Thomasz | #205027 | 2013-06-23 23:13:46 | válasz a #205022.hsz-ra
Szia h.apci!
Köszönöm a gyors választ!
A szombati nyitva tartás érdekelne.Azt terveztük,hogy
hazafele jövet néznénk meg a várat de előtte még
fürdenénk egyet utoljára a tengerben.
Előre is köszönöm
Thomasz | #205028 | 2013-06-23 23:25:46 | válasz a #205022.hsz-ra
Szia h.apci!
Köszönöm a gyors választ!
A nyitva tartást valaki megtudná írni?
A szombati nyitva tartás érdekelne.
Azt terveztük,hogy hazafele jövet néznénk meg a várat
de előtte még fürdenénk egy nagyot utoljára a tengerben.
Előre is köszönöm
Igazából a Meteorák és Skiathos érdekel leginkább. Én már mindkettőt láttam, de a párom még egyiket sem. A fő problémám, hogy korábban a piac napra esett a hajókirándulás, pedig nagyon szerettem volna látni a piacot is, és mindenféle finomságot vásárolni. Tartok tőle, hogy ez idén sem lesz másképp.
Ahogy nézem a fakultativ programok listajat, most is péntekre esik a Skiathosi kirándulás.
Van Nei Pori déli részén egy Atos nevű étterem a parton. 2006-ban, 2008-ban és idén is ott ettünk.
Csak ajánlani tudom. Kiprobáltunk pár helyet, és itt volt a legfinomabb a gyros.
Van itt egy görög-magyar srác Nicos, igy nem kell bibelödni, hogy mit is akar az ember.
Szia Vitibogi!
Köszönöm a részletes válaszod, és köszi a taverna tippet is. Mi amúgy is a déli részen leszünk az Apostolisban, úgyhogy biztosan kipróbáljuk. Miket ettetek? Mi ízlett a legjobban?
A piaccal akkor most gondban vagyok, de mindegy, Skiathos azért ki nem hagynám!
Ja, most látom, hogy a gyrost dicsértétek. De azért ettetek mást is ott?
polipot grillezve. Most ettem ebben a formaban eloszor. Finom volt. Muszakat is ettunk, a lanyok tesztat tobb valtozatban. Mindent tudok ajanlani.
De a gyros volt a legjobb
[/quote]polipot grillezve. Most ettem ebben a formaban eloszor. Finom volt. Muszakat is ettunk, a lanyok tesztat tobb valtozatban. Mindent tudok ajanlani.
De a gyros volt a legjobb [/quote]
Ennek nagyon örülök. A muszakát nagyon szeretem. Grillezett polipot még nem ettem csak bundázva (ha jól emlékszem), haltálon. Grillezve nem túl rágós? De mindenképpen kipróbálom majd. Hááát..., a gyrosról már ne is beszéljek!
Köszi Jamasz!
És oda hogy jutunk el, ha nem kocsival megyünk? Azaz, gondolom, hogy pl.vonattal. De onnan könnyű megtaláni? Az is van akkora, mint Nei porin?