Szia!
Most csekkoltam neten az általad ajánlott transzfer utat a reptérre. Valahogy az a 6-os helyi busz nem jut el a térkép és írás szerint a reptérre, te utaztál már így??? Jó lenne egy megerősítés! Köszi!
Aki repulovel jon annak visszafele erdemes befizetni egy Thessalonikis programra a repulo indulasa napjan ez 10 euro es paraliarol a lidl parkolobol indul reggel 9 orakor kb egy ora ut es a feher toronynal rak le 10kor Thesszalonikibe innen 6 -os helyi jaratos busszal fel ora a repter 1 euro a buszjegy igy viszonylag olcson es gyorsan megoldhato a vissza transfer[/quote]
Szia!
Most csekkoltam neten az általad ajánlott transzfer utat a reptérre. Valahogy az a 6-os helyi busz nem jut el a térkép és írás szerint a reptérre, te utaztál már így??? Jó lenne egy megerősítés! Köszi!
Szia Tibi!
Köszönöm az infókat,várjuk a bejelentkezéseidet.A fórumról még rajtam kívűl 2-en biztos jönnek 17-én.Egy vmi még érdekelne,főutca,templomtól felfele /Beach fele/ talán 3-dik utca lefordulva jobbra/ingatlanos iroda,kis gyógyszertár,orvosi rendelő/és az utca végén egy szerb rostélyos kajás helyet láttatok.2 euró körül volt nagy lepényben a pjeskovica.,ezt láttátok? Isteni grillezett pogácsa,mindent előttünk készítettek,teli szerbbel,de tényleg jó,mi évekig még ott ettünk,Kosta gyrosa mellett az a kedvencünk.Remélem megvan még.Szép napot! Zita
Szia Zita!
Körbejártunk jó sok utcát. Szerintem megtaláltuk a szerb kajás helyet, de maradtunk az első napi helyen (a kedvencednél) . Rengeteg szerb, román, bolgár van itt.
Üdv, Tibor.
Szia kelemen 77 (Tibi)! Köszönjük az értékes infókat! Még annyit árulj el nekünk, hogy a Tasiontravel hol található? Igen kedvezőek az árai. Mi az apollon-nal megyünk Paráliára, de pl Athén 45 E, Meteora 25 E, Olympos 10 E..., szóval nem mindegy... Előre is köszi! Jó pihenést nektek!
Szia Gabi!
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a templommal háttal állva jobbra az első utcán Katerini
irányába indulva a bal oldalon található.
Magát a szórólapot a templommal szemben állva balra indulva kb. 20 méterre található
kis "bódé" szerűségből vettem el.
Üdv, Tibor.
Ez a Gíropagida nevű hely merre is van pontosan srácok?
Szia aXXon!
A templommal szemben állva balra indulva található.
Nem kell megijedni, több utcasarokra található.
Lelkesen kell haladni, megéri.
Üdv, Tibor.
Sziasztok!
Idén kocsival megyünk Paraliára tekintettel a 1,5 évesünkre
Meg egy kicsit szorosabb nadrágszíjjal is megyünk. Nagyon szeretnénk Skiathosra újra elmenni, és az utazási irodánknál 35E/fő. Most olvasom hogy a helyieknél 25 körül :O
Azért nem mindegy.
SZerintetek a 1,5 évesre kell fizetni?
[quote="LaciésJulcsi"]Szia! A repülőtérre a 78-as busszal menjetek, a Fehér Toronynál is megáll. Jegyet vegyetek előre, mert a buszon az automata nem ad vissza.[/quote]
Köszi a segítséget, én is így találtam a neten kutatva, csak a fórumos tipp bezavart...
Üdv: Ági
[quote="lililuca"]Szia Sagica22!
Mi is 20.án repülünk csak Sárti a végcél!
Wizzairrel jöttök ti is?[/quote]
Szia,
Igen wizzair-rel megyünk! Sarti szuper hely, ott is voltam már (kb. 4éve), robogó bérlés kötelező, mi azzal körüljártuk egy hét alatt az egész sziget részt, imádtam!
Sajna akkor két külön irányba indulunk leszállás után... érezzétek jól magatokat!
Üdv: Ági
kelemen 77, köszi az árakat! A tengeri merülést hol csinálják pontosan? Ha arra jársz, megnéznéd mit is takar pontosan? Köszi
Szia Ágica!
Nem tudom pontosan a helyet.
Nem ígérek semmit , de megpróbálom kideríteni.
Üdv, Tibor.
Ágica!
Tegnap este megkérdeztem a merülést.
Összesen 3 óra hosszú.
1 óra az oktatás, 2 óra a merülés.
Hogy a 3 órában benne van-e az utazás (hajóút), azt nem tudom.
Az oktató dönti el, hogy éppen hova visz ki a tengeren.
Üdv, Tibor.
Ez a Gíropagida nevű hely merre is van pontosan srácok?
Szia aXXon!
A templommal szemben állva balra indulva található.
Nem kell megijedni, több utcasarokra található.
Lelkesen kell haladni, megéri.
Üdv, Tibor.
aXXon!
A 3. utca után található.
Egy magyar (Kostas) kajálda után keressed!
Piros színű táblára van írva a "Gyros". Maga a név messziről nem látható.
De amikor odaértek, jó széles, asztalokkal telerakott helyet láttok. Tegnap este
annyian voltak, hogy várni kellett szabad asztalra.
Üdv, Tibor.