Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 774 775 776 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Kovacsgyula53 | #202574 Üzenet | 2013-05-20 16:18:44 |
vscotina írta:
neipori írta:
Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?

Szervusz Nei Pori!
Mi is megyünk június elején, segíthetünk valamiben?

icon_cry.gif biztos jó lesz nektek. icon_cry.gif
  Vscotina | #202575 Üzenet | 2013-05-20 16:40:23 |
kovacsgyula53 írta:
vscotina írta:
neipori írta:
Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?

Szervusz Nei Pori!
Mi is megyünk június elején, segíthetünk valamiben?

icon_cry.gif biztos jó lesz nektek. icon_cry.gif

igen, nekünk nagyon jó lesz. Ha csak addig ki nem utálnak!!! icon_sad.gif
  Neipori | #202576 Üzenet | 2013-05-20 16:42:09 | Válasz a #202568. hsz-ra Előzmény #202568
Szia!
Ezt a kérést küldtem és már többen is ígérték, hogy megnézik Zsombort. Már csak a finom halaik miatt is.:

Nagyon szeretném, ha a Platon étterembe benéznétek, hogy ott van-e Zsombor az idén is. Az étterem (ha Platamonassal ellenkező irányba sétáltok) a Templom jobb oldalán található. Zsombor pedig magyar ajkú fiú, ha éppen nem kiszolgál, akkor "várja" és beinvitálja a leendő vendégeket.
Nagyon finom halételeik vannak. Márcsak azért is érdemes benézni. A munkabeosztását nem tudom, sajnos. De bárkitől meg lehet kérdezni, hogy "parakalo: Zsombor?" én ennyit kérdeztem mindig és már mutatták is nemzetközi kézjelekkel, hogy nincs, alszik, tehát pihen, vagy bemutattak a konyha felé, hogy ott van.
De tényleg csak ha nem esik nehezetekre, mivel augusztus végéig izgulunk az urammal, hogy lesz, vagy nem.
Nélküle még a Platon sem lesz az igazi!
Előre is köszönöm: Erzsébet icon_smile.gif
  Cinthya | #202578 Üzenet | 2013-05-20 18:57:49 |
sziasztok!
mi két éve voltunk itt, szeptember 2. hetében.
idén újra ide készülünk, ebben az időpontban icon_smile.gif
  Neipori | #202580 Üzenet | 2013-05-20 19:50:55 | Válasz a #202575. hsz-ra Előzmény #202575
Bocs Kedves Fórumtársak!

Azt hiszem teljesen elveszítettem a fonalat (vagy a fonal-vonalát, vagy az eszem?!).
Ki, mikor, a miért nem kérdés, mert szeretjük Nei Porit. De az ég szerelmére! Ki az aki megy, kit kell kiutálni (kiutalni?!). Biz Istók azért ki nem megyek júniusban, hogy valakit ki kelljen utálni!!
Bizzatok bennem!
Nei Pori szép, a görög emberek eddigre már elfáradtak (augusztus vége, 26-a, amikor mi indulunk, október 9-ig). Szeretünk, sőt imádunk ott lenni. Minden porcikánk azért sajog, hogy végre kinn lehessünk. Még ezt a nyűves teljes lakásos felújítást is azért végezzük ketten az urammal, hogy ne síránkozzunk NP után.
Tehát ha valaki utálkozni akar, az tegye meg itthon!! Nei Pori nem érdemli meg még az említését sem ennek a galád kifejezésnek. Ott az emberek szeretik egymást, elviselik egymást, de "kiutálás"? Még mit nem?!
Én szeretek mindenkit aki ott van legyen az szerb (pedig az istenadták fél éjszaka állítottak a csomagjaink mellett az egész busszal egyetemben, mert "kerestek valamit". Az is igaz, hogy egy orosz, szerb vagy tudom is én milyen nációju dagi kisfiú lelocsolt slaggal, mivel megálltunk és gyönyörködtünk a virágokban, amik az üdülő kertjében voltak. Én csak annyit mondtam ékes orosz kiejtéssel: szpasziba, tü ocseny durák röfi gyévocska. Sajnos a dagadt disznó csak angolul jutott akkor eszembe. DE! Nem utáltam a kölyköt, sőt a következő évre már betanultam egy kis köszöntőt is, de nem jöttek).
Tehát: AZ ÉLET SZÉP, BÁR MEGÉLNI NÉHA NAGYON NEHÉZ!!
Ha egyszer találkozhatnánk, jó kis csapatot alkotnánk! Esetleg alakíthatnánk egy körutálkozó kört? Ilyet édesanyámék tesznek minden évben. Mindig máshová mennek és utálják az egészet. Akkor meg kérdem én: mi a fenének elmenni. Ezt itthon is lehet. NEM?
Amúgy köszi mindenkinek, aki elmegy a Platon Étterembe és megnézi azt a drága Zsombort, aki a magyarajkú pincér.
Szeretettel köszönök minden fórumtársnak minden kedves megmozdulást. neipori (Erzsébet) icon_biggrin.gif
  Jamasz | #202585 Üzenet | 2013-05-20 23:24:46 | Válasz a #202580. hsz-ra Előzmény #202580
szio neipori. Ell kell szomoritsalak, Zsombor nincs iden, es ugy nez ki, nem is lesz.
  Neipori | #202587 Üzenet | 2013-05-21 08:53:32 | Re:
jamasz írta:
szio neipori. Ell kell szomoritsalak, Zsombor nincs iden, es ugy nez ki, nem is lesz.

Drága Jamasz!
Ne nevess ki, de sírok!!!
Tudod, itthon azt mondtam egy kedves ismerősünkké vált Hölgynek, hogy "Isten óvja, akit mi megszeretünk és a szívünkbe fogadunk"! Mi lesz velünk hat hétig Nei Poriban?!
Bocs csak egy öregasszony érzelgőssége, de már nem is látom a monitort.
Köszönöm az információt, szeretettel ölellek: Erzsébet

Lehet, hogy kivetjük Rád a hálónkat, és a "zöldséges fiunkra" Janiszra?! icon_sad.gif
  Neipori | #202590 Üzenet | 2013-05-21 09:55:40 |
MINDEN KEDVES FÓRUMTÁRSNAK!

MEGKAPTAM A MINDENT ELSÖPRŐ TELJES MÉRTÉKBEN LEHANGOLÓ VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE. KÖSZÖNÖK MINDENKINEK MINDENT, DE:

szio neipori. Ell kell szomoritsalak, Zsombor nincs iden, es ugy nez ki, nem is lesz.[color=darkred]
[/color]

Mióta elolvastam már nincs is kedvem menni. Remélem a depim augusztusig elmúlik.
Most megyek és festem tovább a szoba falat.

Tényleg köszönök mindent, mindenkinek.
Szeretettel: neipori
icon_cry.gif
  Neipori | #202617 Üzenet | 2013-05-21 16:57:51 | Válasz a #202578. hsz-ra Előzmény #202578
Szia Drága!
Melyik apartmanban lesztek? Bár a fiatalok inkább nem a Dorát választják. Ott a kisgyerekeseknek és az "öregeknek" nagyon jó, mert nyugodt hely, kedves tulajokkal.
Bár tavaly olyan élményben volt részem, amitől kifeküdtem. A görög asszonyokat minden nap hallottuk "telefonálni".
Nem értettük az urammal, hogy minek nekik mobil, ha úgyis hangszál átjátszóval működnek.
Hát az egyik nagyon aranyos szomszédunk túlkiabálta a görög hölgyeket.
Tényleg padlót fogtam. Azt hittem, hogy összevesztek, de nem "csak beszélgettek".
Azért írtam le, mivel ugyanakkor ott lesztek Ti is és valószínűleg tapasztaljátok az átjátszó szolgáltatást délutánonként.
Üdv: neipori icon_cool.gif
  Neipori | #202656 Üzenet | 2013-05-22 16:07:07 | Válasz a #202585. hsz-ra Előzmény #202585
Szia Jamasz!
Nekünk tulajdonképpen csak az "fáj", hogy a face-n sem jelölt vissza, pedig a jelenléte látható (vagy a face dögösködik?!) Mi igazán nagyon tiszteltük ezt az ifjoncot, aki fiatalabb, mint a lányunk, viszont ezerszer érettebb gondolkodású. Olyan, mint mi voltunk az urammal az Ő korában, illetve én már 16 évesen is, mivel "önellátó" lettem, önhibámon kívűl. (Mi a fészkes fenyőtűnek születek valaki házasságon kívül?! Senki nem akarja, mindenkinek útjában van.) A legfényesebben ragyogó nap az életemben a Drága Nagymamám, aki hathetes koromtól nevelt.
Annyi szeretetet kaptam Tőle, hogy a mai napig osztogatni tudom. Van aki elfogadja, de az emberek 70 %-a úgy tekint rám, mintha elvette volna az eszem a csirkeláb-sertésláb-marhaszív szentháromság, amit a nyugdíjasok lelkifurdalás nélkül bezabálhatnak. Pedig szerintem sokkal többet ér, ha megértjük egymás problémáit, segítünk rajta - ha tudunk - és közben tartjuk benne a lelket, hogy legalább rövid időre, a legolcsóbb szezonban, de keresse NEI PORI-t. ÉS FŐLEG EL KELL TUDNI FOGADNI A SZERETETET, érdekes módon a gyűlölködést sokkal hamarabb veszi mindenki radarja, de a szeretettel, segítőkészséggel, nem tudnak az emberek mit kezdeni, (legalább is egyenlőre). De azért ember az ember, hogy végre rájöjjön: Egy helyről születtünk (bár más körülmények között, más anyáktól, de EMBEREK VAGYUNK)!
Bocs ez nem igazi Nei Pori téma, de még tart a depis gyógyszerem hiánya által okozott kár.
Üdvözlök MINDENKIT:
  Pintyőke60 | #202664 Üzenet | 2013-05-22 16:53:53 | Válasz a #202656. hsz-ra Előzmény #202656
Kedves Neipori !
Teljes mértékben megtudlak érteni , mármint a Neipori iránt érzett szeretetedből .Elmesélek egy kis történetet .
Én gondozónő vagyok egy budapesti Idősek Otthonában . Volt egy gondozottam , aki rendszeresen járt Neipori-ban , ha tehette 1 évben 3×
is . Tavasszal , nyár végén és ősszel is. Pedig 80 éves volt , de ez tartotta benne a lelket , ez éltette ! Nem is gondoltam , h mennyire !?
A nyaralások után , hosszasan mesélt , melyik Marketben ismerik , már a nevén szólítják és ő kiket ismer , stb ...
Tavaly sajnos nagyon lerobban , még enni sem akart. icon_sad.gif
Úgy tudtam rávenni , h meséltem neki Neiporiról és az ottani ismerőseiről , hogy vissza várják és akkor felcsillant a szeme és lehetett látni , h mennyire nagy hatással volt rá az a hely !
Sajnos , nem ment vissza többet icon_sad.gif !
Vajon az ottaniak , hiányolják e a Magdikát ?
Senkit nem akartam elszomorítani .
Üdv mindenkinek és kellemes nyaralást kívánok a Görögországba utazóknak icon_biggrin.gif !
  Djrepeat | #202675 Üzenet | 2013-05-22 22:00:14 |
Kedves Neipori!

Már régebb óta olvasom a litániákkal felérő hozzászólásait,amelyek igen sokszor ugyanazt tartalmazzák,kivéve a közepük,amely általában már több információt tartalmaz a magánéletről,mint amire az ember kíváncsi egy Nei Porival és a nyaralással foglalkozó topicban.

Szerintem már nem kell többször leírni,hogy Nei Pori milyen szép és jó,mert aki itt van tudja,aki nem tudná 2 oldalanként elolvashatja. Továbbá nem biztos,hogy mindenki kíváncsi mások magánéletére ennyire részletesen,hogy az utazás utáni hasmenéstől kezdve a ki mit szokott itthon enni,és hogy hogy sütjük a húst-ig bezárólag. Továbbá értjük,nem kell minden harmadik hozzászólásban említeni hogy a Dora apartman milyen jó, Dora Mamma kedves,értjük,de hihetetlen módon vannak más szálláshelyek is. És azt is olvashattuk már sok ízben,hogy 6 hétre van tervezve az utazás. Örülünk neki! Azt is olvastuk már jópárszor,hogy a Platon milyen jó étterem. Értjük! Azt is hogy Janisz a legjobb gyümölcsárus. Itt senki nem autista. Amúgy is a fórumok egyik alap etikai szabálya:az ember olvasson vissza egy picit mielőtt kérdez. Tehát nem kell 3 oldalanként ugyanazt leírni. Szinte csak ebből áll néha a fórum.

Attól,hogy nem mindenki azt nézi egyfolytában,hogy a topic hanyadik helyen áll a témák között,még szeretjük Nei Porit. Nem mindenkinek van ideje hetente többször fórumozni,és nem itt szoktuk magunkból kimesélni életünk minden egyes mások számára akár unalmas részletét anélkül,hogy megkérdeznénk:"Ez vajon érdekel mindenkit???" Ez nem az a fórum ahol megbeszéljük a gyermekkorunktól idáig tartó időszakból a betegségeinket,a szokásainkat,a viszontagságokat,stb. Az a Nők Lapja Cafe. Ott vannak kifejezetten ilyen témák. Itt Nei Pori és a nyaralás a téma ismerkedéssel,de nem életünk kibeszélésével. Azt majd személyesen Göröghonban. Én csak olvasom a fórumot,ha kérdésem van megkeresem hogy valakinek volt e már hasonló kérdése,megkeresem a választ és nem kérdezem meg ugyanazt mint előttem mások már százszor,nem írkálom ide az életem,mégis imádom Nei Porit,idén is oda megyünk,teljesen mindegy melyik apartmanba,és volt szerencsém fórumtagokkal személyesen találkozni Nei Poriban már többször is. Kész kabaré egy két hozzászólás. A bottal kígyó kergetős a várban délben az csúcs. Még valamit a fórumokról: a csupa nagy betű kiabálást jelent,nem kell erőltetni.

Én látom a sorok között a jószándékot,a segíteni akarást,és a kedvességet,a szeretetet,ezért minden tiszteletem az Öné,de kérem szakszóval élve:"ne offolja szét" a topicot nem ide tartozó témákkal.

Üdv.
  Unic | #202679 Üzenet | 2013-05-22 22:35:55 |
Dj Repeat. Ez fórum. Mindenki leírja a tapasztalatát. Nei Pori a kérdésekre válaszolt. amit mások feltettek. Jelenleg a 775 oldalon tartunk. Én tavaly végig olvastam az akkor 650 oldalt.Rengeteg kérdés ugyan úgy ismétlődött.Elhiheted, más se olvas visza az elejétől. Nei Pori fenn tartsa rovatot a kihalástól. Én szeretem olvasni őt és a nevébe vissza utasítom, hogy az írását látatlanba elítéld vagy véleményezd miközben csak olvasol.
Ha nem tetszik kihagyhatóak a beszélgetések az olvasásból. Hagyd ki és meglátod Nei Pori írása nélkül nem fogod érteni a lényeget.
  Djrepeat | #202684 Üzenet | 2013-05-22 23:46:42 |
Tisztelt Unic! Látom értelmezhetetlenül fogalmaztam,elnézést. Akkor így hátha:

-"Ez fórum. Mindenki leírja a tapasztalatát"
-De nem az élet más területiről (főzőcske Gordon Ramsay-vel,stb),arra ott az Általános tapasztalatok,vagy a Női témák,illetve az Off-topic.

-"Nei Pori a kérdésekre válaszolt"
-Senki nem kérdezte a magánéletét,a hasmenését és a sok egyebet amely nem Nei Pori-ról szól.

-"Elhiheted, más se olvas visza az elejétől. Nei Pori fenn tartsa rovatot a kihalástól"
-Elég nagy gond,hogy nem ismerik a fórumozás alapvető szabályait. Idézek az oldal fórum etikettjéből:- Mielõtt kérdést teszünk fel a többieknek szétnézünk, hogy azt esetleg más elõttünk már nem tette-e fel illetve hogy született-e rá válasz. Senki nem szereti sokadszorra leírni ugyanazt csak azért, mert valaki lusta szétnézni írás elõtt.
Értem,hogy fenntartja,de három oldalanként ugyanazt én is le tudom írni (Dora apartman,Mama Dora,6 hét,stb)

icon_eek.gif

-"vissza utasítom, hogy az írását látatlanba elítéld vagy véleményezd" -Hogy-hogy látatlanban? Látom a szememmel a betűket a monitoron,onnan tudom miket ír... icon_rolleyes.gif

-"Hagyd ki és meglátod Nei Pori írása nélkül nem fogod érteni a lényeget" -Mit is??? Azt hogy melyik apartman,melyik tulajdonosa melyik zöldséges és hol a legjobb? Már annyiszor olvastam,hogy beleégett a retinámba...

Na mindegy,látom jól van ez így,így a biztos... Jó éjt!
  Buda | #202687 Üzenet | 2013-05-23 05:29:33 |
Üdv djrepeat!Köszi,hogy ezt leírtad!Én is írtam egy rövidebbet,de süket fülekre találtam!Remélem lesz változás!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 774 775 776 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu