Örülök, hogy hallok felőletek is! Nem csodálom, hogy Gythio és Poros tetszett, mi is imádtuk mind a két helyet. És ezek szerint idén Gerolimenasban sem fogunk csalódni... Nagyon várom a képeket, meg hogy írjatok minél többet!
Az biztos hogy a Mani téged is elvarázsol , Gerolimenas egy MÁS világ,és a környéke is, túristával nem is találkoztunk csak az ottlakó emberek egy kis csoportjával. Az ember úgy érzi hogy a világ végén van, és azt hallod meg az egyik parti tavernából hogy vajon oroszok? , mondom hogy nem , magyarok, jön a válasz:"szerbus kisasson, ... " indul a görög aludni"..., nagyon kedvesek voltak.
Biztos vagyok én is abban, hogy nagyon fog tetszeni, hiszen eddig mindannyiótokat elvarázsolt! Abban már nem annyira bízom, hogy mi sem fogunk turistával találkozni... augusztus közepén ezt kizártnak tartom, még ott is. Nekem furcsák már Josza képei is, annyira nincs rajtuk ember. Olympiában is mintha nem lett volna más, pedig oda állítólag folyton árad a nép. Azt hiszem, amikor mi megyünk majd, mozdulni sem fogunk tudni a tömegtől.
Örülök,hogy mindenkinek ennyire jól sikerült a nyaralás. A félsziget egy csoda! Ezért mertem mindig is mondani, hogy ez Európa legértékesebb félszigete. Ennyi gyönyörűség és érték máshol nincs egy helyen.
A Manin szerintem augusztusban sem lesznek sokan.
Nagyon -nagyon várom a képeket, had irigykedjek egy kicsit.
Köszi Kokszi a kérdést, mi egy hét múlva megyünk. Pargán kezdünk, aztán Lefkada, onnan lemegyünk a Peloponnészosz nyugati oldalán. Én Kakovatosba tervezek pár éjszakát, aztán majd meglátjuk. Onnan Koroni és onnan nyitott. Tovább nem terveztem, mert megcsúszhatunk időben és olyan nagyon nem is küzdünk a csúszások ellen, mert az azt jelenti, hogy valami nagyon tetszik és tovább maradunk. Ha marad elég időnk, akkor talán Elafonissosra visszamegyünk, vagy keresünk valami eddig nem ismert helyet. Majdnem 3 hetünk van erre
Hosszú évek óta nem ittam bort, de Tolóban Josza hozott egy üveg Apeliat, hát az nagyon finom , de mondtam hogy én az édes borokat szeretem, akkor kóstoltam először a Mavrodaphni nevüt, na az valami isteni nedü . Ezt a patrasi mazsolabort mindenkinek ajánlom hogy kóstolja meg.
Igen, a mavrodaphne nagyon finom, én is szeretem. Ha ennyire ízlett, és esetleg mentek majd valamikor Santorinire, akkor ott is kóstoljatok meg egy párféle édes bort, azok is tetszeni fognak!
Írok ma a blogomba egy felsorolást és pár képet, de nagyon nehéz, mert írdatlan mennyiségű képet sikerült készíteni.
Hát már elég késő van, de azért még reménykedem. Ha pedig nem, akkor holnap is van nap. Sejtem, hogy nehéz, én pláne sokáig szoktam szöszölni az ilyesmivel, úgyhogy megértem. Csak egy kicsit vagyunk türelmetlenek, úgyhogy ráér.
Majd hozunk Nektek még sok-sok Nyugat-Peloponnészosz-képet, Andiék kezdik most, aztán Sziromék, majd végül mi, úgyhogy szerintem biztosítva lesz, hogy jövőre Ti is ide vágyjatok!
Nem felejtettelek el, próbálok pár jó képet összeszedni, de még mindig másolom föl a képket , van még egy memória kártya amit felteszek, aztán igérem lesz valami
Sziasztok!
A második héten merre jártatok? Olvastam , hogy voltatok Spártában és Mystrasban is. És még hol? Athénben milyen volt? Mindenki jól van?
Szóval mindenre kíváncsi vagyok.
Epidavros
Hydra vizitaxival (sajnos Poros nem fért bele)
Mystra, Tajgetos egy része
Mükéné
Napflioi vár gyalog 1032 lépcső
szombaton átmentünk Rafináraés előtte Akro Korinthos, a csatorna máshogy, majd lesznek képek
valamint csak a Sunion fokra mentünk, mert már nagyon fáradtak voltunk, de emberi kapcsolatot építettünk, erről is írok majd
Hű, volt a Sounion is? De jó, arra nagyon kíváncsi vagyok, biztos gyönyörű votl! Az emberi kapcsolatok nagyon titokzatosan hangzik, alig várom, hogy kiderüljön!