Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 776 777 778 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Evycs | #188227 Üzenet | 2012-06-21 11:31:04 |
Köszönjük az élménybeszámolókat jajcica!
Az meg tényleg valahol érthető, hogy fújolják a kalózhajót az idegenvezetők, (persze nem ilyen hangnemben és attitűddel kellene) hiszen amíg az nem volt, lényegesen nagyobb volt a többi hajókirándulás forgalma. De hát ez van, ha valaki jobban csinál valamit, akkor jobban csinálja! Verseny van gyerekek!
Szerintem nincs az, aki ne olvasná szívesen a beszámolókat, amíg várakozik! Nyugodtan írogassál mindent, ami eszedbe jut! icon_biggrin.gif
  Jajcica | #188230 Üzenet | 2012-06-21 11:36:52 |
Rozi56, örülök, hogy segíthettem! icon_smile.gif

Evycs: persze, én is így gondolom. De ezt a mentalitást nem nagyon csípem, még az egyébként higgadt természetű barátom zsebében is nyílt a bicska, ahogy hallgatta a szobából az említett idegenvezető hölggyel való beszélgetésünket...na mindegy, lényeg, hogy ésszel kell csinálni a dolgokat, nem elhinni mindent, amit mondanak, de nem is úgy állni hozzá, hogy csak rosszat mondhatnak. Egyik utastársunk szájából hangzott el egy szomorú, de igaz mondat: "magyar a magyarnak farkasa". Nos igen...sajnos a pénz erősebb motiváció a puszta jóindulatnál.

Lesz majd rendes beszámoló is, habár már nagyon sok mindent leírtam itt, de azért ott összeszedettebb formában mégiscsak jobb lenne, képekkel. icon_smile.gif
  Jajcica | #188233 Üzenet | 2012-06-21 11:41:23 |
Csináltam egyébként egy kis listát néhány szállodáról és apartmanról, amiket a sétáink során felfedeztem. Ezekről készítettem fotót, és írtam egy-két sort róluk (fekvés és egyéb külsőségek). Ezek abszolút szubjektív vélemények, és csak ránézés alapján készültek, nem mentem be a házakba.
Van esetleg erre igény, hogy feltegyem, vagy valamilyen formában megosszam?
Abban lehet hasznos esetleg, hogy az irodák képei között sokszor elég régi képek vannak feltéve, és lehet, hogy azóta sokat romlott/javult a helyzet.
  Rozi56 | #188237 Üzenet | 2012-06-21 11:50:33 | Válasz a #188233. hsz-ra Előzmény #188233
Azért várjuk a beszámolót és a képeket is!

meg még mindent ami csak eszedbe jut.
  Birsalma | #188243 Üzenet | 2012-06-21 12:07:33 |
Sziasztok!

Jajcica - naná hogy várjuk a képeket, esetleg Apostolos apartmanról készítettél képet, vagy valami vélemény?

Egyébként éttermekben, boltokban mennyire jellemző a kártyás fizetés?

Köszönöm a válaszodat!
  Joss | #188244 Üzenet | 2012-06-21 12:26:51 |
Szia jajcica!

Természetesen várjuk a fotókat és a leírásaidat az apartmanokról icon_smile.gif!
  Joss | #188245 Üzenet | 2012-06-21 12:29:58 |
Sziasztok!

Valaki tudna esetleg valami infót a Fotini apartmanról?
Központ, part milyen messze van?
  Luna1110 | #188246 Üzenet | 2012-06-21 12:34:32 |
Jajcica!

Köszi a részletes beszámolót, minden érdekel minket. Szerintem sokan vannak olyanok is, akik nem szólnak hozzá a témához, csak olvassák a fórumot.

Azért örülök neki, hogy a Sarti Beach előtti partszakasz tetszett nektek, mégiscsak az a lényeg szerintem, ha az ember tengerpartra megy nem?

Luna
  Ufó | #188250 Üzenet | 2012-06-21 14:06:31 |
Legtöbbször csak olvasom a fórumot,de félévente egy hozzászólás belefér,tekintve,hogy sűrűn hangzik el a kalóztúra v.s. egyéb fakultatív,illetve,hogy "verseny van,gyerekek"...Személyes tapasztalatom 2010-ben,amit anno megírtam a Sarti Infón,és ami nagyon-nagyon rosszul esett,azóta a tájékára sem annak a helynek: http://sgforum.hu/listazas.php.....sito=sarti "Na,legyünk túl rajta:mi is úgy tettünk,mint egyik előző fórumozó,odamentünk,korrekt tájékoztatás után befizettük.Kis füzetbe beírva a négy név,kifizetve a megegyezés szerint,vagyis 2 felnőtt(28/fő),2 gyerek(20/fő).Összeg beírva a füzetbe(96).Tel.szám megadva,ha esetleg programváltozás.Egyébként családias hangulat,gyerekeken is látszott,nagyon várják(még az útált zöldséglevest is megették volna,csak menjünk...)Beszélgetés a vállalkozási nehézségekről,kézfogás,távozás.Néhány nap múlva üzenet érkezik,menjünk be,az úttal kapcsolatban.Bemegyek,megtudom,hogy valamit rosszul fizettünk,a füzetbe írva vagyon négy név,3 név után 28 Eu,a nejemé után semmi.Ami 86.Nem 96,mint korábban láttam.Első gondolat:kimegyek,a pénzt sem kérem vissza(amúgy is a tájékoztatón elhangzott,ha az utas hibájából,akkor cserebere fogadom,többé vissza nem adom).Második gondolat:a nevemben szereplő foglalkozást elkezdem gyakorolni...Harmadik gondolat:a gyerekek már nagyon várják a holnapi napot,ez olyan mint a válás,mindig a gyerek húzza a rövidebbet..Na,kultúrbarom mit csinál:fizet,bólint,hazamegy.Egyébként az út jó volt,felesége,fia és ő is nagyon kedves,a táj gyönyörű,az étel finom,a tenger olyan kék,hogy az már fekete.A mai napig nem értem.Ennyire baleknak látszok?!U.I.Olvasmányaim szerint a kalózok hajókat,utasokat fosztogattak,ez volt a szakmájuk.Ennyire ne legyünk autentikusak...Vége. " Ettől függetlenül a a hajóút tényleg jó volt...
  Sancho.dl | #188268 Üzenet | 2012-06-21 17:15:32 |
Szia jajcica icon_smile.gif

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, valóban nagyon részletes és segítő jellegű. Nem tudom melyik iroda hölgy dolgozója volt ilyen Veletek, mert velünk mindenki nagyon rendes és korrekt volt. Igaz mi nem voltunk kalózkodni, csak két évvel ezelőtt. Akkor nem vergődött senki, hogy megyünk kalózkodni. Igaz nekem a kalóztanyások személyes ismerőseim, így nem is érdekelt volna ha az irodában valakinek rosszul esik icon_smile.gif
  KissLaszlo | #188269 Üzenet | 2012-06-21 17:16:40 |
Szia Jajcica!

Köszönjük a részletes beszámolót icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Nem 100%-hogy abba a bungalóba megyünk, csak úgy sejtem, mert arról vannak képek az IBUSZ ajánlatában és max. 5 személyes bungalók. Mi négyen megyünk.
Egyébként mi már kétszer voltunk a Sarti Beach-ben, csak az emeletes fő épületben. Ez hasonló volt mint amit Te is írtál. A medence és az udvar viszont tényleg fantasztikus icon_biggrin.gif
  Jajcica | #188288 Üzenet | 2012-06-21 19:16:05 |
Na hahó fórumosok!

Felkerült a fényképalbumom, de még nem teljes, csak nem volt türelmem összeszedni rendesen a képeket. Bővítem majd. icon_smile.gif
  Fate08 | #188290 Üzenet | 2012-06-21 19:28:19 |
Szia Jajcica!

Az képek között a végén az grillezett tintahal?
Melyik étteremben etted és milyen volt?
  Jajcica | #188291 Üzenet | 2012-06-21 19:34:11 |
Szia Fate08!

Igen, az. a Halas tavernában ettem, nem emlékszem, hogy mi a neve...befelé menet az ófaluba, viszonylag elöl van az út bal oldalán.
Nos...őszintén szólva nem nyerte el a tetszésemet. Belülről sajtszósszal volt töltve, az finom volt, de sok helyen meg volt égetve a hús...a tintahal meg ugye borzasztóan keserű, ha megég. A meg nem égett részek finomak voltak egyébként. A köret az valamiféle krumplisaláta volt, az sem volt az igazi, úgyhogy főként kenyeret ettem hozzá.
  Fate08 | #188294 Üzenet | 2012-06-21 19:57:51 |
Köszi gyors választ!Akkor nem próbálkozunk vele.
Tavaly mi is megszívtuk egy étteremben.
Ott ehetetlen volt a rántott tintahal karika.
Az utolsó étterem a beach felé.
És még drágább is volt a többinél.. icon_sad.gif
De nem keseredtünk el.Ettünk utána gyrost meg palacsintát.El is felejtettük a rossz vacsit icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 776 777 778 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu