszert, ásványvizet, stb.? Éttermek drágák? Köszi a válaszokat
Szia azicuss!
A buszon az ég világon senki nem nézi, hogy mit és mennyit viszel.
Legalább tizedik alkalommal megyek busszal a '90-es évek óta, de még sosem nézték a csomagjainkat se odafelé se vissza.
A Zephyros házat nem ismerem, de azt tudom tanácsolni, hogy itt a lap alján van egy "kereső" nevű ablak. Oda írd be hogy Zephyros ház, és ki fogja dobni az összes hozzászólást, ami eddig a fórumon megjelent ezzel az apartmannal kapcsolatban.
Közben megnéztem a keresőben, de bocsánat, sajnos nem nagyon találtam semmi konkrét dolgot.
Akkor azt hiszem még várnod kell, hátha lesz aki megosztja veled a tapasztalait.
A Zefyros apartmanról csak jókat tudok neked mondani. Tiszta ,egyszerű apartman.Minden apartmanhoz tartozik terasz,klíma-mondjuk ez fizetős.
Wifi tavaly még nem volt.A konyha felszereltsége alap,de amire szükség van azt megtalálod. Mondjuk konyharuhát, konzervnyitót esetleg sajtreszelőt érdemes vinni ,ezek nincsenek. De min 3 személyre van minden.A fürdő egyszerű ,tiszta.
A ház alatt van a Neoline utazási iroda kirendeltsége.Ott nagyon kedvesek és segítőkészek.Bármi problémád van,fakultatív programmal kapcsolatos kérdésekben tényleg bármiben segítenek. A ház alatt nagy terasz van,ahova ki lehet ülni.
Hirtelen ennyi de ha van még kérdésed arra szívesen válaszolok.
Nem szokás pakolni a határon,visszafelé szokott lenni ,hogy a magyar határon egy két csomagot megnéznek....De semmi komoly:)
Mylo
Szia siminé!
Az árak nem nagyon különböznek az itthoniaktól.
Alap élelmiszerek:
tej 1 liter: 1-1.40
joghurt 1,5 euro /2 vagy 3 db erre nem emlékszem pontosan
Kenyér 0,80 - 1,5
üdítők 1,5 l 1-1.60
felvágottak 1,5 -től.....
sajt 3,5 -től...
tészták kb 0,90 centtől...
giros 2-2.40 EU
Kb most ennyi jut eszembe....Vannak közöttük idei és tavalyi árak is.
Éttermi árak kb 10 euro / fővel kell számolni egy vacsit szerintem...
Én ennyit tudok mondani,de ha van még kérdésed akkor arra szívesen válaszolok:)
Szia Mylo!
Látom idén se hagyjátok ki Nei Porit.Sajna nekem idén kimarad.Azt hittem,hogy könnyen viselem majd,de már közeledik az az időpont amikor szoktunk menni,így már zavar,hogy nem megyünk.Sajnálom,hogy nincs lehetőség az Andoniába menni.Nekem az jött be leginkább.Tavaly ettem elsőnek a gyros24-ben,na azóta sem ettem olyan finomat.És kimarad a piacon kapható minden évben kiló számra vett tésztabundás mogyoróm is De talán majd jövőre,és akkor majd megveszem az egész készletet.De addig meg kell tanulnom angolul,hogy hogy kell eredeti csomagolásban kérnem,mert tavaly bekukacosodott.
Érezzétek jól magatokat a pároddal.És mindenki más is aki utazik.
U.I.: Hozzon nekem valaki mogyorót
Még az érdekelne, hogy a környéken milyen látnivalók vannak amiket egyénileg (kidondoljuk és "fogjukmagunkatodamegyünk" ) meg lehetne nézni??? Busszal vonattal el lehet jutni?
Valamit biztos elfelejtettem..[/quote]
Mi júni 11-től leszünk, csendes környék, a település vége felé, egy újszerű szép apartman, SUPER-MARKET-tel az épület alatt. Tenger kb-150-méter. A part, selymesen homokos, a víz lassan mélyülő, messzire belehet menni aki nem tud úszni sem, az is nyugodtan pancsikázhat. Tengeri sün veszély sincs, a meduza néha előfordul, de nem veszélyesek.
Amennyiben érdekel valami akkor szívesen válaszolok.
Üdv Nei Pori "szelleme"[/quote]
Személykocsival megyünk júliusban, Nei Poriba.
A Zefyrosban leszünk, szeretnélek megkérdezni,hogy a parkolási lehetőségről tudsz-e információt írni?
Előre is köszönöm.
Örülök ,hogy hallok rólad!
Igen megyünk idén is:) Bár a társaság ,most kicsit más...
Sajnálom,hogy te idén nem jössz:( Jó lett volna ismét találkozni:) Bár beszéltük Sanchoval ,hogy lehet itthon kellene a nyár végén összehozni ,egy kis találkozót!
Ha gondolod én hozok neked:) Csak azt nem tudom ,hogy oldjuk meg a cserét
Parkolni csak a ház melletti utcában lehet,nincs zárt parkolója . De nyugodt lehetsz nem bántják az autót.
Mikor mentek júliusban? Mert mi is akkor leszünk ott:)