Üdv mindenkinek!
Megvolt a 15. utunk is.
Szuper volt. Mint mindig. Az, hogy válság van, csak a kinti benzinárakon látszik, de azt megoldottuk okosba. Macedóniában kell tankolni, és akkor még az sem fáj.
Budapestről 12 óra alatt értünk Afitosra. Reggel ötkor indultunk, délután ötkor már a ház előtt álltunk. Nem volt rossz menet. Három kisebb megállással, jó ütemben tudtunk haladni, pedig nem igazán száguldoztam, de azért tempósan toltam neki.
A visszaút kb. háromnegyed órával hosszabb lett, mert amikor Röszkénél megláttuk a török sereget, egy határozott mozdulattal átlibbentünk Tiszaszigetre, ahol senki sem volt előttünk.
Szóval, jó volt na !
Jó utat, az ezután útra kelőknek!
Polykhrono-ba megyünk párommal, augusztus 17-án délután szeretnénk indulni Miskolcról.
A pár, akikkel utaztunk volna, végül nem tud velünk jönni, így marad két szabad hely a kocsiban. Egy nagyobb méretű autóval utaznánk, az útvonalunkon felvesszük a társainkat, nem kell feltétlenül miskolcról jönni icon_smile.gif
Ott leteszünk titeket a szállásotoknál (máshol is Chalkidikin), és 25-én szombaton felveszünk visszafelé.
Itt általában a "kaszinós" kutat emlegetjük, ez az utolsó kút a a macedón részen (a görög határ előtt), itt szokta még mindenki jól telenyomni az autót. Ez éjjel nappal nyitva van.
És ejnye-bejnye a lustaságért!
Hali !
Mivel hétfőn mentünk, nagyon gyors volt mindenhol.
A Szerb- Mac határon 3, azaz három perc alatt végeztünk
De télleg.
Visszafelé, a szombat miatt, már húzósabb volt, átlag 15- 20 perc.
A röszkei, az lett volna vagy három óra is, ha nem tudunk visszafordulni Tiszaszigetnek. Itt, mivel nem volt senki előttünk, 5 perc alatt átjöttünk.
Autó átnézve, motorolaj lecserélve pollenszűrő kicserélve gázolajszűrő szintén kicserélve, holnap még egy külső belső takarítás, aztán pénteken gooo haza Korfura Felnik gumik leellenőrizve tűzoltópalack bekészítve láthatósági mellény csomagtartóba , zöldkártya a kesztyűtartóban,kihagytam valamit?? ja és mi is készen állunk....