Ian | #65829 | 2008-06-09 18:06:47 | Válasz a #65824. hsz-ra
Szia Vojandi!
Mesés öblök:pl. Limnionas-nagyon aranyos hely,szept.ben nincsenek is sokan.De említhetném még a Kefalosi öblöt is-a kis szigettel.
Gigantikus hegyek:pl. Old Pyli-várrommal,klassz kilátással Kalymnosra,de Zia
is kedves kis falu,szerintem ez tetszeni fog nektek.
Vulkáni mûködés:Empros Thermi-hõforrások,meg lehet nézni a naplementét,bár erre nekünk van 1 jobb helyünk-Agios Theologos.De pl. a vulkáni mûködésre nagyon jó kis kirándulás ha átmentek Nyssirosra.
A szállásunk végül ez lett Lambiban, 3,5 km-re Kos várostól.
A tulaj tegnap este felhívott, hogy hogan zajlik a foglalás. Postán küldi a szerzõdést és csak egy kis összeget kell átutalni. Remélem, mielõbb megjön, mert most semmilyen visszaigazolás nincs a kezünkben és azért szeretem, ha van papírom a dolgokról. 230 Euro 10 éjszakára kettõnknek, szerintem ez szenzációsan jó ár!
Kefalos ez a hely, ahol a szemközti szigeten van ez a kicsi templom? Egyszer volt egy filmsorozat délelõttünként (német - magyar tévén), amiben egy görög szigeten lévõ hotel volt a fõszereplõ és egyszer valakik átúsztak ide, aztán jött a vihar és ottragadtak... Kefalosba is voltak szép szállások a neten, olcsón, de úgy véltem, ez túl kiesõ hely a többihez képest.